KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten in het 2e kwartaal van 2019
dinsdag juni 4, 2019

WAT IS ER NIEUW? – DE NIEUWSTE PAINTBALL-PRODUCTEN

CARBON Paintball – Drie nieuwe producten bij de start

De high-end fabrikant Carbon schittert aan het begin van het seizoen met drie nieuwe producten. Enerzijds zijn er nieuwe, ultralichte elleboogbeschermers als aanvulling op het Protection-assortiment. Ook werden een nieuw vat op basis van de Freak XL en een zeer goedkope Chrony met een Bluetooth-interface voor mobiele telefoons gepresenteerd. Zoals altijd kunt u meer informatie en gedetailleerde foto's vinden in onze Paintball Sports online shop.

Beschikbaar: Direct | Prijs: € 54,95 / € 119,95 / € 129,95

Alles in één: de WARQ tactische helm

WARQ was het eerste bedrijf ter wereld dat een tactische integraalhelm op de markt bracht. Dit is oorspronkelijk ontwikkeld voor het airsoft-gebied, maar is volgens berichten ook bestand tegen de belastingen van paintballsporten. De fabrikant werkt momenteel echter nog steeds aan een oplossing voor het spatbeschermingsprobleem dat gepaard gaat met het gebruik van de helm bij het spelen van pantball. Wij houden u op de hoogte.

Beschikbaar: Direct | Prijs: € 239,95

Nieuwe HP-systemen van First Strike – FIRST STRIKE HERO 2

De nieuwste HP systeemgeneratie van First Strike heet HERO2 en is bedoeld om de vorige Hero-serie te vervangen. De HERO2-systemen zijn nog lichter geworden en beschikken over de nieuwe HERO2 HP-regelaar. De regelaar is qua constructie identiek aan de HERO, maar er is een ander materiaal gebruikt in het schroefdraadgedeelte. De HERO2-serie is verkrijgbaar in de volgende maateenheden: 48, 68, 77, 88 en 100. Er staat ook een 124 Ci gepland.

Beschikbaar: Direct | Prijs: vanaf € 239,95

De HK ARMY TFX2 LOADER – Een waardige opvolger

Beroemd gemaakt door paintballvideo's, brengt het bedrijf uit de VS steeds meer producten op de markt. HK Army heeft nu de opvolger van zijn TFX Hopper geïntroduceerd. Het geheel heet simpelweg TFX2, maar biedt een paar leuke nieuwe features zoals een verbeterde oprit, een standaard speedfeed met regenhoes en een nieuw aandrijfmechanisme. Met deze upgrade beweegt HK zich duidelijk naar de top van de laderfabrikanten.

Beschikbaar: Direct | Prijs: € 199,95

Gemakkelijk herladen – THE TIPPMANN TMC DOUBLE MAG

Tippmann blijft investeren in de Magfed-scene en heeft nieuwe magazijnen met connectoren (Mag-Coupler) gelanceerd voor zijn TMC Magfed-markerserie . Vanaf nu kun je kiezen of je een 2-pack losse tijdschriften koopt of in plaats daarvan twee gekoppelde tijdschriften met snelwisselfunctie neemt voor dezelfde prijs. Een geweldige upgrade voor de momenteel meest gewilde MagFed-marker ter wereld.

Beschikbaar: Direct | Prijs: € 39,95

PLANET ECLIPSE CS2 Beruchte editie

Niemand kan eraan twijfelen dat Planet Eclipse een schot in de roos was met het Infamous-ontwerp. Het schedelontwerp is gewoon geweldig. In samenwerking met het Amerikaanse Pro Team LA Infamous heeft Planet Eclipse 7 nieuwe kleurvarianten van zijn huidige marker-topmodel CS2 gepresenteerd. Als speler kun je nu kiezen uit maar liefst 19 kleurencombinaties. Er moet dus echt voor elke smaak iets te vinden zijn.

Beschikbaar: Direct | Prijs: € 1.699,95

Goed, goedkoop, Exalt… – De nieuwe EXALT Battlepacks

Het merk Exalt staat beter bekend om kleine, innovatieve veranderingen. De nieuwe Pro-Ject-pakketten zijn ook geen groot probleem, en toch levert Exalt opnieuw een uitstekend product tegen een absoluut eerlijke prijs. De kenmerken van de nieuwe Exalt Pro-Ject Packs zijn indrukwekkend. Hiervoor betaal je ruim 10-20 euro meer voor een pakket met andere merken. Wij hebben een duidelijk koopadvies.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 54,95

Ik geef een Flashbang – ENOLA GAYE FLASHBANG 3.0

Enola Gaye is de onbetwiste nummer één in paintball & airsoft pyrotechniek. Na vele ontwikkelingsfasen slaagden ze er eindelijk in om een goedkope, werkende Flash Bang-granaat voor de Duitse markt te creëren. Hierdoor kun je het volgende spel wat tactischer maken. Een zeer solide en vooral veilig product met een eerlijke prijs-prestatieverhouding.

Beschikbaar: Direct | Prijs: vanaf € 7,50

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.