KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten van oktober tot december 2021
maandag oktober 18, 2021

Hier zijn de paintballproductinnovaties in het 4e kwartaal van seizoen 2021

NIEUWE KLEUREN AANGEKONDIGD – PUSH UNITE VPR-SERIE

De maskerfabrikant PUSH heeft vijf gloednieuwe kleurencombinaties van zijn UNITE-masker gepresenteerd. De nieuwe modellen verschijnen dit najaar in de winkels en kunnen nu vooraf worden besteld. Dit is een strikt gelimiteerde editie van het PUSH UNITE-masker, waarvan er waarschijnlijk maar één editie zal zijn. Alle verzamelaars en PUSH-fans moeten zeker vooraf bestellen!

Beschikbaar: vanaf najaar 2021 | Prijs: vanaf € 219,95

DE NIEUWE LADER – VIRTUE SPIRE IR2 HOPPER

Met de SPIRE IR2 lanceert VIRTUE na enkele jaren eindelijk een opvolger van zijn instapmodel e-hopper, de VIRTUE SPIRE IR. Het nieuwe model is in de eerste editie verkrijgbaar in vier tamelijk gedempte kleurvarianten en overtuigt met de gebruikelijke SPIRE IR-functies en enkele leuke verbeteringen. Uiteraard in de gebruikelijke goede VIRTUE productkwaliteit. Een ideale hopper voor beginners.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 129,00

BEGINNER WEDSTRIJDBROEK – NIEUWE EXALT THROWBACK BROEK

De fabrikant EXALT staat vooral bekend om zijn ruime assortiment accessoires. Nu hebben de jongens uit de VS een nieuwe, zeer lichte toernooibroek voor een absoluut concurrerende prijs. Omdat EXALT al jaren overtuigt met de extreem goede kwaliteit van haar producten, zal deze broek voor menig concurrent zeker een schok zijn geweest. De lat voor hoogwaardige, goedkope toernooi-paintballbroeken is vanaf nu duidelijk aanzienlijk gedaald!

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 74,95

ÉÉN ZAK VOOR ALLE MAGAZINES – DELTA SIX XL MAG ZAKJES

Iedereen die als MagFed-speler niet precies wist welk magazijnzakje hij voor het ene of het andere markermodel moest kopen, kan nu met een gerust hart vertrouwen op een universeel product. Met de XL Mag Pouches biedt DELTA SIX TACTICAL EQUIPMENT MagFed paintballers een universele oplossing waarin de tien meest voorkomende magazijnmodellen gemakkelijk passen. Verkrijgbaar in vijf kleurvarianten, als enkele, dubbele en drievoudige mag-zakjes.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 16,95

LAAD AUB opnieuw… – TOMAHAWK MAGFED VERF

De paintballfabrikant TOMAHAWK biedt al een tijdje speciale MagFed-paintballs aan, die bijzonder geschikt zijn voor markers met magazijnen. De schaal is stabieler, waardoor de paintballs in het magazijn niet mogen vervormen of breken. De TOMAHAWK paintballs met de namen SARGENT en CAPTAIN zijn verkrijgbaar in een praktische doos van 500 om aan de behoeften van MagFed-spelers te voldoen.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 16,95

NIEUWE SLR-KLEUREN – HK ARMY SLR-MASKER

Het nieuwe HK ARMY SLR-masker kwam pas in de zomer van dit jaar uit, maar HK volgde meteen. Slechts een paar weken na de start van de verkoop werden maar liefst 15 nieuwe kleurvarianten aan het publiek gepresenteerd. Dit betekent dat HK-fans nu een heel goed en breed kleurenpalet hebben om uit te kiezen met het nieuwe SLR-masker. Alle modellen zijn bovendien standaard voorzien van kleurgecoördineerd thermisch gespiegeld glas.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 209,95

NIEUW EN VERBETERD – DE FID V2.0 MAGAZINES

De fabrikant FID heeft gereageerd op de klantenkritiek van zijn veelgeprezen FID-magazine voor de DYE DAM en PLANET ECLIPSE EMF100 en lanceert nu een herzien model met de V2.0-versie. De magazijndeur, de deurveer en de volgersluiting zijn voor het nieuwe model volledig herzien. Voor alle bezitters van het vorige model is er binnenkort een upgradekit beschikbaar waarmee de V1.0 kan worden geüpgraded naar een V2.0-model.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 30,50

EEN LEGENDE IS GEBOREN – DLX LUXE TM40 IN DA HOUSE

Hij werd lang van tevoren aangekondigd, nu is hij eindelijk verkrijgbaar in Duitse paintballwinkels, de gloednieuwe LUXE TM40. De eerste batch wordt geleverd in vijf eenvoudige kleurvarianten en is op veel plaatsen al uitverkocht voordat deze echt arriveerde. Wat de nieuwe DLX LUXE TM40 precies kan, ontdekt u in de producttest van deze uitgave vanaf pagina 48.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 1.599,95

