KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Dynamische sportuitrusting First Strike T15 eindbuis
woensdag september 16, 2020

Maximale prestatieverbetering voor uw First Strike T15 marker!

De fabrikant Dynamic Sports Gear staat al jaren bekend in de paintballscene vanwege zijn hoogwaardige en innovatieve tuning- en accessoireonderdelen. Nu heeft de Duitse luxefabrikant een nieuwe mijlpaal aangekondigd op het gebied van paintballmarkertuning met de First Strike T15 Power Tube. T15-spelers zijn dol op hun marker, maar weten ook maar al te goed van de talrijke kinderziektes en productietoleranties die dit model met zich meebrengt. Dynamic Sports Gear belooft daar met slechts één onderdeel een einde aan te maken.

Wat kan de nieuwe Dynamic Sports Gear T15 Power Tube doen?

De vraag zou waarschijnlijk moeten zijn: wat kan hij niet doen? – Bijna geen enkel ander upgrade-onderdeel heeft zoveel voordelen. Hieronder hebben wij alle verbeteringen voor u samengevat.

1. Maximale luchtefficiëntie

In seriebouw is de T15 marker alles behalve luchtefficiënt. Er gaat veel lucht verloren tussen de afzonderlijke componenten van het grendelmechanisme. Met de installatie van de DSG T15 Power Tube is dit nu aanzienlijk verbeterd. Omdat de Power Tube uit één enkel, doorlopend stuk aluminium is gemaakt, zijn er geen gaten of luchtuitlaten. De grendel zit eindelijk "vast" en de lucht landt waar hij hoort, namelijk op de paintball. Als je dit gemakkelijk wilt controleren, neem dan je T15-marker en houd deze boven de Chrony. Vervolgens installeert u eenvoudig de Dynamic Sports Gear T15 Power Tube en houdt u deze er weer overheen. De lucht wordt veel efficiënter op de bal gericht, wat in de eerste stap al resulteert in een verhoging van de FPS-snelheid met ca. 10%. – Ergo, u kunt de prestaties van de marker met 10% verminderen om terug te keren naar uw oorspronkelijke FPS-waarde. De eerste 10% luchtbesparing.

Minder zichtbaar, maar toch een feit, is de luchtbesparing binnenin. Door de verbeterde pasnauwkeurigheid van de componenten en minder luchtuitlaatmogelijkheden in de markeringsbehuizing wordt hier nog eens 5-10% lucht bespaard. Uiteindelijk zorgt dit voor ongeveer 20% meer effectiviteit door de installatie van de DSG T15 Power Tube.

2. Consistente prestaties onder alle weersomstandigheden…

De meeste T15-spelers zijn bekend met de zogenaamde Re-Cock-schroef in het handvat. Het regelt het herlaadproces in de marker en zorgt ervoor dat de hamer na het schot met voldoende druk in zijn oorspronkelijke positie wordt teruggezet. Om te voorkomen dat hier te veel lucht verloren gaat, kunt u de Re-Cock-Screw aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Afhankelijk van het weer en de buitentemperatuur zet lucht echter simpelweg anders uit en dus kan een opstelling die rond de 20 graden uitstekend werkt, bij slechts 10 graden ineens uitvallen en gaan ‘doorrammelen’. Ook dit probleem behoort tot het verleden met de nieuwe Dynamic Sports Gear Frist Strike T15 Power Tube . Na montage is het onder alle weersomstandigheden mogelijk om de Re-Cock schroef op een stand van bijna “nul” te zetten. Dit bespaart niet alleen lucht, maar verbetert ook de prestaties van de marker aanzienlijk.

3. Vanaf nu speel je alle A5- of Cocker-barrels op de T15!

De T15 Power Tube heeft standaard een voorste schroefdraad, waarin vaten direct, zonder extra adapters, kunnen worden geschroefd. De gebruikelijke T15-bajonetsluiting is volledig achterwege gelaten en wordt optioneel vervangen door een A5- of Autococker-schroefdraad. Afhankelijk van de gewenste schroefdraad kunt u kiezen uit twee DSG T15 Power Tube-modellen.

Tot nu toe was de selectie van T15-lopen zeer beperkt en moesten spelers genoegen nemen met ongeveer 5-10 modelvarianten of een loopadapter gebruiken. Maar aangezien iedereen weet dat loopadapters niet noodzakelijkerwijs een positief effect hebben op de prestaties en dat First Strike-shooters ze vooral waarderen, is deze functie ook logisch. Nu kun je vrij kiezen uit het volledige aanbod aan tonnenaanbieders en bijvoorbeeld Hammerhead OneShot- of Carmatech Nemesis-lopen spelen op de T15.

Er is eindelijk een einde gekomen aan het wiebelen van de standaard T15-loop in de mantel, wat helaas maar al te vaak voorkomt.

Dit waren slechts de belangrijkste kenmerken van de nieuwe Dynamic Sports Gear T15 Power Tubes. Maar het is nog lang niet voorbij. Bovendien is de T15 Power Tube al ontworpen voor het nieuwe First Strike Box Magazine, dat over een paar maanden verschijnt. Alle T15-spelers met het oude markermodel die het doosmagazijn willen spelen, moeten de hoes op de een of andere manier verwisselen. Dan is het volkomen logisch om meteen over te stappen op dit nieuwe stemgedeelte.

Een laatste, interessante upgrade is de nieuwe hamersluiting. Hier wordt geen dunne groef meer gebruikt, maar wordt de eindbuis aan de achterkant afgesloten met een schroefdraad en houdt zo de bout stevig in de behuizing. Meer stabiliteit en het gehele onderdeel kan gesloten en veilig worden verwijderd voor onderhoud.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.