KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Manta Tech professionele tankstations voor paintballvelden
vrijdag juni 4, 2021

Veldoperators opgelet, hier komt Manta Tech!

Als u een paintballveld exploiteert, heeft u betrouwbare apparatuur nodig waar u zich geen zorgen over hoeft te maken en die onder alle weersomstandigheden perfect en betrouwbaar werkt. Veel exploitanten van paintballvelden kijken in dit opzicht alleen naar hun huuruitrusting, maar betrouwbare luchtuitrusting is net zo belangrijk. Het begint met een paintballcompressor , die regelmatig onderhoud nodig heeft, en eindigt bij het vulstation, dat de flessen van de spelers met lucht vult. De tankstations worden blootgesteld aan veruit de hoogste gebruiksfrequentie. Een compressor vult de opslagruimtes slechts enkele keren per dag bij. Het huurmateriaal wordt één of twee keer per dag uitgedeeld. Maar het luchtstation wordt de hele dag elke minuut door spelers gebruikt en rust bijna nooit. Hierbij is het vooral vervelend als er herhaaldelijk defecten en storingen optreden. Om dit te voorkomen moeten paintballveldoperators op zoek gaan naar een systeem dat betrouwbaar en eenvoudig werkt. Dit is precies waarom wij de Manta Tech paintball-tankstations aanbevelen aan onze klanten in het veld.

Manta Tech paintball-tankstations overtuigen door kwaliteit tegen een lage prijs.

Alle Manta Tech paintball-tankstations zijn 100% vervaardigd in de Europese Unie en zijn officieel gecertificeerd door TÜV Rheinland en geclassificeerd als absoluut veilig voor gebruik op paintballvelden. De Manta Tech-fabriek bevindt zich in ons buurland Polen, wat korte leveringsroutes en constante beschikbaarheid van de producten garandeert. Dit is vooral belangrijk voor een goede levering van reserveonderdelen.

Omdat veel veldoperatoren altijd de aankoopprijs in de gaten houden, willen wij ook op dit punt wat licht werpen. Zoals we al hebben vastgesteld, zijn de Manta-producten qua kwaliteit minstens zo goed als vergelijkbare producten van BAUR of andere fabrikanten van paintball-tankstations. Tegelijkertijd bieden de Manta Tech paintball-vulstations een veel beter gevoel en bieden ze simpelweg meer comfort tijdens het vulproces. De flessen worden behoedzaam, langzaam en met gecontroleerde vuldruk gevuld. De handgrepen en hendels van de kraan zijn ergonomisch gevormd en liggen prettig in de hand. Als gebruiker heb je simpelweg een heel waardevol gevoel. Het maakt allemaal een geweldige indruk, maar het beste moet nog komen. Ondanks de goede kwaliteit en alle genoemde kenmerken is de prijs van de Manta paintball-tankstations tot 20% goedkoper dan die van de concurrentie.

Vanuit ons oogpunt heeft Manta Tech veruit het beste product voor paintballvelden op de markt en we doen op dit punt een zeer duidelijke aanbeveling.

Wil je een paintballveld openen? – Wij helpen u met de planning.

Als u erover denkt om zelf een paintballveld te openen en nog steeds niet zeker weet welke uitrusting u nodig heeft of hoe u het beste een luchtsysteem met compressor en tankstations kunt plannen, neem dan contact met ons op. Ons serviceteam helpt u graag verder als u vragen heeft over het Manta Tech-productassortiment. Voor degenen die iets meer willen weten, bieden wij in het kader van onze seminars voor paintballveldexploitanten ook een uitgebreide knowhow en kennispool aan, die wij u in workshops van meerdere uren overbrengen. Samen maken we een plan voor een succesvol bedrijf als paintballveldoperator.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.