KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
First Strike Paintballs in een zak van 150 schoten – NIEUW
woensdag februari 5, 2020

First Strike paintballs waren nog nooit zo goedkoop!

De fabrikant First Strike heeft zijn populaire First Strike precisiekogels een nieuwe verkoopeenheid gegeven. Na de grote doos van 600 zijn er nu ook de kleine 150 zakjes die per stuk te koop zijn. Deze nieuwe verpakkingseenheid vervangt de vorige 100 shotboxen. Het bijzondere is de prijs, want de nieuwe 150 shotbags kosten precies hetzelfde als de oude 100 shotboxen. Dit verlaagt de prijs met maar liefst 50%, of je krijgt 50% meer First Strike paintballs voor je geld. Het schieten met First Strike paintballs is nog nooit zo goedkoop geweest.

Het nieuwe kleurengamma van First Strike-munitie

Niet alleen de verpakking is nieuw, ook het kleurenpalet is opgepoetst door First Strike. De nieuwe 150 zakjes First Strike paintballs zijn verkrijgbaar in 10 (!) kleuren . Er is dus niet alleen voor elke speler en elke kleursmaak wat wils, maar het is ook voor teamspellen en evenementen interessant als je wilt zien wie wie heeft getagd. Wij denken dat een breed scala aan paintballkleuren goed is voor iedereen!

Wanneer kan ik de nieuwe First Strike-tassen met 150 rondes kopen?

Het leuke is dat First Sttike vooraf geen grote ophef heeft gemaakt om het product vooraf aan te kondigen. Dit was alleen het geval bij de 600 dozen . De 150 tassen kwamen vrijwel gelijktijdig op de markt en waren niet vooraf aangekondigd. Vanaf nu kan iedereen al genieten van de nieuwe First Strike paintballs. De 150 shotbags zijn nu bij ons verkrijgbaar.

Hier kunt u direct de nieuwe First Strike 150 shotbags bestellen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.