KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Jimmy's Paintballwinkel in Hildesheim
maandag december 10, 2018

Battlefields Hildesheim en de Jimmys Paintball Shop

Het speelveld van Jim/Jimmy's in Hildesheim zou eigenlijk bekend moeten zijn bij de meeste paintballers uit de regio Hannover en de rest van Nedersaksen. De faciliteit, die in 2017 werd geopend en zeer snel groeit, is een van de modernste en grootste in Duitsland.

Sinds november 2018 is er ook een paintballwinkel op het terrein. De Jimmy's Paintballwinkel in Hildesheim .

Jimmy's paintball online winkel

Na de succesvolle start van de lokale Field Store op het Battlefields Paintball-veld in Hildesheim werd slechts een paar weken later de Jimmys Paintball online shop gelanceerd. Daarmee bleven Jim & Jimmys paintball aanbieden en zullen ze zeker uitbreiden en hun positie als tophond in de regio Hildesheim behouden.

Het aanbod van de onlineshop is momenteel nog redelijk beheersbaar, aangezien het nog nieuw is. Van paintballmarkers en kleding tot hoppers, luchtsystemen en paintballballen, alles wat je nodig hebt als paintballspeler vind je hier al. De ervaren spelers ter plaatse die de winkel runnen zullen het aanbod zeker uitbreiden.

Mocht u in Jimmy's paintballshop nog steeds niet kunnen vinden wat u zoekt, dan kunt u uiteraard op elk gewenst moment de Paintball Sports Store bezoeken of in onze onlineshop bestellen.

Battlefields Hildesheim blijft uitbreiden…

Uiteraard waren wij er ook bij de opening en hebben wij wat achtergrondinformatie voor u opgehaald. Volgens algemeen directeur Roland Marhauer is het project Battlefields Hildesheim nog lang niet voorbij. Voor 2019 staat de uitbreiding van de speelvelden met nog eens 25.000 vierkante meter gepland. Hiertoe zal een groot deel van de oude stortplaats waarop de paintballfaciliteit zich bevindt, op maaiveldniveau worden verwijderd en worden ingericht als nieuwe bouwgrond voor meer paintballvelden .

Wij zijn benieuwd hoeveel de faciliteit het komende jaar gaat uitbreiden en welke nieuwe, spannende onderwerpen we kunnen verwachten. Zodra er nieuwe informatie is van Jimmys Paintball uit Hildesheim ben jij uiteraard de eerste die het weet.

Koop nu bij Jimmys Paintball Onlineshop – LINK

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.