KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
ECHTE ACTIEMARKER – OF KORT RAM
vrijdag juli 15, 2016

De eerste echte paintballmarkers werden in Hong Kong ontwikkeld en geïmplementeerd door een momenteel vrij onbekend bedrijf. De reden voor de ontwikkeling was om het leger en de autoriteiten een trainingsapparaat te kunnen bieden dat zeer dicht bij de originele gebruikte wapens ligt en hen dus in staat stelt realistisch te trainen. Na 1998 nam de vraag naar echte actiemarkeringen snel toe, zodat ook andere bedrijven RAM-paintballgeweren ontwikkelden. Deze bedrijven omvatten ook B. RAP4, die al jaren met succes hun eigen RAM-modellen met hun eigen aanpassingen op de markt brengen.

Deze markers zijn verkrijgbaar in het ongebruikelijkere paintballformaat van Cal. 43 of Cal. 50 gebruikt. De RAM-markers worden doorgaans bediend met CO2-cartridges die in de magazijnen zijn geïntegreerd. Naast paintballs zijn er verschillende soorten munitie zoals: rubberen ballen, poederballen of peperballen. Deze markeersoort verdween bijna van het toneel.

Eigenlijk nogal oninteressant voor de paintballsport, maar ze genieten onlangs een hernieuwde populariteit onder MagFed-spelers. Door het compacte ontwerp van de pistolen en de nabijheid van realisme hebben ze hun plaats in het MagFed-gebied veiliggesteld. Bekende fabrikanten hier zijn UMAREX en RAP4. Op paintballgebied zijn de lange kanonnen echter helemaal niet vertegenwoordigd, dit kan ook aan het vlieggedrag van de Cal liggen. 43 paintballs, wat aanzienlijk slechter is dan die van de Cal. 68 of First Strike Paintballs.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.