KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
Dye DSR – hoogwaardige paintballmarker voor een middenprijs
donderdag september 14, 2017

De Dye DSR – Hoe was er zoveel hoogwaardige technologie voor zo'n lage prijs!

Zodra de nieuwe Dye DSR op de markt komt, bruist het al van de paintballforums en communities. Bijna geen enkele andere marker heeft mensen de afgelopen jaren zo sterk gepolariseerd als de Dye DSR. Het is sinds de Proto Matrix Dye's eerste echte middentoner. Met zijn adviesprijs van 899,95 euro ligt de DSR ruim onder de meeste huidige high-end markers, maar kan deze technisch gezien bijbenen of in sommige gevallen zelfs overtreffen.

Wij hebben de nieuwe Dye DSR voor je onder de loep genomen en vertellen wat er in het nieuwe model zit.

Wat is er nieuw aan de Dye DSR?

De lijst met innovaties is zeker lang, bijna alle relevante onderdelen zijn herzien of zelfs volledig opnieuw ontwikkeld. Hieronder hebben wij de belangrijkste verbeteringen voor u samengevat.

De ARC-bout

Dye heeft zijn beproefde Fuse Bolt volledig herwerkt, het resultaat is de nieuwe ARC Bolt, een systeem dat alles wat eerder is verschenen overtreft met een werkdruk van slechts h115 PSI. Tegelijkertijd is het systeem ca. 30% efficiënter geworden dan alle voorgaande modellen.

De Hyper 6-regelaar

De Hyper Regulator serie zit standaard in alle kleurstofmarkers en is voor de DSR doorontwikkeld. Vooral de positie van de toezichthouder is interessant. Deze zit niet meer in de voorste handgreep, maar boven de ASA-aansluiting in de handgreep van de DSR. Tegelijkertijd werden de batterijen naar de voorste handgreep verplaatst om ruimte te maken voor de Hyper6.

Het nieuwe OLED-bord met joystick

Om de marker aan te passen heeft Dye zijn DSR een helder OLED-bord gegeven. Dit kan gemakkelijk via een joystick in het menu worden ingesteld. Sommige spelers zullen dit principe al kennen van de Luxe.

Ultralicht ontwerp

De gehele carrosserie is geoptimaliseerd voor een minimaal gewicht en gefreesd tot de relevante wanddiktes. Het resultaat is een eenvoudig ontwerp dat overtuigt door zijn eenvoud, maar waarschijnlijk niet iedere gamer aanspreekt. Maar je hebt gegarandeerd een van de lichtste en meest efficiënte markers ter wereld in je hand. Een echt renpaard dat puur op prestatie getrimd is.

Onze conclusie over de Dye DSR: dit kanon heeft het allemaal en zeker iets op de doos!

Dye heeft zijn oude middenklasse platform, de Proto Reflex, volledig vaarwel gezegd en met de DSR niet alleen een sterke opvolger gecreëerd, maar ook op andere onderdelen een compleet nieuwe marker ontwikkeld. Persoonlijk vinden wij het goed als een fabrikant bereid is zijn beproefde concepten te heroverwegen en te herzien. Dit is op indrukwekkende wijze bereikt met de Dye DSR.

Wat kunnen we nu van Dye verwachten? Komt er een nieuwe Dye M3 paintballmarker?

De geruchtenmolen draait al. Op sommige forums kun je al lezen dat Dye werkt aan een opvolger van zijn M2 parallel aan de DSR. De werktitel is simpelweg Dye M3. De in 2016 geïntroduceerde M-serie van de Dye Paintball markercollectie wordt dan ook voortgezet.

Over de technische gegevens van de Dye M3 is helaas nog niets bekend, maar we gaan ervan uit dat het weer een grote stap zal zijn qua techniek en ontwikkeling. Niet alleen heeft de Dye DSR de lat behoorlijk hoog gelegd voor de concurrentie, maar ook zijn grote zus, de Dye M3 , zou het qua verkoop lastig kunnen krijgen.

Anticiperen op de Dye M3 – Wanneer komt de Dye M3 uit?

Het is bekend dat de echt grote innovaties van het jaar worden gepubliceerd tijdens de Paintball World Cup in Orlando. Dus als de geruchten waar zijn, moeten we in oktober meer weten en later dit jaar de nieuwe Dye M3 zien.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.