TASSEN-UPDATE – PLANET ECLIPSE GX2-SERIE

Elk jaar brengt de fabrikant PLANET ECLIPSE nieuwe tassen in frisse kleuren op de markt. Dus ook dit jaar. De nieuwe GX2-serie is verkrijgbaar als handige markerschoudertas, als sporttas of als grote paintballtas. Bovendien kunnen PLANET ECLIPSE-fans kiezen uit drie kleurvarianten en een HDE-camouflagepatroon. Dit mag dit seizoen niets te wensen overlaten.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 34,95

KWALITEIT VOOR VELDEN – MANTA TECH INFLATIESTATIONS

Met MANTA TECH zijn we blij een nieuw en kwalitatief hoogstaand merk voor paintballveldaccessoires aan ons assortiment toe te kunnen voegen. Geïnteresseerde veldoperators, teams en groepen met een eigen compressor vinden vanaf nu alle MANTA-producten in ons assortiment en kunnen hun eigen tankstation individueel laten samenstellen. Vragen zijn altijd welkom! De kwaliteit is zeer goed!

Beschikbaar: nu | Prijs: € 749,95

GROTER IS BETER – DYE LT-R TRUE 250-LADER

Voor alle DYE ROTOR LT-R fans hebben we nu een exclusieve speciale editie van deze zeer populaire instaphopper in ons assortiment, de DYE LT-R True 250 in DyeCam. Het is een DYE LT-R die wordt geleverd met een extra bovenschaal. Hierdoor kun je je lader spelen als een normale 200 of als een grote 250-versie. Op verzoek is de bovenschaal ook afzonderlijk verkrijgbaar als accessoire voor latere aankoop.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 119,95

ZWART WORDT GRIJS – DE NIEUWE CARBON SLIDE SHORTS

Nadat de high-end fabrikant CARBON onlangs de kleur van talrijke delen van zijn collectie veranderde, zijn nu ook de CARBON Protective Bottom Slide Shorts het slachtoffer geworden van deze nieuwe trend. De fabrikant rechtvaardigt de stap van puur zwart naar de geruite grijstint met het vuil op het paintballveld. Door het grijsachtige design zien de producten er simpelweg langer als nieuw uit.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 129,95

NIEUWE TACTISCHE KLEDING – DELTA SIX V3 GEVECHTSPAKKEN

De tactische kledingfabrikant DELTA SIX heeft de nieuwe V3-generatie gevechtsshirts en gevechtsbroeken gepresenteerd. De nieuwe modellen hebben een zeer slijtvaste, vezelversterkte ribstof en geïntegreerde stretch- en ventilatiezones. Daarnaast zijn er standaard extra brede knie- en elleboogbeschermers met harde schalen gemonteerd. Indien gewenst kunnen deze ook op elk gewenst moment worden verwijderd of vervangen.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 49,95

TWEE NIEUWE MODELLEN – ARMOTECH SUPRALITE HP

De Tsjechische fabrikant ARMOTECH staat vooral bekend om zijn SUPRALITE 1,1L HP-fles. Nu volgen de jongens dit voorbeeld en presenteren ons twee nieuwe modellen uit de Supralite-collectie. De ARMOTECH Supralite HP-flessen zijn nu ook verkrijgbaar in een versie van 0,8 liter en 1,3 liter. Het assortiment is nu eindelijk compleet en is ook aangepast aan de eerder beschikbare ARMOTECH-modellen in het normale gewichtsbereik.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 199,95

ZE IS TERUG! – PROTO- SCHAKELAAR FS IN CAMO

Na vele jaren heeft DYE eindelijk een nieuwe editie van zijn PROTO SWITCH FS middentonenmasker op de markt gebracht. Omdat dit zeer goed werd ontvangen door spelers over de hele wereld, hebben ze het nu opnieuw toegevoegd en ook een camouflageversie van de PROTO SWITCH FS geproduceerd. Uiteraard wordt dit nieuwe model ook standaard geleverd met thermisch glas. De SWITCH FS overtuigt door zijn hoge draagcomfort en de onverslaanbare lage prijs.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 69,95

NIEUWE HDE CAMO-KLEDING – TACTISCHE VESTEN VAN PLANEET

PLANET ECLIPSE springt nu ook op de MagFed-bandwagon en lanceert twee nieuwe tactische vesten, een dumpbuidel en een magazijnbuidel in het interne camouflagepatroon HDE Camo. Of het nu een MagFed- of Hopper-speler is, er blijft geen wens onvervuld. Past bij het complete HDE Camo-kledingassortiment van PLANET ECLIPSE. Een ander voordeel van de HDE-camo is dat deze gemakkelijk te combineren is met andere camo's.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 99,95

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.