KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwe Tippmann TMC Air Stick-adapter is er!
vrijdag november 10, 2017

Nieuw van Dynamic Sports Gear – De Tippmann TMC Air Stock Adapter

Dit nieuws raakt de Tippmann TMC- en MagFed-gemeenschap als een bliksemschicht. Dynamic Sports Gear heeft zijn nieuwe Tippmann TMC Air Stick Adapter uitgebracht en heeft al de levering van de eerste batch voor de komende week aangekondigd.

Het product levert duidelijk behoorlijk wat op en de belangrijkste gegevens zijn ook consistent. Zoals gebruikelijk bij Dynamic Sports Gear mag de klant een hoogwaardig verwerkt product verwachten dat met een CNC-machine uit de massieve massa is gefreesd. Naast de adapter bevat de set een nieuwe gasleiding die niet langer van het ventiel naar het onderste deel van de handgreep leidt, maar rechtstreeks naar het achterste uiteinde van de marker, onder de kolf.

Ook de Grip Plug wacht op jou als cool accessoire. Het is een metalen plug voor de onderkant van het handvat. Nadat de ombouw naar Air Stock heeft plaatsgevonden, heb je zonder dit onderdeel niet alleen een lelijk gat in de onderkant van de grip, maar kunnen er ook vuil en verfspatten in de marker terechtkomen. Dynamic Sports Gear heeft hier veel moeite in gestoken en haar product zorgvuldig doordacht zodat er voor de speler niets te wensen over blijft. Weer een geweldig product met een eenvoudige plug & play oplossing, zoals al bekend van de Dye DAM Air Stock schoudersteun , die ongeveer 3 jaar geleden ook door DSG werd gelanceerd.

Tippmann TMC Air Stock – Bij ons ook verkrijgbaar als complete schoudersteun!

Uiteraard gingen wij meteen aan de slag om voor u het beste uit dit nieuwe hamerproduct te halen. Het resultaat is een compleet luchtvoorraadsysteem voor de Tippmann TMC dat u bij ons als bundelartikel kunt bestellen met alle benodigde accessoires, klaar voor installatie.

De opstelling maakt van uw normale TMC een echte MAgFed paintball marker met luchttoevoer in de schoudersteun en is zo compact mogelijk.

Kan de Tippmann TMC ook compleet met Air Stock worden gekocht?

Helaas niet standaard, omdat hiervoor een nieuwe goedkeuring van de marker nodig zou zijn. Wij hebben echter een spaarpakket voor u samengesteld waarin u de marker inclusief het Air Stick System tegen een iets gereduceerde prijs kunt kopen. Je hebt zelf de keuze welke vorm en kleur de Air Stick moet hebben. Het geheel wordt zo individueel mogelijk gehouden om aan zoveel mogelijk eisen te voldoen.

Wij wensen alle MagFed spelers veel plezier met deze nieuwe upgrade voor de Tippmann TMC en zijn er zeker van dat je binnenkort volop markers met het Air Stock System zult kunnen bewonderen op de speelvelden in de regio.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.