KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwe Bunkerkings CTRL Loader
vrijdag november 1, 2019

De Bunkerkings CTRL Loader – Hier beschikbaar vanaf december 2019!!!

Stil en in het geheim heeft het bedrijf Bunkerkings achter de schermen een nieuwe, ogenschijnlijk zeer goed doordachte high -end paintball-lader gelanceerd. Het goede stuk wordt verkocht onder de naam CTRL , wat de korte vorm is van CENTRAL. Wat de CTRL Hopper precies kan, leest u hier. Uiteraard kunt u het nieuwe BK-model nu al in onze onlineshop bestellen en ontvangt u gegarandeerd als een van de eersten de nieuwe lader.

De kenmerken van de nieuwe Bunkerkings CTRL Loader

Waar te beginnen, waar te stoppen? Deze lader heeft niet alleen alles wat je van een goede high-end lader mag verwachten, hij zet ook nieuwe normen en heeft een aantal zeer interessante extra functies meegekregen.

Nieuw, slanker ontwerp met verbeterde balans

De CTRL is compacter dan alle voorgaande paintballhoppers. De case heeft een extreem slank ontwerp en is naar achteren iets uitgerekt. Dit moet zorgen voor een vrijwel perfecte balans en de speler nog een voordeel geven in snelle spelsituaties.

Motorsensor met kantelactivering

Kennelijk is Bunkerkings erin geslaagd de motor van de CTRL Loader zo te ontwerpen dat deze over een kantelhoeksensor beschikt. De lader voert niet alleen precies aan wanneer verf nodig is, maar ook vanuit vrijwel elke hoek. Dit kan vooral gunstig zijn voor snakespelers of spelers die graag vanuit de meest onwaarschijnlijke hoeken spelen.

Gereedschapsloos ontwerp van de volgende generatie

Bunkerkings heeft hier de lat een stuk hoger gelegd. Zoals heel mooi te zien is in de video, kan de bovenste behuizingskap van de CTRL Loader met slechts één hand en in minder dan 1 seconde worden verwijderd. – Kunnen anderen dat ook? – Tuurlijk… maar wat er daarna komt is echt grof. Bovendien zijn de inlay en de elektronica ontworpen met een gereedschapsloos systeem met magneten . De componenten kunnen eenvoudig worden verwijderd en opnieuw worden geplaatst. De magneten klikken ze automatisch in hun oorspronkelijke positie. In de volgende stap hoeft u alleen de stekkerverbinding (kabel) tussen het bord en de batterijvoeding los te koppelen, waarna u zelfs de aandrijflade, oftewel de transportunit, volledig van de bodemplaat kunt verwijderen. Ook deze wordt alleen bij elkaar gehouden door sterke magneten en bij montage op zijn plaats gehouden door de behuizing. Een supereenvoudige oplossing die echt indruk op ons maakte.

Geen jammen en ballbreaks meer!

Naast de nieuwe, innovatieve besturing heeft ook het voersysteem in de kern van de trechter een nieuw design gekregen. 4 zachte peddels transporteren de ballen snel en betrouwbaar in de richting van de marker. De fabrikant belooft dat het jammen en hakken van paintballs vrijwel onmogelijk is met dit model!

De nieuwe NTR Spped Feed

Last but not least werd het voer opnieuw aangepast en verbeterd. Individuele, zonder gereedschap verwijderbare rubberen lippen sluiten vrijwel de gehele voeropening af en maken deze zeer geschikt voor slechte weersomstandigheden zoals regen, ook zonder deksel. De individuele vingers zijn zo zacht en flexibel dat ze binnenkomende paintballs gemakkelijk doorlaten en ballbreaks of dergelijke niet kunnen optreden.

Voor ons is de Bunkerkings CTRL Loader nu al één van de meest innovatieve nieuwe producten voor het seizoen 2020 . Ze hebben er echt over nagedacht en hebben uiteindelijk een handvol innovaties in een product verwerkt dat echt indrukwekkend is en een echte stap voorwaarts betekent.

Qua prijs is de CTRL met zo'n 230-250 euro ook behoorlijk duur , maar voor de nieuwste technologie en zeker het ene of het andere patent moet uiteindelijk helaas ook betaald worden. Niettemin zijn wij van mening dat de CTRL het geld waard is en zijn fans zal vinden onder die-hard BK-fans en spelers die waarde hechten aan kracht en prestaties .

De CTRL zal tussen december 2019 en januari 2020 in verschillende kleurcombinaties op de markt komen en is uiteraard nu bij ons te pre-orderen . De levering zal dan direct na de marktintroductie plaatsvinden. Klanten die vanuit Duitsland bestellen, krijgen hun CTRL Loader uiteraard gratis van ons. – Dit geldt voor alle bestellingen boven de 100 euro.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.