KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
EuroBigGame in Mahlwinkel – Het paintballevenement
vrijdag juli 15, 2016

Bij het ontwikkelen van hun nieuwe spelconcept hebben de organisatoren van de Euro Big Game, kortweg EBG, rekening gehouden met de meest uiteenlopende behoeften van paintballspelers en op veel verzoeken gereageerd. Om deze reden wordt tijdens het gehele EuroBigBame-scenario paintball gespeeld. Aan het einde van het evenement kan er maar één winnaar zijn: het rode team of het blauwe team.

Bij het kopen van kaarten kun je zelf bepalen voor welk team je wilt spelen. Houd er echter rekening mee dat er slechts een bepaald aantal teamgebonden tickets te koop zijn. Als u te langzaam bent, kunt u alleen een ongebonden ticket kopen. Als je zo'n ticket hebt, kun je elke dag aan een nieuw team worden toegewezen.

EuroBigGame – De teams

Een team bestaat uit vijf eenheden en elke eenheid wordt geleid door een teamleider. Elke eenheid in een groep heeft verschillende speciale vaardigheden die niet beschikbaar zijn voor andere spelers. Bovendien krijgt elk van deze eenheden spannende, tactische en soms erg moeilijke scenariomissies die moeten worden vervuld. Iedereen die graag in een speciale eenheid wil spelen, heeft de mogelijkheid om vóór aanvang van de EuroBigGame rechtstreeks bij de spelmanager een plaats te bemachtigen. Deze optie is echter alleen beschikbaar als u een gebonden ticket heeft. Als u de volledige spelactie van EuroBigGame wilt meemaken, zorg er dan voor dat u tijdig een van de felbegeerde gebonden tickets bemachtigt.

EuroBigGame – wat zijn de speciale vaardigheden?

Spelers van de Parachutisteneenheid kunnen op elk punt op het veld spawnen. De infanterie-eenheden daarentegen hebben de speciale mogelijkheid om op elk moment artillerieaanvallen uit te voeren. Daarnaast wordt de infanterie-eenheid begeleid door een scenariovoertuig. De voertuigschutter wordt door de spelers zelf gekozen. De speciale troepen krijgen speciale vaardigheden afhankelijk van hun taken en bewegen zich meestal dicht bij de hotspot van de vijand.

De spelleiding staat in direct contact met de teamleiders van de rode en blauwe groepen, zodat zij altijd op de hoogte zijn van het actuele spelverloop.

EuroBigGame – dit evenement is elk jaar gegarandeerd een groot succes

Er zijn maar weinig paintballevenementen in Europa waar de paintballspeler er minstens één keer bij moet zijn geweest. De EuroBigGame bij Berlijn direct in Mahlwinkel is daar zeker een van. Hier beleef je vier dagen lang pure paintballactie. Uiteraard ontbreekt het feest ook niet.

Het epische evenement in Oost-Duitsland mag onder geen enkele omstandigheid worden gemist, want de scenario's op het 500.000 vierkante meter grote terrein zijn erg zwaar. Het veld dat voor de BigGame werd gebruikt, was vroeger een belangrijke Sovjet-bevoorradingsluchthaven. Maar de koude bezetting is allang voorbij en het terrein is nog steeds niet ongebruikt. Als je hier geen paintball speelt, kun je tankritten huren bij de BMP 1 in Mahlwinkel.

Bij dit evenement is uiteraard ook het fysieke welzijn van de ruim 1500 deelnemers gegarandeerd. Dankzij de ervaren BigGame-organisatie zijn er tijdens het kamperen niet alleen douches met warm water, maar ook voldoende toiletten en elektriciteit. Daar hoort ook beveiliging, livemuziek, een werkelijk indrukwekkende beurs en natuurlijk veel koud bier bij. Omdat het terrein extreem groot is, worden spelers dagelijks met een shuttlebus naar het spel gebracht.

EuroBigGame – wat moet je weten?

Waar wordt de EuroBigGame gehouden?

Zoals elk jaar wordt de volgende Eurobiggame gehouden in Mahlwinkel, direct in Saksen-Anhalt. Het speelveld is het terrein van de voormalige Russische militaire luchthaven.

Wanneer vindt de volgende EuroBigGame plaats?

De volgende BigGame begint zoals elk jaar op Hemelvaartsdag en duurt 4 dagen. Als je een heldenticket hebt, kun je er een dag eerder bij zijn en een van de felbegeerde campings veiligstellen.

Kunnen minderjarigen deelnemen aan de EuroBigGame of het evenement bijwonen?

Nee, minderjarigen hebben geen toegang tot Eurobiggame

Kan ik mijn eigen paintballs meenemen naar BigGame ?

Nee, de Biggames zijn een zogenaamd FPO-evenement (Field Paint Only)

Kan ik deel uitmaken van de staf van EuroBigGame ?

Ja, dat is mogelijk, u hoeft alleen maar een verzoek rechtstreeks naar de organisator te sturen via hun website. Deze stuurt het verzoek door naar de juiste afdelingen.

Waarom zijn de meerdagenkaarten alleen geldig op speciale dagen?

Omdat spelers in het verleden op zondag nauwelijks tegenstanders konden vinden, hoewel het evenement altijd goed bezocht wordt, zijn er speciale dagen ingesteld om gelijkmatige tegenstanders te kunnen garanderen.

Ik wil tijdens het evenement kamperen in Mahlwinkel, wat zijn de kosten?

Als u deel wilt uitmaken van dit evenement, kunt u hier uiteraard gratis kamperen en gebruik maken van de douches of toiletten. Wilt u een camping waar u tegelijkertijd uw tent en caravan kunt parkeren, dan raden wij u zeker aan vooraf te reserveren.

Kunnen houtskoolgrills na het evenement op het terrein worden gebruikt?

Vanwege het risico op brand en mogelijke vonken zijn houtskoolgrills niet toegestaan. Er kunnen echter gasgrills worden gebruikt.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.