KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
GEO CS1 – De nieuwe van Planet Eclipse
vrijdag juli 15, 2016

De nieuwe GEO CS1

Met de GEO CS1 heeft Planet Eclipse een compleet nieuw markeringsmodel gecreëerd dat niets gemeen heeft met de vorige generaties. Om dit te bereiken hebben de ingenieurs van Planet Eclipse blijk gegeven van een voorliefde voor perfectie op het gebied van prestaties, onderhoud, esthetiek, ergonomie en elektronica. Het resultaat de Planet Eclipse GEO CS1.

Planet Eclipse GEO CS1 – de techniek

Bij de ontwikkeling van de GEO CS1 was een holistische benadering belangrijk voor de technici. Daarom vloeien de afzonderlijke componenten van de marker in elkaar over, wat zorgt voor stroomlijnen die perfect op elkaar voortbouwen. Een factor die een unieke handling garandeert. Daarnaast zijn bij de Planet Eclipse GEO CS1 alle externe slangen en leidingen verwijderd. De GEO CS1 is als het ware de eerste paintballmarker van Planet Eclipse die over een interne luchttoevoer beschikt.

De voorgreep is ook volledig opnieuw ontworpen. Dankzij het ergonomische ontwerp ligt het paintballgeweer comfortabel in de hand. Onder het handvat, dat eenvoudig zonder gereedschap verwijderd kan worden, zitten de 2xAA batterijen die de marker nodig heeft om te werken. Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om de voor Planet Eclipse typische E-vormige oogkap te bevestigen. Uiteraard zijn de nieuwe SL-regelaar en het bord ook ingebouwd in het handvat van de GEO CS1. De POPS-ASA Bottom Donkey is in de GEO CS1 geïntegreerd en bevindt zich eveneens direct in de handgreep.

Bij de CS1 is er geen kabel meer die van het markeerlichaam naar het handvat leidt, wat het paintballpistool een optimale bediening geeft. Alle belangrijke kabels zijn in de marker geïnstalleerd, wat betekent dat de GEO CS1 aanzienlijk minder gevoelig is voor mechanische belasting. Dankzij de IV-kern is de Planet Eclipse marker niet alleen uiterst efficiënt, maar ook zeer stil en zeer vriendelijk voor de lak. Dit komt omdat de SFR volledig is herzien en bovendien is uitgerust met een filter. Hier kunt u de GEO CS1 kopen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.