KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Het Push Unite Paintball-masker – Een gedetailleerd rapport
dinsdag februari 26, 2019

innovatie & ontwerp

Het Push Unite paintballmasker

De fabrikant Push was het afgelopen jaar een van de belangrijkste gespreksonderwerpen op het gebied van paintballmaskers. Het Push Unite-masker is vrijwel uit het niets op de markt gekomen en zet tot op de dag van vandaag nog steeds de norm op het gebied van producteigenschappen, afwerking en innovatie.

Push kondigde rond de jaarwisseling nieuwe kleurvarianten aan. Daarom willen we dit artikel gebruiken om de nieuwe kleuren aan alle Push-fans te presenteren en iedereen die het Push Unite-masker misschien nog niet kent te laten zien wat dit goede stuk kan doen.

Wat veel spelers opvalt die voor het eerst in contact komen met het Push Unite-masker is: de prijs. Hier is er meestal een geschrokken "Oh, zo duur?" luisteren. Met een prijs tot € 219,95 is het model zeker geen koopje, maar spelers die zich niet laten afschrikken door de hoge prijs krijgen veel te bieden.

Naast de talrijke, zeer innovatieve features die het Push Unite-masker met zich meebrengt, wordt er ook een 3D-hardcase meegeleverd. Wat veel kopers over het hoofd zien is dat zo’n maskeretui als accessoire al 35-40 euro kost. Dit plaatst de werkelijke prijs van het masker vrij snel in perspectief.

Maar nu komen we bij wat het masker echt bijzonder maakt, namelijk de talrijke voordelen ten opzichte van andere modellen.

1. Verstelbaar frame/maskerschuim

Met een kleine inbussleutel kan de vleugel naar achteren of naar voren op de neus worden geschroefd. Veel spelers met een grote of brede neus kennen het beklemmende gevoel van het maskerschuim. Met de Push Unite kun je de positie van het schuim aanpassen aan je eigen wensen.

2. Magnetische kinband

De Push Unite is het eerste masker met een zelfsluitende kinband met magneetsluiting. Breng eenvoudigweg de twee uiteinden bij elkaar en het systeem klikt zelfstandig en veilig op zijn plaats. Maar het beste is dat je de riem met slechts één hand kunt losmaken. Bijna elke toernooispeler kent het gevoel van stikken onder je masker na een lange, harde punt in de verzengende hitte. Maar hoe krijg ik dat ding van mijn hoofd terwijl ik mijn marker nog in mijn hand heb, mogelijk met een paar potten of iets dergelijks? Tot nu toe is het niet mogelijk geweest om een gesloten masker met slechts één hand af te zetten. Push maakt het eindelijk mogelijk.

Verder zijn er nog andere kleine verbeteringen, zoals een herziene akoestiek, een groot flexibel maskerframe, zachte oorkussens, waaronder je nog steeds heel goed kunt horen, en een klein randje boven het glas, dat de fabrikant "Reflection Bridge" noemt. Dit voorkomt dat zonlicht dat van boven komt, in het glas wordt gereflecteerd en zorgt voor een kristalhelder zicht op het doel.

Er zijn negen frisse kleurencombinaties om uit te kiezen voor het seizoen 2019. In totaal kan de speler nu kiezen uit 20 kleurencombinaties. Beginnend met effen zwart, tot camouflagekleuren voor bijna elk gebruikelijk terrein, er is voor elk wat wils.

Nu het masker ongeveer een jaar in ons assortiment zit en we via onze status als Duitse distributeur van het merk Push al honderden maskers naar tevreden eindklanten en dealers hebben gestuurd, kunnen we een consequent positieve conclusie trekken. Het Push Unite-masker maakt duidelijk wat het belooft. Over de prijs kun je zeker nog discussiëren en discussiëren, maar ook hier is de feedback van onze klanten duidelijk. Zowel de verwerking van het product als de innovatieve nieuwigheden zijn uiteindelijk de moeite waard.

Een aantal van de nieuwe kleurcombinaties van het Push Unite-masker zijn vanaf januari 2019 al bij ons verkrijgbaar. De rest van de nieuwe collectie wordt in februari verwacht, zodat je op tijd voor het seizoen met je nieuwe push-masker het veld op kunt.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.