KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 
De nieuwe AR-Tactical Paintball-granaatwerper
donderdag april 25, 2019

AR-Tactical 40 mm – De goedkope paintballgranaatwerper

Met de AR-Tactical Grenade Launcher in Cal. 40 mm is er eindelijk een hoogwaardig en toch goedkoop model op de markt dat bovendien uiterst eenvoudig te gebruiken is. Wij leggen je uit wat dit nieuwe product inhoudt, dat zowel in de paintball- als in de airsoftsport kan worden gebruikt.

Waarom is de AR-Tactical granaatwerper zo goedkoop?

Het antwoord ligt voor de hand. Het ontwerp is eenvoudig en functioneel gehouden. Optische hoogtepunten of speciale functies werden bewust vermeden. De granaatwerper is geheel van metaal en bestaat uit een paar eenvoudige onderdelen. Het triggermechanisme is ook relatief eenvoudig. Een simpele druk op de knop aan de achterkant van de granaatwerper activeert de interne granaat.

Welke munitie kan ik schieten met de AR-Tactical Airsoft granaatwerper?

Deze vraag wordt snel beantwoord. De AR-Tactical granaatwerper kan zonder uitzondering alle 40 mm granaten afschieten die op de markt verkrijgbaar zijn. Optioneel kan de gebruiker bijvoorbeeld 40 mm paintballgranaten of Airsoft Shower BB-granaten afschieten. Uiteraard kunnen met deze modellen ook de populaire Taginn Airsoft granaten worden afgevuurd met behulp van de Taginn granaatkoffers.

Wat is de beste airsoft-granaatwerper?

Daar bestaat geen duidelijk antwoord op. Het hangt altijd af van het toepassingsgebied. De meeste 40 mm granaatwerpers kunnen allemaal hetzelfde en kunnen worden gebruikt voor zowel paintballspellen als airsoftsporten . Uitzonderingen zijn bijvoorbeeld dubbelloops granaatwerpers of 6-loops granaatwerpers met trommelmagazijnen . Deze bieden aanzienlijk meer vuurkracht. Als je dus bijvoorbeeld als zware schutter of grenadier ten strijde wilt trekken, moet je een van de hiervoor genoemde modellen aanschaffen. Dit betekent dat aanzienlijk meer granaten met kortere tussenpozen kunnen worden afgevuurd.

Als je nu zin hebt om een granaatwerper te kopen voor je airsoftspel of de volgende paintballwedstrijd, neem dan eens een kijkje in onze onlineshop. In onze grote winkel voor granaatwerpers vindt u een ruime keuze aan alle gangbare modellen. Er is zeker de juiste keuze voor u.

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.