KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Dye M3 Paintball Marker – Wat is de waarheid achter de geruchten?
woensdag oktober 4, 2017

De Dye M3 – Wat zit er achter de geruchten over de nieuwe Dye Marker?

Op internet en op de grote forums tuimelen gebruikers al over zichzelf heen met meningen, tips en veel geruchten over de opvolger van de Dye M2. Naar verluidt heeft een medewerker van de Amerikaanse provider ANSGear tijdens de aankondigingen over de Dye DSR ook voorkennis geopenbaard waaruit blijkt dat Dye parallel aan de DSR ook een nieuwe Dye M3 paintball marker ontwikkelt. Het zou zelfs dit jaar kunnen verschijnen.

Wat de nieuwe Dye M3 precies kan, hoe hij eruit gaat zien, wat hij kost en wanneer we het goede stuk precies gaan zien, staat helaas nog in de sterren. Toch lijkt het min of meer duidelijk dat het zover zal komen. De geruchten over de M3 zijn de afgelopen weken te veel toegenomen. Bovendien heeft Dye officieel geen van de geruchten ontkend.

Wat kan de nieuwe Dye M3 doen?

De vraag is volkomen terecht, en helaas kunnen we tot nu toe alleen maar aannames doen. Eén ding is zeker: als de marker uiteindelijk echt M3 heet, dan kunnen we rekenen op een verdere ontwikkeling van het M2-platform. Het valt nog te bezien of we een puur facelift-model zullen zien met nieuw, slanker frezen, of dat er met de M3 weer een grote ontwikkelingsstap is gezet.

Ook deDye DSR , die geheel nieuw is voor Dye, is in deze context interessant om te overwegen. Hier zijn veel functies geïnstalleerd die de klant beter kent van Planet Eclipse-markers dan van Dye. Moet de M3 mogelijk een mengsel zijn van M2 en DSR? En zo ja, hoe zou dat er uit kunnen zien?

Wanneer komt de nieuwe Dye M3 op de markt?

Waarschijnlijk de belangrijkste datum voor het lanceren van nieuwe producten op de markt is het WK in Orlando, VS. Aan het einde van het seizoen worden hier altijd de nieuwste producten voor het komende seizoen gepresenteerd. Dus als er echt een nieuwe Dye M3 op komst is, zien we hem waarschijnlijk op het WK. Het WK 2017 komt relatief laat. Normaal gesproken vindt deze plaats in oktober, maar dit jaar zullen nieuwsgierige spelers tot november moeten wachten voordat de nieuwe producten worden gepresenteerd.

Wij zijn in ieder geval enthousiast over de nieuwe Dye M3 en houden je uiteraard op de hoogte zodra wij nieuwe informatie hebben over de nieuwe high-end paintball marker van Dye .

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.