KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten in de zomer van 2022
woensdag april 6, 2022

De paintball-productinnovaties voor het 2e kwartaal van 2022 in één oogopslag

LAGE KOSTEN ENTREEMARKER – DE VALKEN RAZORBACK

Met de Razorback heeft het Amerikaanse bedrijf VALKEN eindelijk een voordelige instapmarker in het assortiment. Het stevig vervaardigde BlowBack-model met een volledig metalen behuizing, dubbele trekker en zelfsmerende Delrin-bout is verkrijgbaar in drie klassieke kleurvarianten. Met slechts 130 euro een echt goedkoop instapmodel. De marker zelf is gebaseerd op het functionele principe van de beproefde Kingmann Spyder.

Beschikbaar: vanaf zomer 2022 | Prijs: vanaf € 129,95

IETS VOOR SCENARIOSPELERS – VERF TACTISCHE PAINTBALLEN

Eindelijk zijn er weer paintballs van DYE! De nieuwe DYE Tactical Painballs zijn hoogwaardige premium paintballs die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik op tactisch gebied. MagFed- en scenariospelers zijn de doelgroep voor deze nieuwe munitie, die wordt geleverd met een iets hardere schaal en een dikke, lichtgevende toernooivulling. Uiteraard zijn de paintballs 100% biologisch afbreekbaar met goede vliegeigenschappen.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 45,00

NIEUWE POWAIR 12g & 8g CO 2 CAPSULES

De HPA-aanbieder POWAIR breidt zijn assortiment steeds verder uit. Er zijn nu ook CO 2 -capsules met een inhoud van 12 g of 8 g verkrijgbaar. Daarnaast worden de capsules aangeboden in verschillende verkoopeenheden van 10, 50 of maximaal 450 capsules per keer. Topkwaliteit en maximale aandrijfkracht voor uw paintballgeweer of airsoftgeweer. Nu verkrijgbaar bij alle POWAIR-dealers bij u in de buurt.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 9,95

DE "NOG MEER DRUK"-VERSIE – FIRST STRIKE T15 300 BAR

De FIRST STRIKE T15 is al jaren een van de populairste MagFed paintballmarkers op de markt. Nu is er een nieuwe versie gelanceerd die standaard wordt geleverd met een groter 0,25 liter 300 bar (4.500 PSI) pk-systeem in plaats van een 0,2 liter 200 bar (3.000 PSI) systeem. Dit model kan met gemak 35% meer schoten uit elke tank halen. dan de standaard T15. Bovendien maakt dit het T15-systeem nog lichter.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 999,95

V-FORCE EINDELIJK UPGRADE – HET GRILL 2.0 MASKER IS ER!

Ruim tien jaar lang was de V-FORCE Grill het topmaskermodel van V-FORCE. Nu is er eindelijk een passende opvolger verschenen. Zachte vulling en veel flexmateriaal zijn nu standaard. De gloednieuwe V-FORCE Grill 2.0 vierde vorig jaar al zijn première op de NXL Worldcup, maar is nog maar net in Europa aangekomen en is nu in diverse kleuren verkrijgbaar in goed gevulde speciaalzaken.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 129,95

UITBREIDING VAN DE T4E-SERIE – DE UMAREX HDR68 REVOLVER

Op de IWA van dit jaar in Neurenberg presenteerde de Duitse fabrikant UMAREX talrijke nieuwe producten. Eén daarvan is de HDR68 Revolver. Het is een aanzienlijk grotere ontwikkeling van de extreem populaire UMAREX HDR50-revolver. Alleen van een ander kaliber. Door de grotere CAL.68-munitie bevat de trommel van de HDR68 slechts vijf patronen. De revolver is perfect voor de thuisverdedigingssector.

Beschikbaar: vanaf mei 2022 | Prijs: € 129,95

MEER KLEUR, MEER PLEZIER – PLANET ECLIPSE EMEK100 PRO

In samenwerking met accessoirefabrikant EXALT wordt de PLANET ECLIPSE EMEK 100 de EMEK 100 PRO met talrijke extra hulpstukken. Deze zijn niet alleen gemaakt van aanzienlijk stabieler, hoogwaardig aluminium, maar zijn ook verkrijgbaar in vijf andere kleurvarianten. Dit betekent dat je nu nog meer kleurkeuzes hebt met de EMEK 100. De EXALT-aanbouwonderdelen onderstrepen het maatwerk van de EMEK 100 en zorgen voor een aanzienlijke upgrade ervan.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 399,95

UPDATE VOOR DE SPEEDSTER HOPPER – DE NIEUWE EXALT FEEDGATE

De Amerikaanse accessoirefabrikant EXALT heeft een nieuwe speedfeed gelanceerd voor de PROTOYZ Speedster Hopper. Deze goedkope e-loader heeft nu eindelijk een snellaadfunctie, wat hem veel interessanter moet maken voor jonge spelers in de toernooisport. Dankzij de Feedgate kunnen de paintballs zeer snel bijgevuld worden zonder deksel. Het geheel is verkrijgbaar in vier kleurvarianten voor een prijs van ongeveer 30 euro.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 29,95

