KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwe AR100 body voor de Planet Eclipse EMF100
maandag mei 24, 2021

MagFed paintballfans opgelet, hier komt de nieuwe AR100 bodykit voor de Planet Eclipse EMF100

Het bedrijf Inception Designs uit de VS staat bekend om innovatieve tuning en talrijke nieuwe ontwikkelingen op het gebied van accessoires en opzetstukken. Een paar maanden geleden kondigde Inception Designs een nieuwe AR-15 bodykit aan voor de Planet Eclipse MagFed Paintball Marker EMF100. Deze draagt de modelaanduiding AR100 en nu, na lang wachten en zonder verdere aankondiging, is de nieuwe bodykit plotseling op de markt verkrijgbaar en al verkrijgbaar op de Duitse markt.

Als een van de grootste Planet Eclipse-dealers in Duitsland hebben we uiteraard van de gelegenheid gebruik gemaakt om de nieuwe AR15 bodykit in ons assortiment op te nemen en eens te kijken waar de EMF100-spelers naar uit kunnen kijken met deze interessante conversiekit.

Hoe verander ik mijn Planet Eclipse EMF100 in een AR-15 aanvalsgeweer?

Wat in eerste instantie erg ingewikkeld klinkt, is niet zo moeilijk met de Inception Designs AR100 Body Kit voor de Planet Eclipse EMF100 . In principe wordt alleen de body van de EMF100 vervangen. Draai hiervoor een paar schroeven op de behuizing los en vervang de oude behuizing van de EMF100 door de nieuwe. De bout en de gehele binnenkant van de behuizing kunnen 1:1 op het nieuwe markeringslichaam worden overgedragen. Bovendien passen alle onderdelen zoals de originele behuizing. Iedereen die zijn EMF100 al minstens twee of drie keer heeft gedemonteerd voor onderhoud, heeft voor deze ombouw waarschijnlijk niet eens een installatiehandleiding nodig. Een pluim voor de ontwerper op dit punt, dat werkte echt!

Welke voordelen en functies biedt de AR100 Body Kit mij?

In de eerste plaats gaat het bij deze conversie om een realistisch uiterlijk, dat wil zeggen een slanker, meer militair uiterlijk voor de Planet Eclipse EMF100 paintball marker . De body is aanzienlijk slanker en heeft, net als het origineel, een 20 mm Weaver-rail aan de bovenkant. De nieuwe AR100 body is echter volledig van metaal gemaakt, wat een prachtige real-stalen look creëert.

Een zeer interessant kenmerk is de AR-15-manteladapter in de vorm van een schroefdraad, die zich aan de voorkant van de bodykit bevindt, waar de loop is ingeschroefd. Deze zogenaamde Delta Ring Adapter maakt de montage mogelijk van alle gangbare originele lijkwaden uit het veld van echte wapens, zoals het bekende AR-15 aanvalsgeweer, waarop ook de First Strike T15 paintball marker is gebaseerd. De hoogte van de zichtrail van de behuizing is zo ontworpen dat deze een lijn vormt met de originele omhulsels en zo het uiterlijk van een echt aanvalsgeweer afrondt.

Alle typen originele AR-15 schoudersteunen kunnen ook direct aan de achterkant van de carrosserie worden bevestigd en geschroefd. Omdat dit in Duitsland nogal ongebruikelijk is en het hier niet zo eenvoudig is om aan een AR-15 aanvalsgeweer of overeenkomstige accessoires en opzetstukken te komen, is er ruimte voor een schoudersteunadapter, die afzonderlijk als accessoire verkrijgbaar is en de montage van paintball-schoudersteunen met M98-bevestiging.

Uiteraard kunnen alle andere accessoires zoals handvatten en vizieren nog steeds eenvoudig worden gemonteerd op de nieuwe AR100 bodykit voor de Planet Eclipse EMF100. De marker ziet er in ieder geval goed uit na de conversie. Met ongeveer 330 euro is de bodykit niet bepaald goedkoop vergeleken met de basisprijs van de marker. Desalniettemin een degelijk verwerkt en optisch zeer verfijnd product dat naar onze mening zeker zijn kopers zal vinden. We wensen alle Planet Eclipse EMF100-spelers veel plezier met het herbouwen en modden.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.