KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
EXE Paintballs – Premium kwaliteit uit Europa!
maandag mei 31, 2021

Paintball Sports breidt het verfassortiment voor het nieuwe seizoen uit.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, interessante merken om ons assortiment uit te breiden. Deze keer kwamen we paintballs van het merk EXE tegen. Deze hoogwaardig verwerkte premium paintballs zijn een van de weinige varianten op de markt in de Europese Unie. Dit belooft niet alleen hoge kwaliteit, maar ook korte leveringsroutes, wat weer verse verf betekent. Vanaf nu kunt u het gehele EXE Paintball assortiment in ons assortiment verkrijgen.

EXE Paintballs heeft voor iedereen de juiste verf

De selectie bij EXE is erg groot. Niet alleen is er voor elk type speler qua kwaliteit en prijsklasse de juiste verf, maar EXE is ook één van de weinige fabrikanten die haar klanten een zeer grote keuze aan paintballkleuren aanbiedt. De vulling van de EXE paintballs is altijd geel, aangezien dit nu de norm is in toernooisporten en op de meeste velden in Europa, maar de spelers in EXE paintballs hebben een heel breed scala aan schelpen, van veldverf tot toernooiverf.

Het EXE Paintballs-assortiment in één oogopslag.

Hieronder hebben wij de afzonderlijke soorten op een rijtje gezet en uitgebreid aan u uitgelegd. Ook ontdek je welke kleurvariaties er zijn.

EXE Onzuivere veldpaintballs

De beginnersverf van EXE. Goedkoop, maar toch van hoge kwaliteit. Deze verf heeft een stevige, matte schaal en een gele vulling. De schaal is verkrijgbaar in 4 kleurvarianten. – Groen, geel, roze en blauw. Er is voor elke smaak iets te vinden.

EXE Woestijn Premium Paintballs

De middenklasse verf van EXE. De schil is tweekleurig en kwetsbaarder dan die van Field Paint. De vulling is dikker en bevat meer kleurpigmenten. Dit maakt het ondoorzichtiger en beter zichtbaar. Je kunt deze paintballs kopen in 2 kleurvarianten. Eén keer met een geelroze schil of afwisselend met een blauwgele schil.

EXE GFive Toernooi Paintballs

De high-end verf van EXE. Maximale prestaties op het gebied van nauwkeurigheid, broosheid en vulling. Een bal voor veeleisende toernooiprofessionals die over een E-pneumatiek beschikken, omdat deze paintballs simpelweg te broos zijn voor normale paintballmarkers. De schaal van deze paintballs heeft een metallic pareleffect. Hierdoor zien ze er zeer hoogwaardig uit.De schaal is verkrijgbaar in de varianten Lime Green, Metallic Blue en Metallic Purple. Afhankelijk van de weer- en lichtomstandigheden op het veld zijn de verschillende kleuren van de schaal geschikt om als schutter de baan van de bal beter te kunnen volgen, of om de tegenstander niet de kans te geven de bal naar je toe te zien vliegen, bijvoorbeeld als je een donkere schil gebruikt. De perfecte keuze.

EXE Onzuiver Cal. 50 paintballen

Deze paintballs zijn voor alle Cal. Er zijn 50 paintballmarkers ontwikkeld die ook geschikt zijn voor kinderpaintball voor kinderen. Een van de momenteel hoogste kwaliteit Cal. 50 paintballs met een optisch aantrekkelijk pareleffect en goed breukgedrag. Een duidelijke aanbeveling, vooral voor veldoperators, als premium verf.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.