KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
MacDev paintballmarkers weer verkrijgbaar in Duitsland
donderdag december 20, 2018

Paintball Sports wordt officiële MacDev-distributeur voor Duitsland

Het was lange tijd stil rond het Australische topmerk MacDev met zijn bekende paintballmarkers Drone en Clone . Na een mislukte zakenrelatie van twee jaar met Virtue trok MacDev zich in 2017 vrijwel volledig terug uit Duitsland en grote delen van Europa.

Na veel gesprekken met MacDev hebben we besloten, vooral wat betreft de zeer populaire middenklasse lijn met de MacDev Drone 2S paintball marker, het merk nieuw leven in te blazen en het weer een permanent thuis te bieden op de Duitse markt.

Een kleine tip: wij raden vooral de MacDev Drone 2S aan

Speciaal voor de nieuwkomer biedt het merk MacDev met de Drone 2S een van de beste paintballmarkers op de markt. Bijna geen enkel ander model in de prijsklasse van rond de 500 euro is uitgerust met zoveel high-end features. Iedereen die ooit een Drone 2S heeft gespeeld weet dat dit model minimaal gelijk of zelfs superieur is aan tal van andere merken in deze prijsklasse. Met 549,95 euro is de Drone 2S zeker elke cent waard. We hebben bewust voor dit model gekozen omdat de marker de beste prijs-prestatieverhouding biedt in het gehele MacDev-productassortiment.

Paintball Sports is uw MacDev-groothandel voor heel Duitsland

Als officiële Duitse distributeur bieden wij niet alleen het gehele assortiment MacDev paintball markers aan, maar zijn wij met deze producten ook de Duitse paintballmarkt en haar dealers.

Vragen van dealers en teams zijn daarom altijd welkom. Profiteer van onze jarenlange ervaring en onze grote voorraad MacDev markers en de benodigde reserveonderdelen.

Uw MacDev-teamdeal – mogelijk gemaakt door Paintabll Sports

Uiteraard kunnen wij u als team ook een interessante deal voor MacDev-markers aanbieden. Voor komend seizoen is MacDev nog op zoek naar prestigieuze teams die hun merk op de best mogelijke manier vertegenwoordigen.

Uiteraard ondersteunen wij dit project en leveren wij naast een goede deal voor de markers ook andere apparatuur tegen een voordelige prijs. Neem gewoon contact met ons op als onderdeel van ons sponsorprogramma voor paintballsportteams .

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.