KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Het nieuwe HK Army SLR paintballmasker
maandag mei 24, 2021

We brengen het nieuwe HK Army SLR-masker naar Duitsland – Bestel hier nu.

Het Amerikaanse merk HK Army is al jaren een van de hipste en coolste fabrikanten in de mondiale paintballindustrie. Spelers die HK-producten vertrouwen, weten dat de producten van deze fabrikant er niet alleen stijlvol uitzien en veel pestige met zich meebrengen, maar ook gewoonweg geweldig werken. De reden is dat het merk HK is opgericht door gamers, voor gamers. Iedereen die betrokken is bij het HK Army-team heeft jarenlange ervaring met paintball en weet precies wat belangrijk is voor een nieuw product. Na vele jaren heeft HK Army eindelijk een opvolger gepresenteerd van het populaire HK Army KLR paintballmasker . Het nieuwe model heet het HK Army SLR Paintball Mask en zal in de zomer van 2021 op de markt verkrijgbaar zijn. Als je niet kunt wachten, kun je het HK Army SLR Paintball-masker nu vooraf bestellen en direct na de marktintroductie laten bezorgen.

De HK Army SLR is compatibel met de oude KLR-bril

Om de belangrijkste vraag alvast te beantwoorden: JA, het nieuwe HK Army SLR-masker maakt gebruik van dezelfde maskerlenzen als het vorige model KLR. Dit is om eenvoudige redenen. Aan de spelerskant is het natuurlijk het beste en gemakkelijkste als je de oude bril die je met het vorige masker hebt opgehoopt, snel en gemakkelijk kunt overbrengen naar het nieuwe model. Je bespaart jezelf dure nieuwe aankopen.

Maar de fabrikant bespaart ook, want door de KLR-bril te blijven gebruiken bespaart HK Army ontwikkelingstijd en kosten. Om nog maar te zwijgen van de kosten van een nieuw ontwerp voor het nieuwe glas, of de kosten van goedkeuring voor veiligheidstests. Omdat de maskerglazen van het HK Army KLR-masker zo goed waren dat de spelers ze nog steeds tot de beste op de markt rekenen, was er simpelweg geen noodzaak voor vernieuwing of innovatie en bleef HK het oude glassysteem gebruiken tot grote vreugde van de spelers. .

Wat kan het nieuwe HK Army SLR-masker beter dan het vorige model?

In principe heeft HK Army niet simpelweg het oude KLR-model herwerkt, maar praktisch een compleet nieuw masker ontworpen. Behalve het vergelijkbare uiterlijk en de behouden lenzen, verschilt het nieuwe HK Army SLR-masker in vrijwel elk opzicht van zijn voorganger.

Nieuw SLR-maskerframe

Het frame van het HK Army SLR-masker is aanzienlijk groter dan het vorige model. Veel spelers, vooral de langere of iets sterkere, klaagden over het gebrek aan bescherming onder het masker, omdat de kaak of andere delen van het gezicht soms te zichtbaar waren. HK heeft dit herwerkt en de spiegelreflexcamera een aanzienlijk groter maskerframe gegeven. Tegelijkertijd biedt het nieuwe frame aanzienlijk meer ventilatieopeningen. Dit zorgt voor nog meer luchtcirculatie onder het masker. Hierdoor heb je meer lucht en kun je makkelijker communiceren met je teamgenoten.

De nieuwe maskerband met comfortpad

Dye en Virtue lopen al een tijdje voorop met hun maskers, nu volgt HK dit voorbeeld met de SLR. De CTX Goggle Strap-maskerband heeft een breed comfortkussen met een rubberachtig siliconenoppervlak voor maximale grootte. Dit betekent dat de band ook in snelle spelsituaties niet meer kan wegglijden en altijd perfect zit. Overigens is de CTX Strap Pad ook afzonderlijk verkrijgbaar, zodat KLR-spelers, maar ook alle anderen, van deze nieuwe functie kunnen genieten.

De magnetische kinband van het Push Unite-masker

Met deze functie is het beter om zelf iets te kopiëren dat slecht is gedaan. Push heeft het gepatenteerde, magnetische kinbandsysteem ook gebruikt voor zijn Unite-masker. Nu zweert HK ook bij deze betrouwbare kinband die met slechts één hand te bedienen is. Een leuke feature die ook zijn prijs heeft, want zowel HK als Push moeten dit gepatenteerde accessoire voor veel geld kopen. Dit zie je terug in de prijs, maar is een van de meest populaire features onder spelers.

Nieuw 3D-geheugenschuimmaskerschuim

Eén functie waar we bijzonder enthousiast over zijn, is het aangekondigde 3D-geheugenschuimmasker van HK. Deze moet zich optimaal aanpassen aan de vorm van het gezicht en zo een onvergelijkbaar comfort bieden. HK Army belooft zelfs dat het nog nooit zo comfortabel is geweest om te dragen.

Al met al zijn dit zeer overtuigende eigenschappen die het nieuwe HK Army SLR paintballmasker met zich meebrengt. Als het masker in de praktijk alles waarmaakt wat het belooft, dan zal deze spiegelreflexcamera in de toekomst zeker een van de absolute topmodellen op het toneel zijn en is er weer een high-end paintballmasker dat deze naam echt verdient. Blijf kijken. We kijken zeker uit naar de productrelease deze zomer.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.