KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Hoe maak ik mijn paintballmasker goed schoon?
vrijdag juli 15, 2016

Een paar woorden vooraf

Je paintballmasker is het belangrijkste onderdeel van je uitrusting en moet altijd in onberispelijke staat verkeren. Controleer vóór elk spel uw maskerglas op barsten of beschadigingen. Als er iets mis is, MOET u het glas onmiddellijk vervangen. Het is voor je eigen veiligheid. Als u een paintball in uw gezicht of oog krijgt, kan dit zeer ernstige verwondingen veroorzaken, waaronder verlies van gezichtsvermogen of, in het ergste geval, de dood.

VEILIGHEID EERST

Zorg er ook voor dat uw masker altijd goed past en dat de kinband goed vastzit, zodat u uw masker niet kunt verliezen bij een val.


Hoe maak ik mijn paintballmasker goed schoon?


Verwijder eerst het maskerglas van uw masker en leg het opzij. Dan pak je wat zeep en schuim je masker goed in. Het is het gemakkelijkst als je ze na het spelen meteen mee onder de douche neemt. Daarna eenvoudig afspoelen met schoon water en aan de lucht laten drogen. Als je je masker langere tijd niet schoonmaakt, laat de achtergebleven verf lelijke plekken achter die je in het ergste geval niet meer kunt verwijderen.


Hoe maak ik mijn maskerglas goed schoon?


Er zijn twee verschillende soorten maskerlenzen. Thermisch en enkel glas.


Ik heb een thermisch glas

Je neemt je gedemonteerde maskerglas en verwijdert de grove paintballresten met een vochtige microvezeldoek. Vervolgens eenvoudig oppoetsen met een droge microvezeldoek. En je bent klaar.

Behandel het maskerglas in geen geval met een schoonmaakmiddel en houd het niet onder stromend water. Als je hem onder stromend water houdt, kan het water tussen de twee glaslagen komen en watervlekken veroorzaken die je niet kunt verwijderen. In het ergste geval gaat de schuimlaag lekken en kun je je glas weggooien.

GEEN GARANTIE – GEEN TERUGBETALING – GEEN GIS – GEEN FABRIKANTFOUT


Ik heb een enkele lens

Je neemt je gedemonteerde maskerglas en verwijdert de grove paintballresten met een vochtige microvezeldoek. Vervolgens eenvoudig oppoetsen met een droge microvezeldoek. En je bent klaar.

Gaat het om enkel glas, dus geen thermisch glas maar alleen een coating, dan hebben wij veel mooie onderhoudsproducten van Dynamic Sports Gear voor u. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om een beschadigde coating te herstellen. Nadat alles is opgedroogd, zet je het masker weer helemaal in elkaar en berg je het op in een maskertas. Voordat je de volgende keer het veld op gaat, controleer je alles nog eens heel goed. Want zoals u weet: VEILIGHEID EERST!

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.