KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten in het 3e kwartaal van 2019
dinsdag juli 9, 2019

Wat is er nieuw? – De nieuwste paintballproducten in één oogopslag

DE VOLGENDE ALSTUBLIEFT…

De TIPPMANN TMC ELITE

De Tippmann TMC is waarschijnlijk het beste wat er met bospaintball is gebeurd sinds de Tippmann 98. Met de TMC Elite lanceert de fabrikant al de derde versie van zijn MagFed marker. Na het succes van het basismodel was er aanvankelijk de Airstock-variant. Voor de Elite-versie is nu een model geïntroduceerd met een standaard luchtkolf, een nieuwe Keymod-voormantel en een nieuwe loop.

Beschikbaar: Direct | Prijs: € 269,95

ZWART IS MOOI

NIEUWE BNKERKINGS CMD's

Na het enorme succes met de lancering van hun CMD/Command paintballmasker heeft Bnkerkings nu besloten om ongeveer zes maanden na de release nog zes kleuren uit te brengen. Alle nieuwe kleurvarianten zijn gebaseerd op de zwarte versie van de CMD en hebben gekleurde accenten en lenzen gekregen. Altijd bij de hand, de individueel ontworpen maskertas, passend bij het betreffende masker. Echt coole onderdelen!

Beschikbaar: Direct | Prijs: € 169,95

ER IS IETS NIEUWS OP JE VINGERS

PB RACK FLOW HANDSCHOENEN 2.0

De fabrikant PBRack zou bij de meeste paintballspelers bekend moeten zijn vanwege hun zeer ongebruikelijke toernooi-paintballbroeken in rider-stijl. Nu komt de Amerikaanse fabrikant met de tweede generatie comfortabele handschoenen op de markt. De naden zijn extra versterkt en er is gebruik gemaakt van zeer hoogwaardig materiaal – zeer aangenaam op de huid. Degenen die weten hoe ze met hun vingers moeten slaan, zullen de nieuwe handschoenen enorm waarderen.

Beschikbaar: Direct | Prijs: € 38,95

DE NIEUWKOMER IN MAGFED

PLANEETVERDUISTERING EMEK MG100

Sinds de onthulling op Extra Vaganza 2019 in Washington heeft bijna elke Magfedler reikhalzend uitgekeken naar de release van de nieuwe EMEK MG100 van Planet Eclipse . Op 5 juli 2019 ligt hij officieel in de schappen van retailers en ligt hij op je te wachten! Dankzij Planet Eclipse hadden we de mogelijkheid om het juweeltje vooraf van dichterbij te bekijken.

Beschikbaar: Direct | Prijs: vanaf € 479,00

EEN MAGAZINE VOOR ALLE GEVALLEN

DE MCS Box Drive Mag

Na enkele jaren heeft RAP4/MCS zijn populaire boksmagazine opnieuw uitgegeven onder de naam Box-Drive-Mag. Het bijzondere is dat het nieuwe model verkrijgbaar zal zijn met verwisselbare feeds voor vrijwel elke gangbare MagFed marker op de markt. Tippmann TMC, TCR & TiPX, Milsig M17, Maxtact TGRone en TGR2, First Strike T15, RAP4 468 en nog enkele meer zijn momenteel aangekondigd. Wij zijn erg enthousiast over de functionaliteit en betrouwbaarheid.

Beschikbaar: zomer 2019 | Prijs: € 239,95

"DIT IS MIJN BOOMSTICK"

UMAREX HDS68 JACHTGEWEER

Umarex introduceerde zijn nieuwe dubbelloops paintballgeweer op IWA 2019 in februari en de paintballgemeenschap werd gek. Het geheel heet HDS 68 en ziet er niet alleen martial uit, maar zorgt ook voor veel plezier. Het model is eigenlijk ontwikkeld voor de thuisverdedigingssector, maar geniet een toenemende populariteit, vooral bij MagFed-spelers. Het is standaard compatibel met First Strike en schiet bijna alles wat je erin stopt.

Beschikbaar: Direct | Prijs: € 179,95

NIEUW, MAAR AANZIENLIJK DUURDER

TOMAHAWK POEDERBALLEN

Helaas is het bedrijf Tomahawk momenteel een van de weinige Europese fabrikanten van Cal. 68 poederballen . De complexe productie en fabricage van de poederbollen heeft inmiddels tot een flinke prijsstijging geleid. Door de toegenomen vraag werd tegelijkertijd een nieuw formaat aangekondigd, de 100 shot box. Tot nu toe waren poederballen, net als paintballs, altijd verkrijgbaar in zakjes van 500 of dozen van 2000.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 18,95

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.