KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwste paintballproducten 1e kwartaal 2020
vrijdag januari 24, 2020

De nieuwe producten voor het paintballseizoen 2020.

NIEUWE PAINTBALLSCHOENEN

HK ARMY DIGGERZ_X1

Na de populaire Shredder Shoes heeft HK Army nu zijn tweede paintballschoen geïntroduceerd. Het nieuwe model heet Diggerz_X1 en is gebaseerd op een combinatie van voetbal-, voetbal- en eerdere paintballschoenen. Visueel een echt hoogtepunt en qua prijs zit hij zeker in het juiste bereik.

Beschikbaar: direct / prijs € 79,95

FID MAAKT HET MOGELIJK…

DAM & EMEK MG100 TRUE FEED MAGAZINE

Het bedrijf Flint Instrument Design uit de VS heeft het eerste en momenteel enige True Feed-magazine voor de markeermodellen Dye DAM en Planet Eclipse EMEK MG100 gepresenteerd. De nieuwe magazijnen zijn klaar voor First Strike en bevatten maar liefst 22 munitie!

Beschikbaar: vanaf januari 2020 / prijs vanaf € 30,50

BUNKERKING'S HOPPER GEÏNTRODUCEERD

DE NIEUWE CTRL LOADER KOMT KOMEN…

Het bedrijf BunkerKings presenteert zijn eerste eigen trechter. De CTRL Loader, die is gebaseerd op de Virtue Spire III, heeft een paar zeer mooie, toekomstgerichte functies en staat op het punt de high-end ladermarkt op te schudden. Met een aanschafprijs van ruim boven de 200 euro is dit waarschijnlijk meer voor de echte professionals.

Beschikbaar: direct / prijs vanaf € 224,95

NIEUWS VAN PLANEET ECLIPSE

DE CS2 PRO IS ER!

Planet Eclipse presenteerde begin november zijn nieuwe high-end paintballmarker CS2 PRO tijdens de Wereldbeker in Orlando. Het nieuwe model kent een tiental verbeteringen die voor een nog krachtigere opstelling moeten zorgen. De oude CS2 was al een echt topmodel, maar de nieuwe CS2 PRO kan alleen maar beter worden.

Beschikbaar: direct / prijs € 1599,00

DE BESTE PRIJS

POWAIR HP SYSTEMEN & ACCESSOIRES

Het merk PowAir is goed op weg om de markt voor paintball-afstandsbedieningen en luchtsystemen op te schudden. Het nieuwe productassortiment biedt niet alleen een grote keuze, maar is ook qua kwaliteit een hoogtepunt. Van het standaard remote systeem tot het hoogwaardige composiet HP systeem, PowAir biedt alles wat met lucht te maken heeft. Het gehele assortiment vindt u nu in onze winkel.

Beschikbaar: direct / prijs vanaf € 44,95

PROTO GENOEMD NU KLEURSTOF

DE NIEUWE KLEURSTOF RIZE CZR

Dye heeft zijn populaire instapmarker, de Proto Rize, opnieuw gelanceerd. Het geheel loopt nu onder het merk Dye en draagt de modelaanduiding CZR. Qua features is de Dye CZR vergelijkbaar met het vorige model Proto Rize Maxxed. Het was een van de best verkochte paintballmarkers onder de $ 300.

Beschikbaar: direct / prijs vanaf € 299,95

HET LAGE KOSTENALTERNATIEF

TAGINN AFG-6 AIRSOFT GRANAAT

De fabrikant Taginn staat bekend om realistische paintball- en airsofthandgranaten met pyrotechnische ladingen die veel WUMMS opleveren. Nu is er een nieuw model geïntroduceerd, AFG-6 genaamd, dat het gemakkelijker moet maken om aan de slag te gaan. De nieuwe granaat is ontworpen voor de airsoftsector en is ongeveer 30% goedkoper dan de vorige modellen.

