KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Het paintballtoernooi met 2000 euro prijzengeld!
donderdag maart 7, 2019

Win 2000 euro aan prijzengeld tijdens het Opening Cup paintballtoernooi in Leese

Het nieuwe paintballseizoen begint knallend. Op Paaszaterdag (20 april 2019) start P2 Paintball Leese het nieuwe paintballseizoen met het Opening Cup-toernooi. Als hoogtepunt is er een prijzengeld van 2.000 euro in contanten . Dit is nieuw en tot nu toe uniek in de Duitse toernooisport.

Hier kun je het hoogste paintballprijzengeld winnen!

Zoals reeds vermeld is dit toernooi een tot nu toe uniek succesverhaal. Nooit eerder kwamen toernooiorganisatoren, dealers en fabrikanten op deze schaal samen om een paintballtoernooi met zo'n hoog prijzengeld op te zetten.

Voor een inschrijfgeld van 279 euro ( BYO ) kun je je eigen paintballs meenemen en een hele dag lang leuke en harde gevechten voeren voor het podium. Afhankelijk van hoe ver het team gedurende de dag komt en hoeveel teams er aan het evenement deelnemen, kan elk team 4-6 spannende wedstrijden verwachten en aan het einde de grote winnaarspot, die uitpuilt met 2000 euro aan contant geld!

Paintballtoernooien met veel geld – mogelijk gemaakt door Paintball Sports

Om weer een frisse wind te laten waaien in het Duitse paintballtoernooicircuit, hebben we dit jaar besloten tot een nieuwe en tot nu toe unieke sponsorcampagne . Gedurende het seizoen sponsoren wij verschillende evenementen en toernooien met prijzengeld. Het doel is om de toernooisport weer veel interessanter te maken en teams niet alleen een reden te geven om aan deze toernooien deel te nemen, maar ook om zichzelf te motiveren voor het trainen en beter te willen worden.

Als je in de paintballsport echt geld kunt verdienen door regelmatig successen te vieren op toernooien, dan hebben we met de hele sport een grote stap richting professionaliteit gezet.

Wij zijn benieuwd hoe dit nieuwe idee in de scene zal worden ontvangen en geaccepteerd. Daarnaast kijken wij uiteraard uit naar een spannend toernooiseizoen en wensen de toekomstige winnaars veel plezier met de geldprijs.

De supporters voor het seizoen 2019

Naast Paintball Sports als toernooipartner en daadwerkelijke organisator hebben we ook enkele grote merknamen uit de scene kunnen inspireren voor ons idee. Wij zijn dan ook blij dat we de supporters voor het paintballseizoen 2019 aan u kunnen voorstellen.

DLX Luxe

De fabrikant van wat waarschijnlijk de meest prestigieuze paintballmarker ter wereld is, aarzelde niet en is betrokken bij de ontwikkeling van de toernooisport.

Kleurstofprecisie Paintball

Dye is een van de grootste paintballmerken in Europa en de VS. Ook Dye was overtuigd van ons idee en ondersteunt de toernooien actief met geldprijzen.

Nieuwe Legion-paintballs

Het verfmerk New Legion, dat vooral in Duitsland bekend is, was een van de eerste supporters van de nieuwe cashgame paintballtoernooien. Wij zeggen bedankt!

GI Sportz

De verfgigant uit de VS aarzelde niet lang. Professionele toernooisport heeft een professionele partner nodig. Wij zijn er trots op dat GI Sportz ons project steunt.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.