KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwe teamgenoten in de Duitse paintballcompetitie
maandag oktober 18, 2021

DE TEAMGEZELLEN

In het voorlaatste nummer (02/2021) berichtten we al over de talrijke geplande wijzigingen in de DPL. Een onderwerp dat de DPL bijzonder belangrijk vindt is de meer persoonlijke ondersteuning van de spelers op de velden, evenals de communicatie met potentiële geïnteresseerden voor de toernooisport. Dit zou vooral de rekrutering van jongeren ten goede moeten komen. Veel nieuwe spelers komen tijdens het kijken naar trainingen of competitiewedstrijden in aanraking met het onderwerp toernooisport op de velden, maar de remmingen om zelf actief te worden zijn soms erg hoog. Met de nieuw gecreëerde functie van teamgenoot wil de DPL deze hindernis wegnemen en vaste contacten ter plaatse op de velden aanleggen voor geïnteresseerde nieuwkomers, hobby- en vrijetijds-paintballers.

Bij het verschijnen van dit nummer is de eerste helft van het DPL-seizoen 2021/2022 al voorbij, maar dat betekent niet dat de toernooisport op dit moment niet actief is. In de regel houden de teams een korte creatieve pauze, maar met het oog op de start van de tweede seizoenshelft begin april volgend jaar zijn velen al bezig met hun voorbereidingsplannen. Ook de Duitse Paintball League zit niet stil in het zogenaamde laagseizoen en gebruikt deze tijd om geïnteresseerde spelers te inspireren voor toernooisporten. – Maar waar kan ik als paintballer met een passie voor toernooisport mijn informatie vandaan halen? Hoe maak ik een team aan en schrijf ik me in voor de competitie?

Dit zijn slechts enkele van de vele vragen waarmee spelers die nieuw zijn in het toernooispel te maken krijgen. In het verleden waren de veldoperatoren hiervoor veelal verantwoordelijk en namen zij de geïnteresseerde jonge spelers onder hun hoede. Helaas hebben de veldoperators tegenwoordig meestal andere dingen te doen. De dagelijkse gang van zaken met verhuur- en inhuuractiviteiten, personeelsmanagement en uiteraard tal van organisatorische activiteiten op de achtergrond. Helaas is er simpelweg geen tijd meer om vragen van potentiële jonge spelers te beantwoorden. De situatie is vergelijkbaar voor de meeste toernooiteams. Deze zijn doorgaans al druk genoeg met het opleiden van de eigen teams en spelers. Uiteraard kun je ook aansluiten bij een van deze teams, maar de ervaring leert dat veel spelers, die bestaan uit bijvoorbeeld groepjes van drie tot vijf personen, graag zelf een team willen samenstellen en samen paintballtoernooien willen aangaan. als vrienden. Dit is precies waar de nieuwe teamgenoten van de DPL in het spel komen. Zij zijn officiële vertegenwoordigers van de competitie op het veld. Je herkent ze aan hun DPL-outfit. Deze jongens en meiden zijn er alleen voor jou als nieuwkomer, dus aarzel niet en praat gewoon met ze. Hun taak is niet alleen om het u gemakkelijker te maken om aan de slag te gaan met paintballtoernooisporten, maar ook om al uw vragen over DPL te beantwoorden. Zij helpen bij de inschrijving voor de competitie en geven desgewenst ook veel nuttige tips voor het eerste seizoen en de trainingen. Zodat u weet wie uw DPL-teamgenoot ter plaatse is, willen wij hem/haar vandaag graag persoonlijk aan u voorstellen.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.