KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Goede paintballballen koop je bij een specialist
dinsdag januari 24, 2017

Goede en tegelijkertijd goedkope paintballs – als u deze eisen aan uw verf stelt, dient u advies in te winnen bij een specialist. Bij ons bent u aan het juiste adres. Niet alleen omdat wij vrijwel alle soorten paintballs in ons assortiment hebben, maar ook omdat onze medewerkers allemaal zelf paintball spelen en u precies kunnen vertellen welk type het beste bij uw wensen past.


Proshar Paintballs – Alle varianten tegen eerlijke prijzen


Proshar is een van de momenteel bekendste fabrikanten in paintball. Het bedrijf uit Rusland biedt 4 verschillende soorten aan met een zeer hoge kwaliteit. De Proshar Skirmish Paint wordt door veel competitieteams gebruikt voor training. De Proshar Tournament Paint is momenteel een van de beste op de markt.

Pro_Shar_Paintballs_Skirmish


DXS / Draxxus Paintballs – Het wereldwijde merk uit Canada


Draxxus paintballs behoren al tientallen jaren tot de beste en bekendste op de markt. De kwaliteit is constant goed, wat deze paintballs zo populair maakt. Het bedrijf Draxxus komt uit Canada en produceert daar zijn paintballs in de Procaps-fabriek van GI Sportz , waar ook andere bekende merken zoals Empire worden vervaardigd. Wij bieden u alle soorten Draxxus paintballs in alle kwaliteitsniveaus en tegen een eerlijke prijs. Vanaf 3 dozen bezorgen wij de Draxxus Paint ook gratis bij u binnen Duitsland.

DXS_Basis_Training_Paintballs


Empire – Marballizer & Evil, de veteranen van toernooisporten


Het merk Empire is vooral bekend in de VS. Iedereen die in de VS paintball speelt, zal zeer waarschijnlijk Empire-producten voor zijn sport gebruiken. Bij Paintball Sports krijg je alle soorten populaire Empire paintballs, of het nu Empire HEAT Training paintballs zijn , of de populaire toernooitypes Marballizer en RPS Evil met de bijzonder dikke, lichtgevende vulling.

Empire_Heat_Paintballs


Nieuwe Legion Paintballs – Kwaliteit gemaakt in China


Het merk New Legion wordt geproduceerd in China en in Duitsland gedistribueerd door verschillende dealers en distributeurs. Het ruime aanbod aan verschillende soorten en de lage prijs maken deze verf bijzonder interessant voor nieuwkomers en prijsbewuste spelers. Als u waarde hecht aan een goede prijs en een aantrekkelijke kwaliteit, kunt u vertrouwen op New Legion als paintballmerk aan uw zijde.

Nieuwe_Legion_Paintballs

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.