KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
HK Army Diggerz_X1 Cleats – De nieuwe paintballtoernooischoen
zaterdag november 2, 2019

HK Army Diggerz X1 – De ongeëvenaarde goedkope paintballschoen

Paintball-toernooischoenen zijn een ding op zich. Bijna geen enkele fabrikant heeft op dit productgebied naam kunnen maken, laat staan op de lange termijn kunnen overleven. De simpele reden is de zeer hoge belasting waaraan de schoenen worden blootgesteld bij paintball. Niet alleen de normale spelbuikslijtage op het materiaal, maar ook de externe weersomstandigheden zoals modder, regen of fel zonlicht. Last but not least is de grootste vijand van paintballschoenen de paintball, of de verf die erin zit met zijn chemische componenten. Vroeg of laat zal het mengsel van water en verf dat zich op de toernooivelden bevindt, ook de beste paintballschoen in zijn componenten oplossen.

Omdat nog geen enkele fabrikant een permanent duurzame paintballschoen heeft ontwikkeld, geven we de levensduur van een paar meestal op 1 seizoen . Maar als je de schoenen uiteindelijk maar een jaar kunt spelen, dan moet de prijs in ieder geval kloppen. HK is hier altijd een schot in de roos geweest. Het wereldberoemde voorgangermodel, de HK Army Shredder Cleats paintballschoenen, zijn al meer dan 4 jaar erg populair op de markt en worden door talloze spelers gedragen.

Nadat nieuwe schoenontwerpen uit de voetbal- en rugbysport de afgelopen jaren echter onder Amerikaanse professionals op de voorgrond waren gekomen, pikte HK Army deze trend op en ontwierp zijn nieuwe Diggerz_X1 paintballschoen op basis van deze modellen.

Het resultaat is een paintballschoen die er niet alleen extreem cool uitziet, maar ook maximale prestaties garandeert.

De nieuwe HK Army paintballschoen biedt dit allemaal…

De hele schoen werd praktisch vanaf nul opnieuw opgebouwd en aangepast aan de speciale behoeften van de paintballsport. Het nieuwe ontwerp strekt zich uit over de enkels en stabiliseert de enkel tijdens beweging. Dit is vooral nodig op de soms zeer oneffen ondergrond van de toernooivelden. Bij eerdere schoenen was het gemakkelijk om je enkel te verzwikken. – Dit probleem behoort nu tot het verleden. Met andere woorden, er is een aanzienlijk lager risico op letsel .

Maximale tractie dankzij een nieuw noppensysteem

HK Army ontwierp een eigen noppenconcept voor zijn Diggerz_X1-schoen . De plaatsing van de noppen is vooral geconcentreerd op de voorvoet om maximale tractie en acceleratie te garanderen. Iedereen die ervaren paintballprofessionals ziet spelen, zal merken dat ze veel op de bal van hun voeten bewegen. Dit is waar HK Army de meeste noppen heeft geplaatst, zodat de speler kan beginnen met rennen en net zo snel kan stoppen.

Maximale gewrichtsbescherming en de best mogelijke flexibiliteit

De evenwichtsoefening tussen stijfheid in de enkel en flexibiliteit voor dynamische bewegingen is optimaal bereikt met de HK Army Diggerz_X1 Cleat . Het flexibele materiaal sluit goed aan op de voet, ondersteunt de natuurlijke voetpositie en biedt toch voldoende bewegingsvrijheid voor 100% bewegingsvrijheid in iedere spelsituatie.

Onze eerste conclusie over de nieuwe schoen van HK Army is consequent positief. Het onderdeel ziet er gewoon super goed uit en biedt alles wat een paintballschoen nodig heeft. Ook de prijs is over de hele linie overtuigend. – Wij geven daarom een duidelijk koopadvies. Voor ons dé paintballschoen voor komend seizoen!

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.