KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Evenementverslag voor de OBS 2019
dinsdag februari 26, 2019

Europa's grootste MagFed-evenement

OPERATIE BLACKSKY IX – BADLANDS

Van vrijdag 26 april 2019 tot en met zondag 28 april 2019 vindt voor de 9e keer de grootste MagFed Paintball Game van Europa plaats in Mahlwinkel in Oost-Duitsland. Bij de zogenaamde OBS ontmoeten de beste en meest ervaren MagFed paintballteams en spelers uit meer dan 12 landen elkaar voor een nu legendarisch en uniek 24-uurs non-stop evenement. In 2019 verwacht de organisator weer enkele honderden deelnemers.

Het spel wordt gespeeld op een voormalig Russisch militair vliegveld. Het gebied beslaat zo'n 90 ha (900.000 m2) en biedt een enorm, gevarieerd speelterrein met grote stukken bos, talloze gebouwen en bunkers. Een buitengewone sfeer die een unieke spelervaring garandeert.

Operation Black Sky is een spelconcept gebaseerd op echte (militaire) scenario's. In drie fracties, die op hun beurt zijn onderverdeeld in zogenaamde treinen of groepen, staan de spelers 24 uur lang onder adrenaline zonder lange pauzes. De fysieke en mentale eisen van deze 24 uur durende beproeving zijn enorm. “De OBS is absoluut niet voor watjes. Als speler bereik je hier snel je fysieke grenzen ” – zegt organisator Ulli, die bij de spelers ter plaatse beter bekend is onder zijn bijnaam “Jag Attack”.

Verschillende op elkaar voortbouwende missies moeten dag en nacht worden volbracht om uiteindelijk te kunnen zegevieren. De tegengestelde facties, het onvoorspelbare weer en de innerlijke klootzak zijn constante metgezellen en maken het de spelers niet gemakkelijk. Maar als je het samen met je vrienden maakt, zul je er de rest van je leven trots op zijn.

De organisatoren zorgen voor een realistische sfeer met verschillende speciale effecten en het gebruik van echte militaire voertuigen en tanks. Daarnaast ondersteunen diverse NPC-spelers (non-player characters) het verloop van de verhaallijn en de realistische gameplay, door bijvoorbeeld in de rol te kruipen van leidinggevenden, dorpelingen of eenheden van een derde partij en de gameplay weer nieuwe features en beslissende wendingen te geven en opnieuw.

De organisatorische inspanning voor zo’n evenement is enorm. Martin Liepe is het brein achter het planningsteam voor de missiecomponenten en de verhaallijn van de evenementen. "De voorbereidingen voor zo'n evenement duren ongeveer twee maanden, zonder de steun van de teams en spelers uit de scene en de steun van verschillende fabrikanten en winkels zou de uitvoering vrijwel ondenkbaar zijn", zegt de ervaren evenementorganisator.

Niettemin vermijdt de Operation Black-Sky-serie, in tegenstelling tot andere evenementen, een buitensporig evenementenkarakter. De focus ligt duidelijk op het spel en de sportieve prestatiebereidheid van ieder individu.

Bent u nu nieuwsgierig naar de serie ‘Operation Black Sky’, dan kunt u meer informatie vinden op de website van de organisator.

www.Black-Sky.de

www.facebook.com/OperationBlackSky9/

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.