KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten voor het seizoen 2022
maandag januari 17, 2022

De nieuwste paintballproducten voor het seizoen 2022

DYE, DYE, DYE… VEEL NIEUWS VAN DYE

Ook op het WK 2021 van dit jaar presenteerde DYE een groot aantal nieuwe producten. Naast de belangrijkste innovaties (ook hier bij de innovaties) zijn er ook de nieuwe Flex Twist Barrel Cover (met geïntegreerd gereedschap) en Flex Twist Tank Cover. Beide varianten zijn upgrades van de producten van vorig jaar en zijn visueel herzien. De accessoirelijn sluit daarmee aan bij de huidige DYE designcollectie.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 14,95

NIEUWE KLEUREN – DUW UNITE IN EEN NIEUWE LOOK

De Amerikaanse maskerfabrikant PUSH heeft net op tijd voor de jaarwisseling 2021 een aantal zeer mooie, nieuwe kleurvarianten van zijn UNITE-masker op de markt gebracht. Naast de FLX COLLECTION met FLX Smoke en FLX Clear is de SPECIAL EDITION in het Duitse FLECKTARN nu in heel Europa verkrijgbaar. Net als de bestaande worden ook de nieuwe modellen standaard geleverd in een stijlvolle 3D-hardcase.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 209,95

CAMOPACK VAN CARBON – NIEUWE CARBON CC BATTLEPACKS

De high-end fabrikant CARBON heeft zijn CC BATTLEPACK een nieuwe verflaag gegeven. De nieuwe designlijn heet CRBN CAMO en is een camouflageontwerp dat speciaal door CARBON is ontwikkeld. Dit vind je onder andere ook terug op het CARBON OPR masker. De nieuwe CC BATTLEPACKS zijn verkrijgbaar als 4+5-versie voor frontspelers en als een grotere 5+6-versie voor backspelers en big game-fans.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 99,95

PRO DNA 2.0 LA INFAMOUS SLIDE SHORTS

Ook buiten het veld zet het Amerikaanse Pro Team Los Angeles Infamous trends. Dit keer met een evolutie van hun Pro DNA Slide Shorts. Hierboven in vergelijking versie 2.0 en 1.0. Net als de voorganger een elastische compressiebroek met ingebouwde vernieuwde beschermers inclusief kniebeschermers. Geen fluitje van een cent, maar slideshorts en kniebeschermers zijn al in één product verkrijgbaar.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 149,95

IRONMEN vs. RED LEGION – DYE R-2 EN I5 TEAM-EDITIE

Ook gepresenteerd op het WK waren twee nieuwe versies van de DYE R-2 Loader en het DYE I5 Mask. Dit zijn TEAM EDITIONS van de wereldberoemde Pro Teams Los Angeles Ironmen en Team Red Legion. Beide teams behoren al jaren tot de beste in de NXL en hebben met hun prestaties inmiddels hun eigen lader en masker verdiend. Als je een fan bent van de teams of van de speciale look houdt, moet je hem pakken.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 189,95

RUGZAKKEN EN TASSEN – HK ARMY 35L EN 75L

Het Amerikaanse cultmerk HK ARMY staat aan de start met twee nieuwe tassenmodellen in verschillende kleurencombinaties. Er is keuze uit de kleinere rugzak van 35L en, voor toernooiprofessionals, de grote Roller Gear Bag van 75L, waarmee je gemakkelijk naar toernooien door heel Europa reist. Al uw apparatuur kunt u zonder problemen veilig opbergen. Veel functies maken het gemakkelijker voor u om de afzonderlijke onderdelen te organiseren. Nu verkrijgbaar bij de meeste HK Army-dealers.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 149,95

PLEZIER VOOR DE JEUGD – VALKEN GEBLASTER SURGE

Met de GEL BLASTER SURGE heeft VALKEN een gaaf product op de markt gebracht voor jonge paintballers. De volautomatische GEL BLASTER schiet kleine geleibolletjes die voor 99% uit zuiver water bestaan. Omdat de projectielenergie minder dan 0,5 joule bedraagt, zijn deze modellen ideaal voor de volgende generatie jonge paintballfans om mee aan de slag te gaan. De gameplay lijkt bijna op paintball, alleen zonder kleur.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 89,95

VEILIGHEID EERST – NIEUWE PBS-LOOPSOKKEN

Voor alle PAINTBALL SPORTS-fans hebben we nieuwe hardloopsokken. Deze nieuwe modellen zijn iets groter gemaakt, zodat je ze zonder problemen kunt gebruiken voor lopen met bijvoorbeeld een APEX front of voor lopencombinaties die gebruik maken van een demper of grotere snuitbreker. De hardloopsokken bieden optimale bescherming tegen een lage prijs. Ofwel in het coole PBS-design, ofwel in een van de vele camouflage-designs.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 4,95

