KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten in het 2e kwartaal van 2021
maandag juni 28, 2021

EINDELIJK OOK IN TAN

HET EMF100 CF20 MAGAZINE

PLANET ECLIPSE heeft nu zijn nieuwste project, het CF20-magazijn voor de EMF100 en de DYE DAM, in een tweede kleurvariant uitgebracht. De CF20 is nu ook verkrijgbaar in een woestijn/tan kleur. Dit past veel beter bij de eigen HDE Camo, de populaire EMF100. Eindelijk is de gebiedsbrede beschikbaarheid van de CF20-magazijnen beschikbaar. Nadat de "kinderziektes" zijn weggenomen, staat niets de verkoop meer in de weg.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 32,95

NU ROOKT HET ECHT…!

DE TAGINN M18 ROOK

De pyrotechnische fabrikant TAGINN heeft eindelijk een rookgranaat in zijn assortiment. Omdat TAGINN staat voor kwaliteit en dingen niet half doet, heeft de Russische fabrikant met zijn nieuwe M18 rookgranaat opnieuw alles gegeven. Maximale rookuitstoot is gegarandeerd. Helaas zie je dit ook terug in de prijs, want veel rook kost helaas ook wat meer geld. Ook verkrijgbaar als pakket en daardoor iets goedkoper.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 19,25

LA BErucht NIEUWS

SILENCIO FREAK RUGGEN

Met het US Pro Team LOS ANGELES INFAMOUS kunnen spelers van over de hele wereld hun uitrusting delen. Deze keer brachten de jongens uit de States ons nieuwe FREAK en FREAK XL backs uit hun huidige SILENCIO-serie. De SILENCIO-lopen worden vooral gekenmerkt door hun fluisterstille geluidssignatuur. Hierdoor kun je nog beter communiceren met je teamgenoten op het veld en heb je de doorslaggevende voorsprong.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 59,95

HET NIEUWE HSTL-MASKER

HK LEGER MIDDENBEREIK MASKER

HK ARMY heeft een nieuw masker geïntroduceerd genaamd HSTL. Volgens de fabrikant beschikt dit middenklassemodel over tal van features die je anders alleen bij professionele modellen aantreft. Toch is HK met de prijs onder de 60 euro gebleven. Een zeer interessant masker voor iedereen die op zoek is naar een goed en goedkoop model, maar niet zonder draagcomfort, thermisch glas en nog wat andere features wil. Tot nu toe alleen verkrijgbaar in het zwart.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 59,95

PLANEET ECLIPSE VS. CARMATECH VOL. 2

HET QUAKE HDE CAMO-VAT

PLANET ECLIPSE breidt het productassortiment rond zijn MagFed-vlaggenschip, de EMF100, uit als onderdeel van de samenwerking met de Amerikaanse luxefabrikant CARMATECH ENGINEERING. De beproefde QUAKE-barrel, een stemcilinder met groeven en velden, is nu ook verkrijgbaar in het populaire eigen HDE-camouflageontwerp. Tot grote vreugde van veel EMF100-spelers nestelt de loop zich nu perfect tegen het lichaam en biedt een nog betere camouflage.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 169,95

AANKONDIGING, HERDENKING EN ERKENNING

DE DLX LUXE TM40

De luxefabrikant DLX LUXE heeft ter ere van de vorig jaar overleden Amerikaanse profspeler en oud-DLX/SP-medewerker Tim Montressor aangekondigd dat het een speciale Luxe-editie zal lanceren, genaamd de TM40. Op dit moment staat er al een trailer online. Er is op dit moment niet veel anders bekend, maar je kunt er zeker van zijn dat wanneer DLX een speler eert met zijn eigen wapen, hij of zij zijn best zal doen.

Beschikbaar: onbekend | Prijs: onbekend

NU WORDT HET KLEURRIJK…

DE NIEUWE VALKEN GFX-PAKKETTEN

Met het nieuwe GFX Pack heeft VALKEN een nieuw, zeer voordelig en vooral kleurrijk Paintball Battlepack voor de prijsbewuste instapmarkt geïntroduceerd. Het nieuwe model is verkrijgbaar in vijf verschillende patronen en moet eindelijk wat meer kleur in de uitrusting van nieuwkomers brengen. Een interessant idee, want je hebt de afgelopen jaren tevergeefs gezocht naar een kleurenkeuze voor Battlepacks in deze prijsklasse.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 44,95