Beschikbaar: direct / prijs vanaf € 11,00

NIEUWE SMART PARTS-ACCESSOIRES

FREAK PRESTATIETIPS VOOR ALLE CONDITIE

Smart Parts heeft een nieuw front ontwikkeld voor haar Freak XL loopsysteem. Dit heet All Condition Performance en heeft inkepingen op de binnenwanden van de loop die vuil zoals verf, stof of regen absorberen en een aanzienlijk beter schotpatroon mogelijk moeten maken. Een beslissend voordeel, vooral voor toernooispelers.

Beschikbaar: direct / prijs vanaf € 59,95

MAGFED SPELERS AANDACHT

DE NIEUWE TIPPMANN MAGAZINE HERLADER

Tippmann heeft een coole gimmick uitgebracht voor zijn TMC-marker. Het is een snellader voor de magazijnen van de TMC. Met de zogenaamde tijdschriftenherlader kunnen in slechts enkele minuten een tiental tijdschriften worden gevuld. Net als de TMC zelf werkt het apparaat helaas alleen met normale ronde ballen, niet met First Strike. De prijs is geen fluitje van een cent, maar een waardevolle investering als team.

Beschikbaar: direct / prijs vanaf € 79,95

NIEUWE BOVENKLEDING VAN XRCS

GOEDKOPE TOERNOOISTRUIEN

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaand trainingsshirt in een eigentijds design en geen honderd euro op tafel wilt uitgeven, dan kunnen de nieuwe XRCS-producten een echt alternatief zijn. De eerste blik op de nieuwe collectie is alvast veelbelovend. De truien kunnen ook worden bedrukt met teamlogo's en namen.

Beschikbaar: vanaf voorjaar 2020 / prijs € 39,95

DE NIEUWE FIRST STRIKE-MAGAZINES

11 SCHOT T15 SNIPERMAGS

First Strike heeft een nieuw, compact 11-schots magazijn uitgebracht voor zijn T15-marker en alle stijlgerelateerde modellen. Het kleine magazijn is ideaal voor het nieuwe First Strike snipergeweer en alle andere sniper-conversies waarbij je de marker zo vlak mogelijk wilt houden.

Beschikbaar: direct / prijs vanaf € 27,00

OOK VERKRIJGBAAR IN TERRAPAT

EINDELIJK EMPIRE DFENDER WEER

De Empire D'Fender was lange tijd uitverkocht. Nu is de momenteel enige marker met geïntegreerde trechter eindelijk terug en presenteert zich in een frisse Terrapat Camo-kleur. Over het ontwerp van de D'Fender valt zeker te twisten, maar hun fans zweren erbij

Beschikbaar: direct / prijs € 1375,95

DE KLEURSTOFROTOR VOOR 2020

DRIE NIEUWE R-2 KLEUREN BESCHIKBAAR

Dye heeft voor het nieuwe jaar zijn Rotor R-2 Loader gelanceerd in 4 frisse kleurencombinaties die al beschikbaar zijn. Technisch is er niets veranderd, maar dat was ook niet nodig. De Dye R-2 is nog steeds een van de beste e-loaders op de markt en zal dat in 2020 waarschijnlijk ook blijven.

Beschikbaar: direct / prijs vanaf € 189,95

HET VOLLEDIGE TAGINN-ASSORTIMENT

GRENAATLANCEERDERS, SHELLS & MEER…

Hier is meer nieuws uit Taginn. Het heeft verdomd lang geduurd, maar vanaf nu zijn alle Taginn-granaatwerpermodellen en ook de 40 mm-granaatpatronen vrij verkrijgbaar op de Duitse markt. Dit betekent dat scenariospelers, MagFed- en Airsoft-spelers zich nu kunnen onderdompelen in een compleet nieuwe spelervaring.

Beschikbaar: direct / prijs € 10,95

EINDELIJK TERUG…

DE PROTO-SCHAKELAAR FS IS TERUG

Dye heeft het populaire Switch FS-masker opnieuw gelanceerd onder het middellange afstandslabel PROTO. Het 2020-model is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en bruin en biedt naast uitstekend draagcomfort en thermisch glas ook het bij Switch FS-spelers populaire flexframe. Een topmasker voor een topprijs.

Beschikbaar: direct / prijs vanaf € 54,95

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.