KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
EERSTE STAK – Grotere doos, kleinere prijs
woensdag november 8, 2017

First Strike Paintballs 600 ronde doos aangekondigd

Tijdens de Wereldbeker van dit jaar in Orlando, VS, kondigde het merk First Strike een nieuwe verpakkingseenheid aan voor de First Strike-paintalls, die erg populair zijn bij MagFed-spelers. Grootkopers en teams kunnen zich binnenkort verheugen op een grote doos met maar liefst 600 shots.

Lt. Fabrikanten moeten ook de prijs van First Strike-paintballs met ongeveer 20% verlagen. Als u de prijzen in Amerikaanse dollars gelooft, kunt u de nieuwe doos van 600 rondes krijgen voor een prijs die u eerder voor 500 rondes hebt betaald. Zeg 20% meer content, of andersom, 20% besparing voor de klant.

Wij denken dat dit klinkt als een stap in de goede richting, aangezien er meer vraag is naar First Strike-paintballs dan ooit vanwege de steeds groeiende MagFed-paintballmarkt . Veel spelers en teams gebruiken First Strike-paintballs nu alleen als ze op de speelvelden en evenementen aanwezig zijn.

Wanneer zal de nieuwe First Strike 600-box beschikbaar zijn in Duitsland?

Helaas hebben wij daar op dit moment geen informatie over, maar wij hebben wel al contact met de verkoopafdeling van First Strike om u zo snel mogelijk van zoveel mogelijk belangrijke gegevens en informatie te kunnen voorzien.

Volgens onze persoonlijke inschatting verwachten wij beschikbaarheid eind dit jaar of voorjaar. Zodra wij meer weten, vindt u de nieuwe First Strike 600 shotbox ook direct in onze onlineshop in de rubriek First Strike Paintballs .

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.