KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwe Tippmann TMC Elite – pre-order nu!
woensdag maart 6, 2019

Tippmann TMC Elite – Nu te bestellen!

De Tippmann TMC is sinds zijn verschijning ongeveer 1,5 jaar geleden een van de populairste MagFed paintballmarkers en domineert als geen ander model de instapmarkt. Tippmann heeft inmiddels de derde TMC-modelserie gelanceerd en vorige maand op de Paintball Extravaganza de nieuwe TMC Elite aangekondigd.

Tippmann TMC Elite kopen – Maar waar?

Momenteel worden de eerste modellen geleverd aan de speciaalzaken. Rond half maart verwachten wij de eerste TMC Elite markers . Pre-orders kunnen uiteraard nu in onze onlineshop worden geplaatst. De levering vindt dan direct na de Duitse marktintroductie door Tippmann plaats. Zodra de marker beschikbaar is, kunt u hier de nieuwe Tippmann TMC Elite bestellen .

Tippmann TMC Elite - Die Details

Paintballsport – Uw Tippmann Paintballwinkel

Als jarenlange partner van het merk Tippmann en als een van de grootste verkooppartners in de Duitstalige landen, bekijken we de nieuwe producten altijd aandachtig voordat we ze aan het assortiment toevoegen. Sinds de aankondiging van de TMC Elite hebben we meerdere keren de vraag gekregen: "Hé, wat is er eigenlijk nieuw aan de Tippmann TMC Elite paintball marker , of wat is het verschil met het vorige model?" – dat is gemakkelijk uit te leggen. Tippmann heeft nauwelijks iets veranderd aan zijn beproefde basismodel. Dat hoefde niet, want de Tippmann TMC is nog steeds veruit een van de populairste paintballmarkers op de markt.

Eigenlijk heeft Tippmann de nieuwe TMC Elite alleen een nieuwe frontmantel en een verbeterde loop gegeven. Daarnaast wordt de marker standaard geleverd met een Air Stick Systeem en een paintball HP systeem in de schoudersteun. Met andere woorden: u krijgt over de hele linie een solide, zeer functionele en visueel aantrekkelijke MagFed paintballmarker voor een hele goede prijs. De nieuwe veranderingen lijken op het eerste gezicht misschien marginaal, maar ze zijn zeker niet te verwaarlozen. De nieuwe frontmantel van massief metaal is veel stabieler en maakt het bevestigen van accessoires mogelijk. De nieuwe loop, die nu ook verkrijgbaar is in lengtes tot 16", zorgt voor meer precisie en maakt de Tippmann TMC nog effectiever.

Wat ons betreft een waardige opvolger en een succesvolle Model 3 van de Tippmann TMC, die zeker zijn kopers zal vinden. We hopen dat je veel plezier beleeft aan het testen van dit geweldige nieuwe speeltje.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.