KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
GTek van Planet Eclipse
vrijdag juli 15, 2016

Met de GTEK heeft Planet Eclipse een nieuw type middenklasse schuifventielmarkering op de markt gebracht. De marker dicht de kloof tussen de populaire GEO en de ETHA. De GTEK is ook geprijsd tussen de twee paintballgeweren.

Planet Eclipse paintballmarkers – de kenmerken van de GTEK

De GTEK heeft de nieuwe Gamma Core Bolt geïntegreerd, het is een afgeslankte versie van de IV Core Bolt die in de GEO is geïnstalleerd. De werkdruk van de GTEK bedraagt maar liefst 135 PSI, waardoor zelfs extreem broze paintballs probleemloos gespeeld kunnen worden. Er is geen gereedschap nodig voor het onderhoud van de GTek dankzij de Quick Release Bonnet op de bout.

De Planet Eclipse marker heeft ook een SL4-regelaar geïntegreerd in de voorgreep, die zorgt voor een constante werkdruk. De belangrijkste argumenten om het paintballgeweer te kopen zijn dat het zeer robuust is en extreem weinig onderhoud vergt. Om deze reden is de GTEK bijzonder geschikt voor beginners of voor paintballspelers die graag op hun gemak zijn. Bovendien kun je dankzij de regelaar werkelijk elk gangbaar HP-systeem gebruiken dat op de markt verkrijgbaar is. De regelaar is zo ontworpen dat hij goed overweg kan met werkdrukken tussen de 250 en 850 PSI.

Voor de elektronica heeft Planet Eclipse vertrouwd op de beproefde en geteste elektronica die ook in de ETEK5 wordt gebruikt. Ook het display en het bord zijn hetzelfde. Maar als u wilt, kunt u het OLED-display ook achteraf op de Planet Eclipse paintballmarker laten inbouwen. Met loop en batterijen heeft de GTEK een gewicht van 931 gram, wat het paintballgeweer tot een absoluut lichtgewicht maakt. Daarbij komt nog de eenvoudige bediening van de paintballmarker.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.