KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
DPL-SEIZOENUPDATES 2021
maandag juni 28, 2021

WEDSTRIJD SPORT RETOUR…

Nadat het seizoen 2020/2021 voor de meeste teams al na één of twee speeldagen moest worden afgelast, was er een lange pauze. Maar nu lijkt er eindelijk licht aan het einde van de tunnel te zijn en bereidt de Duitse Paintball League zich voor om eindelijk het langverwachte startschot te geven voor paintballtoernooien in Duitsland. In het artikel van vandaag over het onderwerp DPL hebben we de laatste informatie en het belangrijkste nieuws voor je verzameld, en we willen je op de hoogte brengen van wat ons nog meer te wachten staat in het toernooijaar 2021, maar ook wat misschien niet langer mogelijk zal zijn.

Eerste dingen eerst! – Vanaf vandaag zijn alle DPL-locaties en trainingsvelden weer geopend. Er vinden dus eindelijk weer normale trainingen en wedstrijdactiviteiten plaats en de voorbereiding op het seizoen kan eindelijk beginnen. De meer ambitieuze teams weten dit uiteraard al en zijn al enkele weken op de velden om de roest van de extreem lange pauze van zich af te schudden en fit te worden voor het seizoen. Iedereen die nog niet is begonnen, moet dat nu uiterlijk doen, want een goede voorbereiding is het allerbelangrijkste voor een succesvol toernooiseizoen. Zodat u ook weet waar u het beste kunt trainen, hebben wij hier de actuele lijst met de DPL-locaties en de officiële DPL-trainingsvelden bijgevoegd en de open velden op de kaart gevisualiseerd.

Omdat het seizoen 2020/2021 vanwege corona helaas moest worden afgelast, starten de teams vanaf augustus direct aan het nieuwe seizoen 2021/2022. Daarvoor zijn er in juli drie weekenden met afspraken voor scheidsrechterstraining. De DPL heeft de specificaties en normen voor de opleiding van de zogenaamde "Marshalls" geherstructureerd en verder verbeterd. Dit zou het spelniveau op de lange termijn aanzienlijk moeten verbeteren. Het begint allemaal op 21 en 22 augustus met de Bundesliga. Zoals het de Bundesliga 2 betaamt, wordt er dit jaar altijd op de zaterdag gespeeld vóór de Bundesliga 1, die dan op de zondag mag spelen. Overigens wilden de ligaofficials dat de hoogste divisies als eerste zouden spelen, omdat het de teams in de lagere divisies de kans geeft om van de professionals in de Bundesliga te leren en indien nodig bewegingen te leren. Een kleine tip van ons: zoiets kun je het beste direct ter plekke in het veld leren, en niet op het scherm. Bij deze wensen wij u veel kijkplezier. De DPL heeft op haar website ook een bijbehorende tijdlijn gepubliceerd, waarop het gehele verloop van het seizoen te zien is. Hier kun je zien wie waar en wanneer speelt.

Tot zover het actuele nieuws over de DPL, dat vandaag, kort voor de start van het seizoen, beschikbaar was. De laatste informatie over de competitie, de individuele speldagen en de deelnemende teams vind je uiteraard ook op de officiële DPL website op internet. Of scan eenvoudigweg de QR-code.

Bij deze wensen wij alle spelers en teams een succesvol seizoen en vooral een ononderbroken seizoen met veel plezier in de sport. Geef alles, moge het beste team winnen!

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.