KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Honorcore TGR2 MK2 EGLM
vrijdag juli 15, 2016

Het zware wapen van het jaar. MagFed-spelers opgelet, en niet alleen qua gewicht! De TGR 2 MK2 met EGLM granaatwerper.

LET OP: Om de EGLM te installeren zoals weergegeven in de afbeelding, zijn er veel aanpassingen aan de triggereenheid van de EGLM nodig. De complete as voor het magazijn moet worden aangepast aan het TGR-magazijn. Daarnaast moet de railbeugel van de TGR worden verwerkt. Niet iedereen heeft het! Daarmee val je op. Bovendien is de marker een TGR 1.

De granaatpatronen zijn gevuld met groen gas. Ze moeten afzonderlijk worden aangeschaft, omdat ze niet bij de levering zijn inbegrepen. Die-hard bosspelers zullen dol zijn op het paintballgeweer, net als die-hard scenariospelers.

Maxtact TGR2 Heavy Gun incl. granaatwerper – de kenmerken

De semi-automatische paintball marker heeft een standaard loop van 12 inch, die is uitgerust met een verwisselbare mondingsrem. Daarnaast is de marker standaard voorzien van een airstick-systeem. De marker wordt bediend met een 0,2 liter 200 bar HP fles. Met één vulling kun je ongeveer 140-160 kogels afvuren.

De hoge kwaliteit van de robuuste full-jacket behuizing van de Maxtact TGR2 wordt onderstreept door het stabiele ABS-kunststof handgreepframe. Bovendien heeft het wapen een nieuwe versie van het achterzicht en het graankijkapparaat. Ook deze is geheel van massief metaal gemaakt. Een ander kenmerk van de Maxtact TGR 2 is de 10" aluminium voormantel. Deze wordt aangevuld met 4×20 mm Picatinnyrails. Ook is het voordelig dat normale paintballs met de Maxtact TGR2 op dezelfde manier kunnen worden gespeeld als First Strike-munitie. Je bent geïnteresseerd in de paintball marker, hier kun je de Honorcore TGR2 Heavy Gun inclusief granaatwerper kopen .

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.