KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
High-End Paintball Marker – Wie is de nummer 1
maandag januari 16, 2017

Fabrikanten van paintballmarkers van over de hele wereld strijden jaar na jaar om de titel van beste marker. De grote spelers in de branche zijn DYE , PLANET ECLIPSE , EMPIRE , SMART PARTS om er maar een paar te noemen. Ze bieden allemaal zowel instapmodellen als hoogwaardige producten voor paintballsporten. Maar welke paintballmarker is eigenlijk de beste? Wij hebben deze vraag onderzocht en een aantal kerngegevens voor u verzameld.


De Smart Parts Shocker RSX – Het ultieme lichtgewicht


Geen enkele andere paintballmarker in de toernooisector is momenteel zo licht als deShocker RSX . Smart Parts heeft de vorige limiet voor het gewicht van een high-end paintballmarker van ongeveer 800 – 900 gram aanzienlijk verlaagd en overtreft de markt met een revolutionaire 771 gram.

Shocker_RSX_Teal

De Shocker RSX is niet alleen een absoluut lichtgewicht, maar ook een absoluut koopje. Smart Parts heeft de prijs ruim onder de 1000 euro gezet en daarmee nieuwe maatstaven gezet in het sub-1000 euro bereik. Er moesten echter wel een paar bezuinigingen worden doorgevoerd en dus wordt de RSX helaas geleverd zonder LPR (Low Pressure Regulator) en is het boutsysteem niet per se het meest efficiënt. Toch is de Smart Parts Shocker zeker een van de beste markers van de afgelopen jaren en heeft hij zijn plaats verdiend tussen de beste high-end paintballmarkers.


De Dye M2 – De allrounder met het beste totaalpakket.


Niet voor niets siert de Dye M2 de cover van ons artikel. Het is momenteel de maatstaf voor alles in het paintballtoernooicircuit. Dye staat er al jaren om bekend dat hij weet wat spelers willen en daarop inspeelt. Kracht en prestaties zijn basisvereisten voor deze markers. Hoewel Dye de afgelopen jaren vaak als te zwaar of log werd afgedaan, heeft de M2 in één klap de top bereikt en biedt ambitieuze spelers over de hele wereld waarschijnlijk het beste totaalconcept op de markt. DYE_M2_MOS_Air_JUNGLE


UPDATE: INNOVATIES EIND 2016


Eind 2016 kreeg ook de DYE M2 een update. Met de release van het DYE I5 paintballmasker werd ook het DYE MOS-AIR-SYSTEM uitgebracht. Met dit systeem kan de speler zijn masker, marker en hopper aan elkaar koppelen en bijgewerkte spelinformatie wordt via een audiosignaal in het masker ingevoerd en bereikt zo de speler. Helaas nog steeds zonder HEADs UP DISPLAY, dat zal waarschijnlijk nog wel even duren. Alle DYE M2 worden vanaf 2017 geleverd met het MOS-AIR systeem. Een update voor de 2016 M2 is uiteraard ook beschikbaar. We zijn benieuwd wat er gaat komen.


Planet Eclipse – Er wordt hier nog steeds handmatig gewerkt


Planet Eclipse staat al jaren voor kwaliteit uit het Britse koninkrijk. De markeringen worden allemaal in GB geassembleerd volgens PE. Dit moet ook blijken uit een manchet van de verantwoordelijke medewerker, die om de trekkerbeugel wordt geplakt. De kwaliteit van de markers is top. Zeer fijn gefreesd en daardoor een zeer goed gewicht.

Het laatste slagschip van Planet Eclipse was de verdere ontwikkeling van de bekende GEO, die nu de naam CS1 draagt. Geen slangaansluitingen meer en een uitgekiend ontwerp geven hem de onderscheidende uitstraling. Iets krachtiger, maar uniek in rijgedrag. Planet Eclipse vermijdt bewust versieringen en bling-bling in het ontwerp. Het is eenvoudig en efficiënt gehouden. Alleen wat de speler echt nodig heeft op het veld. Helaas heeft deze kwaliteit ook zijn prijs. Planet Eclipse paintballmarkers behoren niet alleen al jaren tot de beste die je kunt kopen, maar helaas ook tot de duurste. Maar je krijgt ook een product dat echt elke cent waard is.

GEO_CS1_SPLASH

Dit was uiteraard maar een klein overzicht, er zijn nog tal van andere fabrikanten op de markt. Maar nu ken je de paintballmarkermodellen die de afgelopen jaren de grootste impact hebben gehad. Wilt u meer informatie over de CS1? Kijk dan eens naar het artikel .

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.