KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten 2e kwartaal 2020
dinsdag juni 2, 2020

Push Unite Maske Flecktarn DE DUITSE… DUW UNITE IN FLECKTARN

Push speelt duidelijk met nieuwe kleurencombinaties van zijn Unite-masker. Het resultaat is bijvoorbeeld een ontwerpconcept in Duitse camouflage. Een zeer interessant product voor onze markt. Het is momenteel zeer de vraag of dit masker ooit daadwerkelijk te koop zal zijn. Wij zouden er in ieder geval absoluut voor zijn. De Push Unite-maskers overtuigen door hun compromisloze kwaliteit en echte innovaties op de maskermarkt.

Beschikbaar: niet bekend | Prijs: vanaf € 219,95

First Strike Powderballs PRIJSVERLAGING & NIEUWE VERPAKKING – EERSTE STAKING POEDERBALLEN

Het merk First Strike heeft nu ook de verpakking van zijn Spheric Powderballs aangepast en er een doosje van 600 stuks van gemaakt met vier zakjes van elk 150 poederballen. Dit is niet alleen goed voor dealers en winkels en hun productpresentatie, maar ook voor de spelers. Dit verlaagt de prijs van de ballen nog iets verder. Geweldig nieuws voor alle MagFed-spelers, vooral nu de oude waspoederballen moeilijk verkrijgbaar zijn.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 44,95

JT Spectra ProFlex Maske NIEUW JT PROFLEX-MASKER – DE JT PRO FLEX X IS ER…

Het merk JT is een veteraan in de paintballsport. De glazen, die destijds revolutionair waren, behoren nog steeds tot de beste op de markt. Nu heeft JT zijn evergreen, het ProFlex-masker, opnieuw gelanceerd en, als belangrijke update, een snelwisselsysteem voor het glas gegeven (wat echt logisch is bij JT-maskers). De lenswissel is altijd de grootste kritiek op dit masker geweest, aangezien het al meer dan 15 jaar een grote hit is bij gamers.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 99,95

LA Infamous ProDna Bekleidung LA INFAMOUS KOMT KOMEN – DE PRO DNA -COLLECTIE

Het legendarische US Pro Team LA Infamous heeft al een tijdje niet alleen een eigen maskercollectie, maar nu ook een eigen kledinglijn met hoogwaardige vulling en stoere broeken. Paintball Sports heeft met Travis Lemanski gesproken en brengt de nieuwe dingen naar Europa. Van ellebogen tot kniebeschermers, alles wat je beschermt is inbegrepen. De volledige knowhow van de Amerikaanse profs zit in de kleding. Echt geweldig spul.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 39,95

Umarex HDP50 Revolver UMAREX HDP 50 – DE CAL. 50 PRIJSBREKER

Het Duitse bedrijf Umarex zet zich in op het gebied van zelfverdediging en de Cal. 50 opnieuw en presenteert ons net op tijd voor de IWA 2020 (die helaas is afgelast) een nieuw pistool dat alles op de markt scheert wat de concurrentie te bieden heeft tegen een ongelooflijk lage prijs van 99,95 euro. We gaan ervan uit dat de HDP 50 minstens zo succesvol zal zijn als de HDR 50 revolver al is. Vooral omdat het een uiterst aantrekkelijk ontwerp heeft.

Beschikbaar: vanaf april | Prijs: € 99,95

XRCS Paintball Brustpanzer in Camo NU OOK IN CAMO – XRCS BORSTBESCHERMER

De fabrikant XRCS presenteert ons zijn nieuwe paintball-borstplaat in aantrekkelijke camo-ontwerpen. Het repertoire omvat camouflage, multicam, desert tan en de standaardkleuren zwart en olijf. Echt redelijk geprijsd: 39,95 euro. Zo hebben de Woodland-spelers eindelijk meer kleurkeuzes. De borstplaten kenmerken zich door hun goede afwerking en hun hoge draagcomfort. We zijn benieuwd wat het bedrijf nog meer in petto heeft voor de toekomst.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 39,95

First Strike MagFed HP System 300 Bar HET NIEUWE MAGFED HP-SYSTEEM EERSTE SLAG HALF PINT

Na Armotech betreedt First Strike nu de felbegeerde MagFed paintball-markt met een handig 300 bar HP-systeem voor zijn T15. De fles wordt standaard geleverd met de extreem korte Hero 2 Reg en biedt een vulvolume van 0,25L bij 300 bar/4.500 PSI vuldruk. Een klein minpuntje aan de fles: hij is ongeveer 20 mm langer dan de concurrentie van Armotech en is op dit moment waarschijnlijk een stuk duurder.

