KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Huur een pistool – huur eenvoudig paintballmarkers…
dinsdag januari 16, 2018

Paintballmarkers huren – snel, gemakkelijk en goedkoop!

Wie kent dat niet, je hebt zin in paintball, maar je kunt de uitrusting die je wilt spelen op dit moment gewoon niet betalen. Op het thuisveld krijg je op zijn best matig huurmateriaal en op een superveld kun je het helemaal niet bijhouden.

Dit zou nu voorbij moeten zijn! Paintball Sports lanceert het nieuwe RENT A GUN-programma . Hier kunt u eenvoudig de nieuwste paintballmarkermodellen lenen en spelen. De ideale oplossing voor iedereen die bijvoorbeeld maar een paar keer per jaar het veld op gaat en dus geen eigen uitrusting wil aanschaffen. Zelfs degenen die geen ruimte hebben voor paintballuitrusting of de dure toernooimarkers eenvoudigweg niet kunnen betalen, komen hier aan hun trekken. Leen eenvoudigweg de gewenste paintballmarker voor de volgende speeldag, maak hem daarna schoon en breng hem terug. De kosten zijn slechts een fractie van wat u zou betalen om het te kopen. En eerlijk gezegd, wie gaat er eigenlijk 10-20 keer per jaar naar het paintballveld? Dat zijn waarschijnlijk de minste. Toch kun je vanaf nu spelen als de profs, met dezelfde volwaardige uitrusting, alleen veel goedkoper.

Waar en hoe kan ik een paintballmarker huren?

Het proces is heel eenvoudig. De verhuur vindt plaats ter plaatse in onze paintballwinkel in Hannover , Langenhagen. Er zijn altijd meerdere actuele paintballmarkermodellen waaruit u kunt kiezen. Van goede middenklasse markers tot high-end toernooimateriaal, bij ons kunt u alles huren wat u altijd al op het veld wilde testen.

Een huuropdracht wordt ter plaatse genoteerd en daarnaast hebben wij enkele persoonsgegevens van u nodig, evenals een kopie van uw legitimatiebewijs en een borgsom. De huurprijs voor een hele week bedraagt meestal slechts ongeveer 5% van de nieuwe markerprijs en is praktisch de huurprijs. De aanbetaling bedraagt 25% van de nieuwe markerprijs. Deze hoeft alleen gestort te worden en krijgt u terug als de marker op tijd is ingeleverd.

Als u helemaal geen paintballuitrusting heeft, kunt u bij ons ook een trechter en een HP-fles lenen. Ook hier zijn er verschillende modellen om uit te kiezen. Helaas lenen wij geen mondkapjes uit, deze zijn simpelweg uit hygiënische overwegingen. Maar een masker zou sowieso het eerste moeten zijn dat een beginnende paintballer koopt.

HP systemen & hoppers huren voor paintballsport – Paintball Sports maakt het mogelijk…

Als aanvulling op uw uitrusting kunt u bij ons kiezen uit diverse trechtermodellen en HP-systeemvarianten, die u voor weinig geld bij ons kunt lenen. De huurprijs is altijd een vast dagtarief en is 24 uur geldig. In het weekend gelden aparte prijzen en op zondag wordt slechts een halve dag in rekening gebracht. Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijke upgrades en de kosten ervan.

HP-systemen

0,8 liter PK systeem, aluminium (200 bar) voor 5 euro per dag

1,1 liter HP systeem, carbon/glasvezel (300 bar) voor 10 euro per dag

hoppers

Kleurstof R1 / Kleurstof LT-R voor 5 euro per dag

Kleurstof R2 voor 10 euro per dag

Hoeveel kost het om een paintballmarker te huren?

Als huurprijs rekenen wij 5% van de nieuwprijs die een marker heeft bij lancering. Als een nieuwe paintballmarker bijvoorbeeld 1000 euro kost als hij uitkomt, bedraagt de huurprijs voor dit model 50 euro voor een hele week. Dit omvat gebruik en normale slijtage (O-ringen, olie, batterij). Schade en verlies van onderdelen zijn niet inbegrepen in de huurprijs, de huurder dient deze zelf te betalen en indien nodig de opgelopen schade te vergoeden.

Welke paintballmarkermodellen kan ik lenen?

Wij bieden u altijd een ruime keuze uit de actuele modellen van het lopende seizoen. Als er een nieuw model op de markt komt dat wij interessant vinden, zullen wij ons best doen om de marker als demonstrator voor u beschikbaar te stellen.

Onder meer staat de introductie van verhuurmarkers van de merken Planet Eclipse, Dye, Empire, DLX Luxe en Smart Parts op de planning.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.