NIEUWE KLEUREN VOOR HET SEIZOEN – EMPIRE EVS-MASKER 2022

EMPIRE heeft zijn EVS-masker opnieuw gelanceerd in frisse kleuren voor het seizoen 2022. Zwart met gekleurde accenten is het motto dit jaar. Het EVS-masker is vooral populair vanwege het extreem grote gezichtsveld. Geen enkel ander masker op de markt heeft zo’n groot maskerglas. Het heeft ook een zeer aantrekkelijke, agressieve uitstraling en is zeer goed gemaakt. Uiteraard passen de maskerbrillen van de voorgaande modellen perfect.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 191,95

NIEUWE TRAININGSKOGELS – TACSHOT AQUA SHOT CAL.68

De fabrikant TACSHOT MUNITIE biedt hoogwaardige training- en zelfverdedigingsmunitie. Er is nu een nieuwe trainingskogel gelanceerd, gevuld met helder, residuvrij water. De doelgroep van dit product zijn politie-eenheden en veiligheidsautoriteiten, maar ook eindgebruikers die in hun omgeving willen trainen met residuvrije munitie. De munitie bestaat uit twee in elkaar grijpende plastic granaten.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 14,95

EEN VOOR ALLEN… – DE DEUGDIGE KROON SF-R POORT

Met de nieuwe SF-R Speedfeed lanceert VIRTUE eindelijk een voordelige universele speedfeed voor bijna al zijn laders. De nieuwe Speedfeed past niet alleen op bestaande modellen, maar ook op tal van eerdere modellen. Het is onder meer compatibel met de Spire 3, Spire IV, Spire IR, Spire 280 en BunkerKings CTRL-laders. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. De installatie is zeer eenvoudig en snel.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 29,95

HET DING GAAT STEIL – TAGINN DOMINUS MORTIER

De pyrotechniekaanbieder TAGINN presenteerde een echte hit op de IWA 2022. De Dominus Mortar is bedoeld om airsoftspellen en scenario-evenementen tactischer te maken en met een bereik tot 300 meter op vele manieren uit te breiden. Helaas was het bij het ter perse gaan nog niet zeker of en wanneer het goede stuk naar Duitsland zou komen. We hebben het persoonlijk kunnen inspecteren bij IWA en vonden dat dit ding een plekje in het nieuws verdiende.

Beschikbaar: onbekend | Prijs: onbekend

NIEUWE LADER GEÏNTRODUCEERD: DE HK ARMY TFX 3 HOPPER

De stijlvolle Amerikaanse fabrikant HK ARMY heeft met de TFX3 Loader nu de derde generatie van zijn toernooihopper gepresenteerd. Ook de nieuwe generatie is opnieuw herzien en beschikt naast snellere voerprestaties en een zuinigere motor ook over nieuwe software en sensoren. Ook het design is licht geoptimaliseerd en weerspiegelt uiteraard perfect de designlijn van HK ARMY. Verkrijgbaar in acht verschillende kleurvarianten.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 269,95

NIEUWE DOOS PAINTBALLEN? -ARTLIFE HUNTSMAN 1000S

Er zijn goede paintballs en er zijn ARTLIFE paintballs. Het merk heeft naam gemaakt en produceert paintballs voor de gehele paintballsector. Het maakt niet uit of je een toernooi-, vrijetijds- of scenariospeler bent. De ARTLIFE Huntsman is specifiek gericht op magfed- en scenariospelers, de iets hardere schaal is ideaal voor mechanische precisiemarkeringen. In de nieuwe doosgrootte van 1000 shots is hij perfect voor het volgende evenement.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 32,00

EINDELIJK UPGRADES WEER – EXALT TUNING IS TERUG…

De fabrikant EXALT biedt nu een zeer breed assortiment accessoires aan voor de PLANET ECLIPSE EMEK 100 en de modellen ETHA2 en GTEK 170R. Beginnend met gekleurde veiligheidsspelden, oogafdekkingen, triggers, voedingshalsschroeven en handgrepen, tot achterkappen voor het markeerlichaam. Alles is aanwezig wat het hart van de tuner sneller doet kloppen. Nu verkrijgbaar in talloze kleurvarianten en, zoals gebruikelijk bij EXALT, verwerkt in perfecte kwaliteit.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 11,95

HET IS ZEER ZACHT – SUPER STANCHY DOUANEBOUT

Het bedrijf SUPER STANCHY CUSTOMS uit de VS produceert hoogwaardige stembouten voor de DLX Luxe en voor alle huidige PLANET ECLIPSE paintballmarkers met Gamma Core. De bouten zorgen voor een verbeterde, soepelere luchtstroom en zorgen ervoor dat de marker nog brozere paintballs kan schieten. Tegelijkertijd wordt de ruissignatuur van de marker gewijzigd, waardoor deze iets stiller wordt. Een waardevol tuningonderdeel voor elke toernooimarker.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 59,95

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.