KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Het nieuwe RAP4 / MCS Box Drive Magazijn
donderdag april 25, 2019

Het nieuwe boxmagazijn voor elke MagFed paintballmarker

De Amerikaanse fabrikant Modern Combat Sports, beter bekend als MCS of vroeger als RAP4, heeft een nieuw boksmagazine gepresenteerd. Het geheel draait onder de productnaam Box Drive Magazine en zal beschikbaar zijn voor vrijwel elke gangbare MagFed paintball marker.

Dat is wat het nieuwe RAP4 Box Drive Magazine kan doen

In principe werkt de nieuwe Box Mag van MCS als alle andere. Het is een grote doos met motor en een inhoud van ongeveer 150 paintballs. De specificatie van de fabrikant zegt 140-150 schoten, afhankelijk van het gebruikte model en de gebruikte munitiegrootte.

Het magazijn gebruikt een motor om de paintballs van onderaf in de marker te transporteren. Houd er rekening mee dat de Box Drive Mag slechts ca. 10-15 ballen per keer levert en dat u hem vervolgens voorzichtig moet schudden om ervoor te zorgen dat de ballen op de juiste plaats liggen en goed kunnen worden herladen. De fabrikant rechtvaardigt deze functie door te zeggen dat het tijdschrift moet worden ontworpen om onderweg te fotograferen. Als je onderweg bent, "schud" je het magazijn sowieso voortdurend en kun je praktisch met continu vuur werken. Of deze oplossing echter aan alle eisen van de spelers voldoet, zal later in de praktijk moeten blijken. Helaas zijn wij op dit moment nog steeds sceptisch.

Tippmann TMC Box Magazin – Nu nieuw

Het RAP4 Box Drive Magazine zal ook beschikbaar zijn voor de momenteel meest populaire MagFed paintball marker, de Tippmann TMC. Dit betekent dat de TMC eindelijk is uitgegroeid tot het veld van de meest veelzijdige en tegelijkertijd goedkope instapmarkers. Dankzij dit geweldige accessoire zal het aantal Tippmann TMC-fans gegarandeerd blijven toenemen. Duidelijk een van de meest interessante opties voor ons.

RAP4 boxmagazijn voor de First Strike T15

Het nieuwe Box Drive Magazine van MCS zal ook beschikbaar zijn voor de FS T15. Hoewel First Strike al jaren bezig is met een boxmagazine-variant, is deze er nog niet echt mee op de markt gekomen. RAP4 vult dit gat nu tijdelijk op met zijn Box Drive Magazine. Klein nadeel van de RAP4-versie: deze werkt alleen met normale, ronde paintballs. De First Strike box magazine-versie zou later echter ook bruikbaar moeten zijn met First Strike-munitie. Wij zijn benieuwd hoe de geplande oplossing gaat werken.

Nog een boxmagazine voor de Dye DAM – Een goedkoop alternatief?

Ook komt er een RAP4 boxmagazine voor de bekende Dye DAM. Omdat Dye al jaren met succes een eigen model in de aanbieding heeft, is het nog maar de vraag of dit product echt zijn plek zal vinden. Hoewel het Dye-model met ongeveer € 380 aanzienlijk duurder is dan de RAP4-versie met iets minder dan € 240, heeft Dye ook een veel beproefd en waardevoller product. Het Dye Box-magazijn is gebaseerd op de betrouwbare technologie van de Dye Rotor Hopper – waarschijnlijk de beste paintball-lader op de markt. Of de RAP4-ontwikkeling dit tempo kan bijhouden, is op dit moment de vraag. Door het grote prijsverschil zal het echter zeker een optie zijn voor koopjesjagers.

Voor welke paintballmarkers is er een boxmagazijn? – De andere modellen

Natuurlijk zijn de bovenstaande paintballmarkermodellen nog lang niet voorbij. RAP4 biedt ook zijn nieuwe boxdrive-magazijn aan voor het eigen model RAP4 468 en de MagFed-markermodellen van de Maxtact TGROne- en TGR2-serie.

Er is ook een boxmagazine aangekondigd voor de Milsig M17. Dit is een interessante toevoeging, aangezien de interne Milsig Temprest Drum Mag alleen op de PMC- en SMG-modelvarianten van de M17 past. Deze hebben een smallere magazijnschacht en passen daarom alleen op pistoolmagazijnen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.