KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwe paintballwinkel van Paintball Sports komt eraan…
vrijdag november 3, 2017

Paintball Sports, uw paintballwinkel

Onze normen op het gebied van kwaliteit, service en professionaliteit jegens onze klanten zijn de afgelopen jaren voortdurend toegenomen. Dit blijkt niet in de laatste plaats uit de talrijke veranderingen van de afgelopen twee jaar.

Het begon allemaal met de naamswijziging, Paintball Shop Hannover werd Paintball Sport s . Ook was er een nieuw, fris bedrijfslogo dat nog beter past bij deze toffe, dynamische sport.

De eerste stap was de nieuwe Paintball Sports onlineshop. We hebben de hele structuur van de oude winkel binnenstebuiten gekeerd en helemaal opnieuw begonnen. Vrijwel geen middel werd onbeproefd gelaten en uiteindelijk kwam met veel moeite en aandacht voor detail onze nieuwe online shop voor paintball tot stand.

Talrijke klanten hebben de afgelopen 18 maanden al in de nieuwe winkel gewinkeld en waren, na aanvankelijke moeilijkheden, zeer tevreden. Bij deze willen wij alle klanten bedanken voor de positieve feedback op onze nieuwe paintball online shop, en natuurlijk ook voor de opbouwende kritiek als er iets niet zo goed is gelukt. Wij hebben er echter alles aan gedaan om alle fouten onmiddellijk te corrigeren, aan speciale klantverzoeken te voldoen en de gewenste functies in de winkel te integreren.

Nu komt de nieuwe paintballwinkel…

Het volgende grote project is onze nieuwe Paintball Sports Shop , een paintballwinkel met meer dan 300 vierkante meter in het hart van Nedersaksen. Hier bieden wij u niet alleen een nog grotere keuze aan producten en nog meer speciale aanbiedingen, maar bieden wij u ook een winkelervaring op een geheel nieuw niveau.

Na ongeveer een jaar sloop-, verbouwings- en wederopbouw is de nieuwe paintballwinkel bijna klaar. Net als bij de online shop heeft het nieuwe winkelconcept absoluut niets te maken met de oude Paintball Shop Hannover. U kunt een stijlvol, eenvoudig ontwerp met een geweldige hoogglansafwerking verwachten. Het doel was om in de paintballwinkel nieuwe normen te stellen voor de Duitse markt en iets te creëren dat nog nooit eerder had bestaan. Uiteindelijk hebben we onze doelstellingen bereikt en op sommige vlakken zelfs overtroffen. Het resultaat is een 21e-eeuwse sportwinkel met een aansprekende uitstraling, veel producten en een sfeer waar klanten graag vertoeven.

Om deze reden zijn wij er ook van overtuigd dat de nieuwe winkel meer zal zijn dan alleen een pure paintballwinkel. We hebben een contactpunt gecreëerd voor paintballspelers uit Hannover, Nedersaksen en heel Noord-Duitsland. Naast de winkelervaring en de grote presentatieruimte met een enorme keuze aan producten, bieden wij u een chill-outruimte met videogames, koffie en koude dranken, een schietbaan om de markers te testen, nog beter advies, veel aanbiedingen , coole instore tv's met nieuws en informatie over actuele onderwerpen en producten, informatie over alle populaire kampeerplaatsen in de regio en niet in de laatste plaats nieuwe klantentoiletten en meer parkeerplaatsen voor de deur.

Waar vind je de nieuwe paintballwinkel in Hannover?

Strikt genomen zijn we helemaal niet in Hannover gevestigd, maar iets daarbuiten in Langenhagen, op ongeveer 5 minuten afstand van de luchthaven. Wij blijven trouw aan deze locatie, alleen ter plaatse zullen er wat dingen veranderen. De nieuwe winkel vind je niet meer achterin de hal, maar je kunt ons bereiken via de hoofdstraat van het pand, de Kopernikusstrasse. Volg gewoon het grote Paintball Sports-neonbord op de gevel van de hal en je kunt ons niet missen.

Informatie over de bereikbaarheid en de actuele openingstijden vindt u hier: Informatie over verkoop

Wanneer gaat de nieuwe paintballwinkel in Hannover open?

Omdat we u vaak moesten uitstellen vanwege vertragingen in de bouw, willen we ons bijna niet meer binden aan een definitieve openingsdatum. Maar feit is dat het zeker begin 2018 zal zijn. We hebben besloten dat we gewoon de tijd nemen om alles 100% perfect te maken, zodat we in het voorjaar samen met u een mooi en groots openingsfeest kunnen vieren met tal van mooie aanbiedingen.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van alle verdere vorderingen en informeren wij u tijdig over de geplande openingsdatum van de paintballwinkel , zodat iedereen ook echt de opening haalt.

Waarom zijn er nog geen foto's van de nieuwe winkel?

Omdat het op dit moment nog niet klaar is, en we de verrassing niet willen bederven door een halfafgemaakte winkel te presenteren. Je moet dus nog even wachten. Maar goed, anticiperen is fijn, nietwaar? 😉

Wij beloven je dat het wachten zeker de moeite waard is. Zodra het zover is, voorzien wij u van allerlei beelden van onze nieuwe vier muren. Blijf kijken.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.