KLEURSTOF I5 GEROOKT

OOK VERF MET NIEUW MASKER

Bijna elke topfabrikant lijkt momenteel te kunnen pronken met een nieuw masker. Met DYE sluit ook een van de oudste en meest succesvolle merken zich aan bij de huidige trend en lanceert zijn huidige topmodel, de DYE I5, in een gloednieuwe SMOKED-versie. Push heeft iets soortgelijks gedaan. Het gerookte ontwerp is momenteel een van de meest populaire op de Amerikaanse markt en brengt een frisse wind in het assortiment.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 214,95

DE OPR KOMT

KOOLSTOF PAINTBALL MASKER

De high-end outfitter CARBON heeft ook een nieuw masker voor de middenklasse gepresenteerd. Het nieuwe CARBON OPR MASK is verkrijgbaar in zeven kleurencombinaties, inclusief coole camo-ontwerpen. Een degelijk product voor de prijsbewuste nieuwkomer die waarde hecht aan kwaliteit en graag een beetje kleurkeuze heeft. CARBON is dus niet alleen met een samenwerking met PUSH vertegenwoordigd op de maskermarkt.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 59,95

SPORT HEEFT NIEUWE SCHOENEN NODIG!

HK ARMY DIGGERZ X1 LAGE TOP

De jongens van HK ARMY hebben hun uiterst succesvolle DIGGERZ-schoenontwerp verder ontwikkeld. De DIGGERZ-schoen was met zijn schoenvorm voor sommige spelers iets te hoog. HK heeft hierop gereageerd en de opvolger DIGGERZ X1 een sportievere vorm gegeven. Met flexibele enkelbescherming en meer in sportschoenlook. Verkrijgbaar in drie kleuren! HK ARMY is dus een van de weinige fabrikanten die het schoenenprobleem op zich neemt.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 99,95

CAMO BATTLEPACKS BINNENKOMEN

DE NIEUWE XRCS-PAKKETTEN

Het merk XRCS produceert goedkope paintballproducten voor beginners. Deze keer brachten ze ons nieuwe battlepacks. Deze zijn verkrijgbaar als normale versie met 4 pods en als 4+1-pakket voor spelers die hun fles graag op hun rug dragen. Het bijzondere zijn de kleurvarianten. Zwart, olijfgroen, bruin, camouflage en multicam. Er is gegarandeerd iets voor iedere scenariospeler en tegen de beste prijs in dit segment.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 24,95

NIEUWE SPELERKLEDING

DYE UL BROEK IS HIER

DYE heeft al bijna twee jaar geen nieuwe kledingcollectie meer gelanceerd. Na een lange pauze volgt een nieuwe collectie met het label van de bekende en zeer populaire UL-serie. UL staat voor UltraLite en garandeert maximale lichtheid en optimale bewegingsvrijheid. Deze kleding ziet er niet alleen cool uit, ze is ook 100% ontworpen met de behoeften van professionele spelers in gedachten. Verkrijgbaar in vier kleuren.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 139,95

MAXTACT SPECIALE EDITIES

TGR SPECIALE MODELLEN

Samen met de MagFed-fabrikant MAXTACT hebben we enkele markeermodellen uit de populaire TGROne- en TGR2-serie in coole speciale kleuren gelanceerd. Alle markers hebben een speciale Ceracote-coating en sommige modellen zijn zelfs strikt gelimiteerde eenmalige exemplaren. Dus als u op zoek bent naar iets heel bijzonders, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het maakt niet uit of het opvallend is of volledig gecamoufleerd. De gebruikte RAL-kleuren zijn standaard in het RealSteel-assortiment.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 649,95

DE NIEUWE FLASHBANG-GRANENAAT

TAGINN FBG-6 2.0

TAGINN heeft zijn populaire FBG-6 Flashbang-granaat opnieuw ontworpen. Het nieuwe model met de toevoeging "2.0" heeft een verkorte zekering. De triggertijd van 3,5 seconden voor een Flashbang-granaat was simpelweg te lang voor de spelers. TAGINN heeft gereageerd en de triggertijd teruggebracht tot twee seconden. Vandaar de naam FBG-6 2.0. Iedereen die ooit van een TAGINN Flash Bang heeft "genoten", weet wat dit ding kan doen…! Stil is anders.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 11,95

NU MET EEN NIEUW ONTWERP

PAINTBALL SPORTCOUPON

Tenslotte nog wat reclame namens ons. We hebben onze vouchers een kleine facelift gegeven. Om ze nog handiger en aantrekkelijker te maken om weg te geven, zijn de Paintball Sports-cadeaubonnen nu verkrijgbaar in een aantrekkelijk creditcardontwerp. Je kunt een tegoed van 25, 50 of 100 euro weggeven. De voucherkaarten verlopen niet en kunnen gemakkelijk in uw portemonnee worden bewaard.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 25,00

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.