KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De SBG 30 – DE ZUIVERING
woensdag november 22, 2023

Aan het eind van het jaar vertellen wij u graag nog eens over het Scenario Big Game van dit jaar op Battleground. In september vond SBG – THE PURGE plaats, het grootste paintballevenement op Europese bodem. Tegelijkertijd was het het 30e evenement en daarmee het 15-jarig jubileum, wat uiteraard goed gevierd werd. Verheug u op een spannend evenementenverslag en veel indrukwekkende foto's.

In dit nummer was Tamara Matern , die velen van jullie waarschijnlijk al kennen van andere SBG's of de X-Days, freelance verslaggever voor ons. Ze vatte voor ons haar indrukken van het SBG-evenement van dit jaar op Battleground samen.

Het was het 15-jarig jubileum en er was natuurlijk iets speciaals te vieren. Dit keer waren er nieuwe spelvarianten die direct waren aangepast aan de titel van het evenement. Deelnemers aan het evenement mochten PURGEN en levenspunten verzamelen in de vorm van munten van andere spelers die hen hadden getagd. Je kunt ervoor kiezen om individueel of als groep op pad te gaan en de titel van beste PURGER voor jezelf of je team te claimen.

Tamara Matern: Al vijftien jaar lang is de Scenario Big Game (afgekort SBG), die twee keer per jaar plaatsvindt op het Battleground in Brozek, Polen, een integraal onderdeel van de paintball-evenementenkalender. Sindsdien heeft het evenement zich elke keer een stukje verder ontwikkeld. Als je nadenkt over hoe het allemaal begon, kun je niet anders dan je denkbeeldige hoed afzetten. Groot respect voor de Battleground/SBG-crew!

Het thema voor het jubileumevenement was getiteld: The Purge . Iedereen kent de films waarin geen wetten gelden. Je kunt twaalf uur lang op een avond ongestraft je rivaal, klassenvijand, onaangenaam persoon, vervelende buurman of zelfs je eigen gebochelde familieleden uitschakelen en zo de samenleving zuiverder maken. Natuurlijk was het jubileumevenement niet zo definitief en eliminerend (bestaat dat woord überhaupt?). Maar het spelontwerp deed nog steeds ieders hart sneller kloppen en het werd gezuiverd voor alles wat het waard was. Er werden allianties gevormd, of je ging als eenzame strijder op pad om de eerder uitgedeelde gouden munten te verzamelen en aan het eind van de dag gerangschikt te worden als de beste zuiveraars. Daarvoor begon op vrijdag en zaterdag het hoofdevenement op het gehele Battleground-veld. Het decor, met aanvankelijk wat bewolkt weer, grote hoeveelheden nepbloed dat vloeide, flitsende zuiveringsmaskers, bebloede trouwjurken en nat, glimmend markerstaal, met brullende tankmotoren, had iets filmwaardigs. Alles werd begeleid door het verplichte filmgeluid, de Purge-melodie, die de muzikale vervanger was van de karakteristieke jingle “The One with the Red Collar” en die voor het podium kippenvel over het hele lichaam veroorzaakte.

Ruim 1.300 spelers dartelden het veld op en af. Er was voor iedere speler iets te bieden, ongeacht of hij Supair of Magfed was. De inmiddels onmisbare beurs, die opnieuw is vergroot en opnieuw is bedacht en nu nog meer ruimte biedt aan handelaren en kopers, trok spelers aan tijdens spelpauzes en na het einde van het spel. Spelers die nooit moe werden, konden zich uitleven in nachtspelen, tijdritten en op het gloednieuwe SupAir-speelveld. Afgerond door een podiumshow met live bands, Kukkibar, loterij, food mile, technische dienst en nog veel meer, was het 30-jarig jubileum van de SBG-evenementenreeks een goed voorbeeld van wat bereikt kan worden met hard werken, hard werken en visies op grotere dingen.

Als je het aan gewone spelers vraagt, krijg je meestal hetzelfde antwoord: “Nou – dat is alles, kijk maar eens rond!”. En ja, als je om je heen kijkt, merk je op elke hoek van dit unieke pand hoeveel alles zich heeft ontwikkeld. Het begint met het inmiddels hotelachtige sanitair in het hoofdgebouw, met een Dixie-service rechtstreeks naar de afzonderlijk te boeken plaatsen, en strekt zich momenteel uit tot 23 speelvelden (meer in de pijplijn), waar elke keer wijzigingen/ombouw en verbeteringen worden doorgevoerd. jaar. Een groeiende kern van momenteel 150 vaste en freelance medewerkers en compleet gekke mensen die hun vrije tijd opofferen om Battleground mee te bouwen. Want wat Battleground na 15 jaar nog steeds onderscheidt, is dat je je hier niet alleen een speler voelt, maar dat je deel uitmaakt van een grote familie. Dit gevoel is tegenwoordig van onschatbare waarde en maakt het Scenario Big Game, met alle mensen die er hart en ziel in steken, uniek en geeft redelijke hoop dat er de komende 15 jaar nog veel meer evenementen mogelijk zullen worden gemaakt.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.