KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Frontline – speel paintball in Bremen
donderdag april 5, 2018

Paintballplezier in Bremen en omgeving

Bij Frontline Paintball in Bremen zijn hobby- en vrijetijds-paintballers net zo welkom als professionals uit de toernooisport.

De goed onderhouden buitenfaciliteit, die wordt gerund door exploitant Dennis Riegel, is al meer dan 10 jaar een van de populairste speelvelden in het noorden van Hannover.

Frontline – locatie van de regionale DPL-competitie en locatie voor de 3e BL

Toernooisporten zijn erg belangrijk bij Frontline Paintball . Niet in de laatste plaats omdat dit veld vroeger het eerste grote DPL-toernooiveld van het noorden was. Bovendien is de operator zelf een oude competitievos met veel toernooi-ervaring. Zijn team Frontline speelde destijds zelfs in de 1e Paintball Bundesliga.

Bij Frontline Paintball in Bremen ontmoet je gegarandeerd eersteklas competitieteams. Het grote Millenium Series-veld op volledige grootte wordt gebruikt om van de districtscompetitie tot de 3e Bundesliga te spelen. Er is dus echt voor iedere paintballtoernooiliefhebber het juiste aanbod.

De volgende paintballcompetities vinden plaats bij Frontline Paintball in Bremen

DPL nationale competitie

Het 5-man-beginnersformaat voor alle nieuwkomers en degenen die gepromoveerd zijn vanuit het 3-mans-formaat van de districtscompetitie.

DPL Oberliga

De hoogste FPO-divisie van de DPL en opstap naar de regionale competitie. Iedereen die hier de overhand heeft, behoort tot het bovenste derde deel van de Duitse toernooiscene.

DPL regionale competitie

De regionale competitie van de DPL kent 4 speldagen, waarvan er 2 jaar na jaar op het frontlijnspeelveld in het noorden worden gespeeld.

DPL 3e Bundesliga

De derde klasse, hier wordt de lucht al veel ijler. De teams strijden niet alleen voor plaatsen op de ranglijst, maar ook voor promotie naar de 2e Bundesliga. Een grote stap voor menig klein team dat zich van onderop heeft opgewerkt.

De 3e Bundesliga vindt plaats op 4 locaties, één van de speldagen heeft een vaste plek in Westertimke op het speelveld Frontline.

Het bosspeelveld van Frontline Paintball – feestplezier voor verjaardagen en verjaardagsfeestjes

Ook recreatieve spelers mogen Frontline Paintball in Westertimke niet missen. Loopgraven, bunkers en veel obstakels om je te verstoppen wachten op je op het grote bosspeelveld met een oppervlakte van ca. 5000 vierkante meter .

Dit veld is vooral populair bij hobbyspelers en partygroepen. Heel wat inwoners van Bremen vieren hier bijvoorbeeld hun vrijgezellenfeest of laten het los op Vaderdag.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.