Maxtact paintballmarkers

Efficiëntie gecombineerd met innovatie

De missie van Maxtact is om efficiëntie, innovatie en superieur voordeel stevig te vestigen in de paintballsport.

Maxtact Paintball - het bedrijf

Maxtact is een van 's werelds toonaangevende leveranciers en fabrikanten van paintball markers en tijdschriften. Deze paintballpistolen worden samen met de uitrusting en accessoires van Maxtacct door het leger en de politie gebruikt voor trainingsdoeleinden. Kortom, Maxtact is een echte pionier geweest door bekende merken onder één dak te brengen. Deze omvatten de merken Tactmark, Honorcofre, Milsig en Scarab Arms.

De bekendste paintballproducten van Maxtact zijn b.v. B. De TGR2- en TGROne-markerseries. Deze zijn verkrijgbaar in talrijke modelvarianten en een grote verscheidenheid aan ontwerpen, aangepast aan de respectievelijke gebruikseisen van de verschillende militairen wereldwijd. De eindklant profiteert meermaals van deze uitgekiende samenwerking met het leger, waarbij hij niet alleen natuurgetrouwe replica's van de echte wapens als paintball markers kan kopen, maar ook de gebruikelijke hoge kwaliteitsstandaard uit de bewapeningssector.

Als fabrikant van paintball-apparatuur kan Maxtact terugkijken op meer dan twintig jaar bedrijfsgeschiedenis, wat de ervaring met het ontwikkelen, produceren en verkopen van innovatieve paintball-producten zeker bewijst. Maxtacct heeft zich tot doel gesteld om efficiëntie, innovatie en superieure voordelen in zijn producten te combineren. Geen wonder dat de door het bedrijf geproduceerde Maxtact paintball markers en paintball uitrusting niet alleen populair zijn bij paintballers. Tijdens de training hebben militairen en aspirant-politieagenten ook meer contact gekregen met de Honorcore-paintballproducten.

Naast de Maxtact paintball markers vind je bij Paintball Sports ook paintball markers van andere fabrikanten .