NIEUW IN DE MAGFED SKY – UMAREX GLOCK 17 TAE GEN. 5

Het Duitse bedrijf UMAREX heeft een gloednieuwe en zeer mooie Cal voor alle RAM- en MagFed-spelers. 43 pistool in het bereik. Voor het eerst is er een origineel GLOCK-licentieproduct van UMAREX. GLOCK-fans wachten hier al jaren op. De nieuwe Generation 5-serie is bovendien nog vriendelijker voor de munitie en werkt probleemlozer dan de voorgaande modellen. Wij geven trouwens twee Glocks weg in de wedstrijd op pagina 28.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 299,95

MEER LUCHT, SCHIET LANGER – POWAIR CARBON-SERIE

PowAir lanceert twee nieuwe HP-systemen in zijn CARBON-serie. Dit zijn zeer aantrekkelijk geprijsde 300 bar composietsystemen in veel verschillende maten. Het PowAir-assortiment is momenteel een van de meest uitgebreide in de HPA-sector in Europa en overtuigt gebruikers met een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Nu verkrijgbaar bij alle PowAir-distributeurs.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 154,95

GLOEDNIEUWE KLEUREN – DE KLEURSTOF M3+ IS TERUG…

DYE laat dit jaar echt los en lanceert voor het seizoen 2022 zijn beproefde M3+ in 11 frisse kleuren. De M3+ is de logische doorontwikkeling van de DYE M3. Deze heeft al twee opvolgers, de DYE M3s en de DYE M3+. DYE ontwikkelt consequent de M3-serie en speelt steeds meer in op de wensen van de paintballgemeenschap. De nieuwe kleuren brengen een frisse wind in de M3+-evolutie.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 1595,95

MUNITIE VOOR DE UMAREX HDR50 – RSB THUISVERDEDIGINGSKOGELS

Het bedrijf RSB – dat staat voor niets anders dan rubberen stalen kogels in perfectie. RSB produceert zeer effectieve munitie voor training en thuisverdediging, waaronder de populaire GLOW-IN-THE-DARK-rondes. Het Europese bedrijf biedt een breed scala aan verschillende kogels in de kalibers 43, 50 en 68. Ideaal als aanvulling op de thuisverdedigingsuitrusting en natuurlijk ook compatibel met alle UMAREX T4E-wapenmodellen.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 27,95

TACTISCH ALLES ONDER CONTROLE – NIEUWE DELTA SIX VOORGRIPS

Tot nu toe stond DELTA SIX vooral bekend om hoogwaardige tactische kleding. Nu wordt het productassortiment geleidelijk uitgebreid met extra accessoires. In dit geval een reeks verschillende handgrepen op het gebied van accessoires en opzetstukken. De producten overtuigen door een goede kwaliteit en een eerlijke prijs-prestatieverhouding. Verkrijgbaar in verschillende varianten en kleuren. Vanaf nu in goed gesorteerde paintballwinkels.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 24,95

UPGRADE VOOR I4-VENTILATOREN – DYE I4 PRO MET GSR-BAND

DYE heeft zijn beproefde I4-masker een kleine maar zeer fijne update gegeven en presenteert ons de DYE I4 Pro, een I4 met de GSR STRAP van het I5-masker. Deze combinatie dicht qua prijs en prestatie het gat tussen de goedkopere I4 en het huidige high-end model I5. DYE heeft hierbij gereageerd op het verzoek van veel spelers die de GSR STRAP al achteraf op hun I4 hadden gemonteerd. Vanaf nu is het geheel ook af fabriek leverbaar.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 169,95

UIT TSJECHIË MET LIEFDE – DE HARD STYLE AK-47 MARKER

De MagFed-scene wereldwijd wacht al jaren op dit product en nu is het eindelijk in serieproductie gegaan. Het AK-47 paintball-aanvalsgeweer van de Tsjechische fabrikant HARD STYLE is gemaakt in samenwerking met ervaren MagFed-veteranen rond de OBS en de ASC. Veel spelers willen markers die verder gaan dan de gebruikelijke AR-modellijnen. Wat het nieuwe model allemaal kan, lees je ook in de blogpost over de marker.

Beschikbaar: waarschijnlijk vanaf voorjaar 2022 | Prijs: vanaf € 1399,95

Het KLEINSTE 300 BAR-SYSTEEM TER WERELD – POWAIR TACTICAL LINE CC 0,21L

Met zijn nieuwe TACTICAL LINE CC-systeem lanceert PowAir de nieuwe wereldmarktleider in lichtgewicht en compacte constructie. Het nieuwe HP-systeem voor MagFed-schoudersteunen biedt een vulvolume van 0,21 liter bij een werkdruk van 300 bar. Het is nog eens 5 mm korter dan het huidige ARMOTECH-model en maar liefst 25% lichter! PowAir bereidt zich voor om de markt voor MagFed HP-systemen over te nemen.

Beschikbaar: vanaf voorjaar 2022 | Prijs: vanaf € 169,95

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.