KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Dye DSR paintballmarkers permanent goedkoper
maandag april 29, 2019

Dye DSR paintballmarker – nu vanaf 699,95 euro!

Het bedrijf Dye heeft de prijs van zijn premium paintballmarker, de DYE DSR , aanzienlijk verlaagd. Wat eerst werd aangeprezen als een tijdelijk aanbod van Dye, lijkt zich nu te manifesteren als een algemene prijsdaling. Sowieso zijn de prijzen van de Dye DSR al weken niet gestegen en lijken de verkoopcijfers te bevestigen dat Dye wederom de juiste neus had.

Koop Dye DSR paintballmarkers ruim 20% goedkoper.

Terwijl de verkoopprijs van de Dye DSR rond de jaarwisseling rond de 900 euro lag, kunnen spelers nu ruim 20% besparen op de prijs en hoeven ze slechts zo'n 700 euro op tafel te leggen als ze een nieuwe Dye DSR willen kopen. .

Deze enorme prijsverlaging stimuleert op zijn beurt de vraag. Sinds het begin van de prijsverlaging is de verkoop in sommige gebieden verdrievoudigd. Uiteraard is dit niet zonder reden. De Dye DSR is een zeer volwassen en krachtige paintballmarker, die ook tevreden kopers heeft gevonden in de eerder beoogde prijsklasse van rond de 900 euro. In deze prijsklasse moest hij echter concurreren met de Smart Parts Shocker XLS en Planet Eclipse GTEK modellen van andere leveranciers. Door de prijs te verlagen tot onder de 700 euro heeft Dye eenvoudigweg zijn marker uit dit competitieve veld gehaald en er ruim onder geplaatst.

De Dye DSR is nu de enige in het assortiment markers van 700 euro met het prestatiepotentieel van een high-end paintballmarker.

Wij zijn een groot voorstander van deze prijswijziging, omdat onze klanten nu veel meer onder de indruk zijn van de DSR. We vonden de DSR voorheen echt goed, maar voor de huidige prijs kun je hem niet verslaan. Als je momenteel op zoek bent naar een nieuwe toernooimarker die geen 4 cijfers kost en toch bovenaan kan spelen, moet je zeker de Dye DSR eens goed bekijken. Misschien zal ze je uiteindelijk net zo overtuigen als wij.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.