KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
DYE M2 Paintballmarker vooraf bestellen
vrijdag juli 15, 2016

De DYE M2 is de nieuwste marker die DYE op de markt brengt. Je kunt zeggen dat DYE erin is geslaagd beproefde technologie te combineren met nieuwe functies in het hoogwaardige paintballwapen. De matrixmodellen waaruit enkele componenten ook voor de nieuwe paintballmarker zijn gebruikt, dienden als basis voor de ontwikkeling van de DYE M2. Deze componenten, zoals de LPR-regelaar, het frame, de bout en enkele andere onderdelen, zijn echter volledig opnieuw ontworpen om nog betere prestaties van het paintballgeweer te bereiken. Ondanks de gevestigde technologie is het resultaat een paintballmarker die ongeëvenaard is.

DYE M2 – de verbeteringen en nieuwigheden

De nieuwigheden van de DYE M2 zijn echt indrukwekkend. In het paintballpistool is een nieuw type Hyper 5-regelaar geïntegreerd, die ruim vijftien procent krachtiger is dan de Hyper 4. Bovendien werkt de DYE M2 met ruim twintig procent lagere werkdruk, waardoor deze paintballmarker aanzienlijk zuiniger is dan concurrerende producten. Omdat de verblijftijd is verminderd, is de zekeringsbout van de DYE M2 ook veel effectiever. Ook de handvatschalen van de marker zijn volledig opnieuw ontworpen, zodat de handvatschalen eenvoudig zonder gereedschap kunnen worden vervangen.

Bovendien heeft de DYE M2 een 1-inch LED-display. Het bord van de paintballmarker kan uiteraard geheel naar de ideeën van de speler worden aangepast. Bij de DYE M2 hoef je geen batterijen te kopen omdat het wapen een geïntegreerde batterij heeft die kan worden opgeladen via de USB-poort. De DYE M2 is draadloos gebouwd, wat betekent dat er geen MacroLine tussen de body en het handvat zit, wat de bediening van de paintball marker aanzienlijk verbetert.

De klemvoeding van de paintballmarker kan ook individueel worden aangepast. Bovendien beschikt de DYE marker over interne druksensoren, waardoor de paintballer de druk direct op het bord kan aflezen. Een pluspunt van de marker is dat de noppen ook zonder gereedschap eenvoudig te verwijderen zijn. De ASA is ook uitgebreid herzien, waardoor de luchtstroom met 25 procent is verbeterd. De leveringsomvang van de paintballmarker omvat 2 tonruggen (.684 en .688). Vooral op softwaregebied heeft DYE voor de DYE M2 enkele ideeën bedacht.

DYE M2 – de software

Zoals reeds vermeld is de DYE M2 uitgerust met een OLED-display van één inch. Dit is een Prisma OLED-kleurendisplay. Bovendien heeft de marker een geïntegreerde vijfwegjoystick en biedt hij maximaal drie trainingsmodi. De USB-poort kan eenvoudig worden uitgebreid. De resolutie van het scherm bedraagt 128 x 128 pixels. Om maximaal zes spelersprofielen te kunnen opslaan, heeft DYE de M2 zo ontworpen dat de opslagcapaciteit van het paintballgeweer eenvoudig kan worden uitgebreid. Andere functies die de DYE M2-software te bieden heeft, zijn maximaal drie verschillende afspeelschermopties en vijf verschillende waarschuwingsdisplays. Verder beschikt de DYE M2 over twee interne druksensoren en elf operationele besturingsinterfaces. Daarnaast is de DYE M2 voorzien van acht prestatieverhogende instellingen zodat je maximale prestaties uit de DYE paintball marker kunt halen. Als extraatje beschikt de DYE M2 over diagnostische hulp en systemen voor gegevensherstel in geval van problemen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.