Beschikbaar: vanaf mei 2020 | Prijs: ongeveer € 239,95

First Strike Powderballs von Maxtact NIEUWE POEDERBALLEN – MAXTACT PRECISIEBALLEN

De MagFed-fabrikant Maxtact heeft een eigen precisiekogel met kruitkop ontwikkeld. De ballen lijken erg op First Strikes en zouden waarschijnlijk op dezelfde manier moeten werken. In tegenstelling tot de First Strike-poederballen biedt Maxtact de bekende projectielvorm en de bijbehorende vliegeigenschappen. Het bijzondere is de geperste poederkop. Wij zijn benieuwd of dit de overhand zal krijgen…

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 12,95

Virtue VIO und Spire 3 - Die neuen Farben NIEUWE KLEUREN, NIEUWE GLANS – VIRTUE VIO & SPIRE 3

Virtue lanceerde zijn topproducten, de Virtue Spire Loader en het Virtue VIO-masker, in drie frisse, nieuwe kleurencombinaties, net op tijd voor de lente. De nieuwe kleuren heten Fire (rood), Ice (blauw) en Emerald (groen) en zijn nu bij ons verkrijgbaar. De Spire 3 Loader en het Vio Mask zijn de afgelopen jaren een integraal onderdeel geworden van de paintballsport en zijn erg populair bij professionele teams.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 174,95

First Strike T15 Drop Down ASA NIEUW VOOR DE T15 DROP-DOWN ADAPTER VAN TSP

Met TSP (Tactical Sports Parts) betreedt een ander Duits bedrijf de paintballmarkt. De Berlijnse startup heeft een T15 Drop Down ASA aangekondigd die 100% in Duitsland is ontwikkeld en geproduceerd. Andere producten zoals Slingmount Plates voor de T15 volgen in de loop van het jaar. Wij zijn nieuwsgierig. De MagFed-gemeenschap is actief betrokken bij de ontwikkeling van het bedrijf, waardoor het mogelijk is om geweldige ideeën snel te implementeren.

Beschikbaar: vanaf april 2020 | Prijs: vanaf € 79,95

Planet Eclipse Quake Lauf von Carmatech CARMATECH ONTMOET PLANEET ECLIPSE – QUAKE BARRELS VOOR DE MG100

Carmatech is vooral bekend om zijn SAR-12 sluipschuttersgeweer en lopen. Terwijl de lopen aanvankelijk door Hammerhead werden gemaakt, ontwikkelde en produceerde Carmatech zijn nieuwe Nemesis-vat volledig in eigen huis. In samenwerking met Planet Eclipse is nu het nieuwe Quake-vat met treinen en velden voor de EMEK MG100 gemaakt. Dit is ook compatibel met planeetasfronten en alle markers met Cocker-schroefdraad.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 139,95

Taginn Velum MK2 Rauchgranaten TAGINN NIEUWS – VELUM MK2 ROOKGRANATEN

Taginn heeft zijn pyrotechnische rookprojectielen voor komend jaar een nieuw ontwerp gegeven. Onder meer de populaire VELUM MK2 rookgranaat werd na een lange pauze opnieuw gelanceerd. Het nieuwe model ziet er niet alleen extreem cool uit, maar maakt ook indruk door zijn werking. Ook andere granaatmodellen zijn qua ontwerp en samenstelling verbeterd en hun werking is geoptimaliseerd.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 9,95

Die neue Tippmann Stormer TIPPMANN BREIDT HET MAGFED-BEREIK UIT – TIPPMANN STORMER TACTICAL

Na het wereldwijde succes van de Tippmann TMC komt meteen het volgende MagFed-model. De Stormer is gebaseerd op de technologie van de Tippmann Cronus en is iets goedkoper dan de TMC. Tippmann breidt daarmee zijn MagFed-portfolio verder uit. Of het ontwerp overtuigend is, is waarschijnlijk een kwestie van smaak en valt nog te bezien. In het prijssegment is er in ieder geval weinig concurrentie voor de Stormer.

Beschikbaar: vanaf april | Prijs: vanaf € 143,95

PowAir Performance Line HP Systeme - Guenstig und ultraleicht DE NIEUWE PERFORMANCE-LIJN – POWAIR ULTRALITE SYSTEMEN

Met de nieuwe Performance Line-serie lanceert de fabrikant van luchtsystemen PowAir een eersteklas HP-systeem met actuele gegevens. De flessen spelen in de gewichtsklasse van het merk Armotech, maar bieden een veel aantrekkelijker ontwerp en een heel ander productieproces en de daaruit voortvloeiende duurzaamheid. Ook is er de nieuwe MaxReg HighEnd regelaar met 300 BAR.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 174,95

GEO 4 & EGO LV1.6 – DE PLANEET ECLIPSE DUBBEL

Planet Eclipse schokte de concurrentie op de Extravaganza 2020 en presenteerde twee gloednieuwe markers, de GEO 4 en de EGO LV1.6, die ook nog eens iets goedkoper zijn dan de CS2 Pro. Hiermee dicht Planet met succes de gaten in het midden-hoge segment van de markt en maakt het de concurrentie niet makkelijk om hierop te reageren. De GEO- en LV-serie zijn zeer succesvolle markeringsmodellen uit de geschiedenis van Planet.

Beschikbaar: nu | Prijs: € 1299,00

Exalt Cases - Limited Edition 2020 NIEUWS VAN EXALT – LIMITED EDITION EXALT CASES

De accessoirefabrikant Exalt heeft zijn populaire hoesjes voor maskers, brillen, HP-systemen en hoppers in twee nieuwe kleurencombinaties uitgebracht. Beide versies zijn strikt beperkte edities. Dus als je van grijs of cyaanblauw houdt, moet je nu toeslaan! Exalt heeft door de jaren heen een terecht goede reputatie opgebouwd in de paintballscene. Niet in de laatste plaats vanwege de cultus en extravagante ontwerpen van hun producten.

Beschikbaar: nu | Prijs: vanaf € 29,95

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.