KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Dynamische sportuitrusting RAM-munitie / Cal. 43 paintballen
vrijdag juni 29, 2018

Dynamic Sports Gear – Het nieuwe topmerk in de Cal. 43 RAM-paintballs

Als u op zoek bent naar hoogwaardige RAM-munitie voor uw Walther PPQ of een marker uit de Umarex T4E-serie , heeft u al lange tijd problemen met het vinden van het juiste product. Ofwel waren de kogels te zacht en barsten ze rechtstreeks in de loop, ofwel waren ze niet rond en vlogen slecht.

Met Dynamic Sports Gear heeft een fabrikant dit probleem eindelijk opgepakt en in de eerste editie een nieuwe, zeer hoogwaardige Cal geproduceerd. 43 beste kwaliteit paintball op de markt.

Het bijzondere eraan is, naast de echt goede afwerking en het zeer nauwkeurige vlieggedrag, de enorm grote keuze aan kleuren . Als je voorheen blij was als je redelijk goede RAM-munitie in welke kleur dan ook kon kopen, wordt Dynamic Sports Gear vanaf het begin geleverd met 3 verschillende kleurvarianten. De Cal. Momenteel zijn er 43 paintballs van DSG verkrijgbaar in de kleuren oranje , blauw en geel .

Volgens Dynamic Sports Gear staat er tegen het einde van het jaar een uitbreiding van het productassortiment naar maximaal 10 kleuren gepland. Groen , roze , rood en wit worden momenteel beloofd als verdere kleurvarianten. Daarnaast speciale munitie voor autoriteiten en terrein met speciale eisen in transparant met een transparante vulling, evenals een zwarte granaat met een gekleurde vulling.

De productdetails van de DSG Cal. 43 paintballen in één oogopslag

Hieronder hebben wij u de productspecificaties gegeven van deze nieuwe Cal. 43 Verf is in opsommingstekens weergegeven, zodat u uzelf kunt overtuigen van de belangrijkste gegevens.

– Kal. 43 kleuren munitie

– Leveringshoeveelheid 500 stuks (plastic zak met label)

– Stabiele schaal en rijkelijk ondoorzichtige kleurvulling

– Zeer geschikt voor RAM-wapens zoals Walther PPQ en Umarex T4E markers

– Barst goed op harde grond

– Grote keuze aan kleuren voor betere hitdifferentiatie en trainingseffecten

Deze RAM-munitie overtuigt door zijn kwaliteit

Wij hebben het product inmiddels een aantal weken in de praktijk kunnen testen en zijn overtuigd van het resultaat. In alle zakken vindt de verwerking van de Cal. 43 paintballen heel goed. De kogels zijn rond, hebben een stevige schaal zonder deuken en schieten toch betrouwbaar op het doel af. Zoals bij alle soorten RAM-munitie vereist het echter een aanzienlijk harder oppervlak dan normale paintballs. Dit is puur om fysieke redenen. Het oppervlak van de RAM paintballs is kleiner, de schaal is wat dikker en de oppervlaktespanning is daardoor vele malen hoger. Deze paintballs kunnen dus niet zo goed barsten als vergelijkbare Cal. 68 paintballen. Je kunt dit bijvoorbeeld vergelijken met zeepbellen. Een grote zeepbel barst altijd veel gemakkelijker dan een kleine, omdat de oppervlaktespanning totaal anders is. De situatie is zeer vergelijkbaar in vergelijking met Cal. 43 tot Cal. 68 paintballen.

De precisie van de Dynamic Sports Gear Cal. Overigens hebben vooral 43 paintballs ons overtuigd. Met een Walther PPQ Cal. 43 RAM-pistool konden we een heel magazijn onderbrengen in een trefveld van ca. 20×20 cm op een effectieve trainingsafstand van ca. 10 meter (realistische schietafstand in het MagFed- en scenariogebied). Dat is echt heel nauwkeurig voor een paintballgeweer en we zijn echt geen meesterschutters.

Tot zover onze feedback over de nieuwe RAM-munitie van DSG. Wij hopen dat u, zoals altijd, genoten heeft van ons rapport en wensen u nu veel plezier met het nieuwe product.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.