De DLX paintballmarker

DLX heeft de afgelopen jaren indrukwekkende paintballmarkers stevig op de markt gebracht. Een voorbeeld van zo'n model is de Luxe 2.0 OLED, een indrukwekkende evolutie van de populaire LUXE 1.0, 2.0 en 2.0. De Luxe 2.0 heeft een nieuw type OLED-bord. De interface voor spraakbesturing is ook volledig opnieuw ontworpen. De nieuwe stemmen zijn de stemmen van bekende nationale voetballers.

De DLX paintballmarker is ook standaard uitgerust met een terughaalveer en heeft een gemakkelijk te onderhouden vuurkamer. Verder heeft de Feather Touch Soft-Bolt diverse instelmogelijkheden. Bovendien heeft dit paintballwapen een geïntegreerd Quick Latch Detens-systeem. Deze marker laat duidelijk zien dat DLX kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

DLX Paintball Marker - De fabrikant waardeert kwaliteit

Net als veel andere paintballwapens van DLX, heeft deze marker ook het nieuwe DLX Luxe 2.0-bord geïntegreerd. De Luxe 2.0-printplaat is gebaseerd op embedded controller-technologie, waardoor de marker veel efficiënter en responsiever is. Dankzij een energiebesparende modus gaat de batterij van de DLX paintballmarker veel langer mee dan je gewend bent van andere paintballpistolen. Natuurlijk heeft de afzonderlijke spanningsregelaar voor digitale en analoge schakeling ook een positieve invloed op het energieverbruik van de DXL-marker vanwege de power-on-prestaties.

Luxe USB-interfacetoepassing - de DLX-paintballmarker heeft veel te bieden

De nieuwe op Windows gebaseerde software biedt drie manieren om de Luxe 2.0 Luxe up-to-date te houden met firmware-updates zonder de Luxe naar een dealer te hoeven sturen. Het vervangingspermutatienetwerk is gebaseerd op een door de NSA goedgekeurde topgeheime coderingstechniek om te voorkomen dat software van derden op de marker wordt gespeeld. De instellingen kunnen direct worden overgedragen en gewijzigd via de USB-interface van de DLX paintball marker. Als gebruiker heb je negentien verschillende instelmogelijkheden die je direct vanuit het zijmenu kunt selecteren. Via de USB-interface kunnen ook diverse nieuwe taalsets voor de Luxe 2.0 worden geladen.

Nieuwe stemmen - deze DLX-marker overtreft het allemaal

De Luxe 2.0 wordt standaard geleverd met de standaard stemmen in diverse talen zoals Russisch, Spaans en Duits. Maar dat is niet alles, voor de Luxe 2.0 zijn er vier taalbanken waaruit de nieuwe talen kunnen worden geselecteerd en geladen via de Luxe USB-interfacetoepassing. Inmiddels zijn de taalbibliotheken van DLX snel gegroeid, waardoor er uit een grote verscheidenheid aan talen kan worden gekozen. Vooral de stemmen van bekende paintballspelers, zoals B. Patrick Wrobel, Konstantin Federov of Todd Martinez hebben iets voor zichzelf.

Gemakkelijke toegang tot de vuurkamer

Toegang tot de zogenaamde Fire Chamber kan niet eenvoudiger. De Luxe Power Core geeft je eenvoudig en vooral snel toegang tot de grendel en de vouwsystemen van de toernooimarker. Door de nieuwe onderverdeling binnen de verbrandingskamer wordt het gasvolume beter verdeeld. Tegelijkertijd kunnen de O-ringen in de kamer eenvoudig worden vervangen.

Boutterugkeerveer

Een kleine veer is ingebed in de neus van de Luxe paintball-markeringsbout, die de overtollige energie van de terugslag van de grendel opslaat. De veer grijpt in zodra de schroef voorwaarts beweegt. Dit vermindert direct de monodrop.

Eenvoudige Feathertouch-toegang

Een van de indrukwekkende updates van de nieuwe Luxe paintball marker is de Feathertouch. De spelers kunnen kiezen tussen de snelst mogelijke herlaadcyclus of pneumatische buffering. Met de Feathertouch wordt de terugslag van de Luxe Paintball praktisch geëlimineerd. Door de gebufferde grendelbeweging kunnen zelfs broze paintballs gespeeld worden met de moderne Luxe markers. Binnenin het Luxe handgreepframe zit een opening waarmee je de Feathertouch bedieningsschroef naar eigen smaak kunt verstellen. De instelling wordt beveiligd via de Feathertouch-regelschroef wanneer de paintballmarker niet in gebruik is.

Het nieuwe snelsluitsysteem

Het Fast Latch-systeem is een indrukwekkende ontwikkeling die zijn debuut maakte in de nieuwe moderne Luxe paintball marker. Dankzij dit systeem kan de paintballmarker snel en eenvoudig worden gereinigd, aangezien de marker dankzij het snelsluitsysteem eenvoudig zonder gereedschap te demonteren is. Het snelsluitsysteem van de Luxe paintballmarkers met positieve houdmagneten is uitgebreid met fysieke sloten die het gemakkelijke onderhoud van dit paintballwapen positief ondersteunen.

Luxe Case - de paintball markers inspireren

De nieuw ontworpen koffer van de Luxe paintball markers overtuigt met een veel betere vulling. Daarnaast is de behuizing robuuster gemaakt en veel handzamer.

Luxe paintball markers - een indrukwekkende prestatie

De Luxe paintball marker heeft nog steeds een aantal indrukwekkende eigenschappen te bieden. Naast een multi-league vuurmodus hoort daar ook een ergonomisch design bij, aangevuld met een joystick waarmee het navigatiemenu eenvoudig te bedienen is. Bovendien scoren de paintballpistolen van Lux met een onverslaanbaar snelle toegang tot de technologie, van de schroef tot het ventiel. Dit maakt een snel en probleemloos onderhoud en reiniging mogelijk. De vattechnologie van de Luxe is indrukwekkend aanpasbaar. Andere kenmerken van de marker zijn onder meer een 4-punts verstelbare trekker, schuine kogelvergrendelingen en een tubeless ontwerp.

Als u een Luxe paintball marker wilt kopen, laat ons assortiment u dan meenemen in de wereld van paintball. Onze medewerkers spelen allemaal zelf Gotcha, dus je weet 100% zeker dat je altijd uitgebreid en eerlijk advies krijgt over paintball markers.