KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De WoP paintballwinkel
maandag december 10, 2018

De nieuwe wereld van Paintball Shop in Bremen

De momenteel enige paintballwinkel in de regio Bremen is te vinden op de WoP – World of Pantball- faciliteit.

Henner en Kai Wichern hebben hun vestiging de afgelopen jaren verder gerenoveerd en het assortiment aanzienlijk uitgebreid. Naast nieuwe en vernieuwde speelvelden wacht er een echte Field Store Paintball Shop op je met veel keuze voor nieuwkomers en professionals.

WoP Field Store – Geweldige selectie voor een Paintbsall-winkel op het veld

Omdat WoP zich richt op de lokale handel op uw speelveld willen wij hier alvast aangeven dat u als klant helaas geen volledig assortiment kunt verwachten. Niettemin is de nieuwe WoP-paintballwinkel beslist een van de beste en grootste veldwinkels van Duitsland en lokaal de duidelijke nummer één in de regio Bremen .

Wie als nieuwkomer op zoek is naar verstandige paintballuitrusting, krijgt niet alleen een groot, aantrekkelijk assortiment aangeboden, maar krijgt ook altijd competent en eerlijk advies van de gebroeders Wiecher en hun medewerkers. Er zit hier bijna 50 jaar paintballervaring achter de toonbank, en dat merk je aan elk gesprek.

Wat kan ik verwachten bij de World of Paintball Shop?

De winkel bevindt zich in het entreegebied van het pand, links van de registratiebalie. Bezoekers die bij WoP komen paintballen, kunnen de winkel nauwelijks missen als ze binnenlopen.

De huidige winkelruimte was vroeger de kleed- en loungeruimte. Na de modernisering enkele jaren geleden is daar de oude grasmat verwijderd en is er een nette, optisch zeer aantrekkelijke winkel- en presentatieruimte ontstaan.

Alle informatie over de WoP paintballwinkel is ook te vinden op de homepage van World of Paintball – LINK

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.