KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De officiële DPL-beginnerssets voor toernooisporten
vrijdag oktober 22, 2021

De officiële DPL-startsets van Dye & Planet Eclipse!

De Duitse Paintball League DPL werkt al ongeveer twee jaar intensief aan het promoten van jong talent. Er zijn talloze aanpassingen gedaan om het voor paintballliefhebbers in heel Duitsland gemakkelijker te maken om aan de slag te gaan met toernooisporten . Naast de nieuw gecreëerde posities voor de DPL-teambegeleiders , die de spelers moeten begeleiden op weg naar de paintball-toernooisporten, is de volgende stap het behandelen van het onderwerp uitrusting voor toernooisporten. Ook hier zijn er vaak veel vragen en onduidelijkheden bij nieuwkomers. – Welke marker moet ik kopen om in de DPL te spelen? Welke hopper is snel genoeg om mee te doen aan paintballtoernooien? Welk paintballmasker is het beste en welk luchtsysteem past bij mijn marker?

Al deze vragen overweldigen eenvoudigweg de ene of de andere nieuwkomer. Als er geen deskundige dealer om de hoek staat die zelf ook een beetje toernooi-ervaring heeft, dan ben je al snel ten einde raad en eindigt de moedige beslissing om paintballtoernooiuitrusting te kopen in een zwaar gevecht met de uitrusting.

Om te voorkomen dat u dit overkomt, heeft de DPL samengewerkt met twee van haar grootste sponsors, namelijk de bedrijven Dye en Planet Eclipse , en samen met hen twee uitrustingspakketten samengesteld die niet alleen perfect op elkaar zijn afgestemd, maar ook zijn qua prestatie ook optimaal geschikt voor competitiesporten.

De officiële DPL-startset van DYE

Het merk Dye is al jaren een van de topleveranciers in wereldwijde paintballtoernooien. Voor de officiële DPL-startset heeft Dye zijn beproefde CZR, de Dye Rotor LT-R, een Switch FS thermisch masker met supercomfort en een aluminium luchtsysteem als set voor je samengesteld. Je bent dus direct klaar om aan de slag te gaan en kunt direct aan de slag.

Klik HIER voor het product

Officiële DPL-startset van Planet Eclipse

Planet Eclipse wordt onder de fabrikanten van paintballmarkers beschouwd als een absoluut premiummerk en is al jaren succesvol toonaangevend in de markt op het gebied van kwaliteit. Dit heeft echter ook zijn prijs en dus moet je wat dieper in je zak graven voor een Planet Eclipse paintball marker set. Maar dan heb je ook uitrusting op echt topniveau. In dit geval met de Planet Eclipse ETHA2, de Protoys Speedster E-Loader, een Virtue VIO Ascent Paintball Thermal Mask en een 0,8 liter 200 bar HP systeem.

Klik HIER voor het product.

Om de officiële DPL startersets aantrekkelijk geprijsd te houden, werd er ook waarde gehecht aan goede maar goedkope producten . Natuurlijk is dergelijke apparatuur geen speciale aanbieding. Als je op professioneel niveau wilt paintballen , heb je goede, hoogwaardige apparatuur nodig en dat heeft helaas zijn prijs. Niettemin zijn de DPL en ook Dye en Planet Eclipse gaan zitten en hebben de prijsschroef hier en daar een beetje gedraaid om potentiële nieuwkomers een prijsvoordeel te geven. Zo weet je zeker dat je met de officiële DPL starterspakketten goed gepositioneerd bent en dat je met deze sets goed kunt spelen in de lagere competities zoals de DPL districtscompetitie , maar ook de DPL staatscompetitie , hogere competitie of verenigingscompetitie. Als het later op het echte profgebied terechtkomt, vanuit de regionale competitie of hoger, dan zou het een schep meer moeten zijn. Maar tegen die tijd heb je met je team zeker de eerste supportcontracten en sponsors binnen en kun je er zeker van zijn dat je, als je goed presteert, een stuk goedkoper aan de juiste professionele uitrusting kunt komen. – Natuurlijk is er nog een lange weg te gaan, maar iedereen is klein begonnen.

Bent u dus geïnteresseerd in de paintballtoernooisport, dan kunnen wij u de officiële DPL-startsets van harte aanbevelen. Wij wensen je veel succes en veel plezier op weg naar de toernooisport.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.