KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Het GI Sportz Menace Paintball-pistool
donderdag mei 16, 2019

Het GI Sportz Menace paintballpistool is een echt alternatief

Het merk GI Sportz is bij de meeste paintballers waarschijnlijk vooral bekend door de verkoop van paintballballen. Beetje bij beetje ontwikkelt GI Sportz nu ook andere producten zoals zachte artikelen, maskers, tassen en andere accessoires. De nieuwste staatsgreep is je eigen paintballgeweer .

Deze stap is verrassend, aangezien GI Sportz ook de rechten bezit op onder meer het merk Tippmann . Zij hebben op hun beurt al de wereldmarktleider in hun gelederen, het Tippmann TPX-pistool , en zouden eigenlijk geen ander model hoeven te verkopen. In het volgende artikel willen we je informeren over de kleine maar subtiele verschillen in het Menace paintballpistool en leggen we ook uit waarom het een echt alternatief is voor veel andere modellen.

Waarom nog een paintballgeweer?

Deze vraag is terecht, maar ook net zo snel beantwoord. De MagFed paintballmarkt groeit al jaren en de vraag naar realistische en vooral compacte tweede en reservewapens, vooral pistolen, groeit en groeit. Het GI Sportz Menace paintballpistool is een van de meest realistische modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn en ook veruit een van de goedkoopste. Dit maakt ze erg populair bij zowel MagFed-spelers als nieuwkomers.

Een ander aspect is de realistische uitstraling. Als gevolg hiervan wordt de Menace ook steeds populairder in de thuisverdedigingssector.

Wat onderscheidt de GI Sportz Menace van de Tippmann TiPX?

Het grootste verschil is duidelijk het kaliber. De TPX is een echte Cal. 68 Paintballpistool . De Menace daarentegen is een Cal. 50-model. Door de kleinere projectielen is een veel compacter ontwerp mogelijk. Hierdoor lijkt de marker bijna op een echt pistool. Leken zullen het verschil praktisch niet zien.

Een ander voordeel is dat met Cal. Kan 50 paintballs sneller schieten. Omdat de schietprestaties in Duitsland beperkt worden door het Joule-getal, geeft een kleinere kogel met minder gewicht meer ruimte. Een GI Sportz Menace-pistool op een Chrony haalt dus snelheden tot 300 FPS en valt dus nog steeds absoluut binnen het wettelijke kader. Dit kan een doorslaggevend voordeel zijn in termen van nauwkeurigheid op korte afstanden. De kogel vliegt gewoon sneller, waardoor hij nauwkeuriger is en hij ook sneller het doel raakt. MagFed-paintballers zweren daarom bij de Menace als back-uppistool als het gaat om huisgevechten.

Last but not least moet op dit punt worden gezegd dat de Cal. 50 Paintball is ook een stuk goedkoper dan Cal. 68 paintballen. Duidelijk is ook dat ze kleiner zijn en dus goedkoper te produceren.

De GI Sportz Menace is een echt koopje

Als je de Menace vergelijkt met andere pistolen op de markt, valt deze duidelijk op met de beste prijs. Een GI Sportz Menace-pistool incl. magazijn kun je al krijgen voor een adviesprijs van 179,95 euro. Vergelijkbare modellen met een vergelijkbaar kaliber zijn bijvoorbeeld het Walther PPQ RAM-pistool (229,95 euro) of het Tippmann TPX paintballpistool in Cal. 68 (299,95 euro). Beide modellen zijn aanzienlijk duurder.

Wij geven de GI Sportz Menace een duidelijk koopadvies. De marker is nog nieuw en wordt daarom vaak onderschat. Maar we zijn er zeker van dat dit model op de lange termijn de overhand zal krijgen, vooral in de MagFed-scene.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.